שאלון סיכום שבוע

lily kane

New member
שאלון סיכום שבוע

אז ספר בכמה שורות על השבוע שלך?

עם הייתה יכול הייתה מעדיף לגור בעיר/ביער/בישוב קטן /במדבר/ בלב ים/אחר (פרט) ולמה?

חייה אהובה?

האם נפתחת השבוע לגבי היותך גנדר קווירי בפני מישיהמיות (כולל עצמך) ואיך הם/הן הגיבו?

משהו טוב שקרה השבוע?

יומי הולדת השבוע?

אם הייתה יכול מה היה לבחור מה הייתה המתנה שהכי הייתה רוצה?

האם קרה השבוע משהו בהקשר גנדר קווירי/טרנסגנדרי/מגדרי שבא לכם לספר עליו?

לסיום, השאירו אתנו עם ציטוט אוהב ומאיפה

both

New member
אז ככה...

אז ספר בכמה שורות על השבוע שלך?
היה שבוע טוב וטוב שהיה. העייפות חוגגת!

עם הייתה יכול הייתה מעדיף לגור בעיר/ביער/בישוב קטן /במדבר/ בלב ים/אחר (פרט) ולמה?
בעיר. גדלתי בעיר, יותר מאוחר עברתי לישוב קטן, אח"כ לישוב בינוני ועכשיו שוב בעיר. מה שלמדתי מזה היה שאני אוהב את העיר, היכולת להשתמש בתחבורה ציבורית ועדיין להישאר עצמאי, אוהב שיש מקומות בילוי ואפשרויות תעסוקה כמעט בלי סוף.כנראה שתמיד אהיה עירוני "בדם", למרות שאני אוהב את השקט והיופי שבישובים קטנים גם..אז בעצם לו יכולתי לקבל את האידיאלי, זה היה לגור במקום שקט וירוק בעיר.

חייה אהובה?
כלב

האם נפתחת השבוע לגבי היותך גנדר קווירי בפני מישיהמיות (כולל עצמך) ואיך הם/הן הגיבו?
לא

משהו טוב שקרה השבוע?
אישתי קיבלה הצעת עבודה הכוללת העלאה משמעותית מהגן בו אני עובד. גם קנינו אופניים סוף סוף (פה אופניים זה כלי רכב לכל דבר)

יומי הולדת השבוע?
לא

אם הייתה יכול מה היה לבחור מה הייתה המתנה שהכי הייתה רוצה?
כסף

האם קרה השבוע משהו בהקשר גנדר קווירי/טרנסגנדרי/מגדרי שבא לכם לספר עליו?
ביום שלישי נשלחתי בדחיפות למשרד ממשלתי שעוסק במיסוי, להוציא מסמך מסויים שהמעבידים שלי נזקקו לו. שם פגשתי בג'נדרקוויר כם תווי פנים נשיים, שיער אסוף בקוק,ו, עם שפם וזקנקן ולבוש גברי לגמרי (חליפת גבר). סתם, היה נחמד לראות שיש א/נשים שהם נאמנים למ שהם מבלי שיהיה אכפת להם מה החברה חושבת על כך.

חובתך היחידה בכל גלגול חיים היא להיות נאמן לעצמך. היות נאמן לכל אדם אחר או לכל דבר אחר היא בלתי אפשרית.
- ריצ'ארד באך
{ מתוך הספר "תעתועים" }

snoopytush

New member
אתה גר בגרמניה? שכחתי מאיפה אתה.

האופניים זה כלי תחבורה שמשתמשים בו ככה בעוד מקומות או
רק בגרמניה ככה כמו מכונית?
גבר עם שיער ארוך לא מעיד בהכרח על ג'נדרקוויר. יש גברים שאוהבים שיער ארוך
תראה את חיים צינוביץ והוא לא נראה לי ג'נדרקוויר.
אולי אם היה עליו איפור או משהו

both

New member
אני

גר בברלין ואופניים הם כלי תחבורה כמו מכונית. האמת היא שיש יותר זוגות אופניים בשבילי האופניים מאשר מכוניות על הכביש, רוב הזמן. אנשים פה משתמשים או בתחבורה ציבורית או באופניים, ילדים לומדים לרכב על אופניים מגיל 3 ולפני כן רוכבים על אופניים דו גלגליים שאין להם פדלים. זה משהו שלא הכרתי לפני כן.
לגבי הג'נדרקוויר שפגשתי- לא אמרתי שבגלל שיש לו/ה שיער ארוך חשבתי שזו אישה מבחינה פיסית, ברור לי שגם לגבר יכול להיות שיער ארוך, אבל זו היתה אישה מבחינה פיסית, וכל אחד היה רואה את זה (גם אישתי שבאה איתי אמרה שאין ספק), למרות שהשפם והזקנקן היו ללא ספק אמיתיים וגם מטופחים. את העובדה שהיה שיער ארוך ותווי פנים נשיים הוספתי בכדי שתקבלו "תמונה" לגבי איך היא/וא נראה/תה.

snoopytush

New member
מיאו מיאו מיאו מיאו

1) ביטלתי תוכניות התחברתי למחשב כמו לאינפוזיה ופתרתי לאנשים חלומות

2) ביער זה תלוי אני מפחדת מחרקים אבל זה נשמע נחמד יער. רק שיהיה קרוב יחסית
למקומות חשובים כמו בית חולים וכאילו.
3) פתרתי חלומות זה טוב
4) בגדים אין לי כסף לכלום אני רוצה בגדים חדשים.
5). אין לי ציטוט אבל נתקלתי במשפט אין לחם אין תורה כלומר קודם
צריך לדאוג לצרכים הבסיסיים וההשרדותיים ואחר כך אפשר לצמוח הלאה לרוחניות
והגעתי לציטוט הזה כי נתקלתי בסמל של שיניים שנופלות שזה מסמל פחד ממחסור
בדברים חומריים בימינו כמו כסף. אבל זה יכול גם להיות מוטיב שמופיע בחלום של אנשים חולים
כי הפרנסה מסמלת שלמות וכמו שיש שלמות בכסף ובסיפוק צרכים חומריים יש שלמות של הגוף
ומאחר שבחלומות הכל סמלי אז הסמל הזה מתקשר גם לגופני.
והם אמרו שזה כמו הציטוט ששמתי כי קודם צריך לדאוג לגוף ואחר כך לכל השאר.
אבל סתם שמתי את הציטוט הזה כי אין לי משהו יותר מעניין לשים

shame on me

lily kane

New member
no shame

זה חשוב עם א/נשים היו חושבים ככה היו יותר דתיים עובדים ואז המדינה הזו הייתה יותר שיווניות וזה לא רע

ליזי133

New member
סיכוםסיכום

אז ספר בכמה שורות על השבוע שלך? סה"כ היה דיי נחמד

עם הייתה יכול הייתה מעדיף לגור בעיר/ביער/בישוב קטן /במדבר/ בלב ים/אחר (פרט) ולמה? כולם, הכל מדהים. לגמרי לגמרי
בעיקרון אני ממש אוהב/ת את העיר, וגם את היער, גם ישוב קטן, מדבר, לגמרי, והים זו אהבתי האמיתית והיחידה, אבל לגור בלב ים זה לא טוב כזה... (אולי על אי, במקום...) כי אנשים בונים על מיני דברים ווילות וכאלה בים או על החוף, וזה רע.....

חייה אהובה? כולן
, רק אם זה חרקים, אז לא קרוב אליי... אחרת יש חרקים מפחידים... (לא כולם...)

האם נפתחת השבוע לגבי היותך גנדר קווירי בפני מישיהמיות (כולל עצמך) ואיך הם/הן הגיבו? אפשר לומר, סוג של בפני אמא שלי....

משהו טוב שקרה השבוע? לא יודע/ת, לא משהו ספציפי... יש גשם

יומי הולדת השבוע? לא

אם הייתה יכול מה היה לבחור מה הייתה המתנה שהכי הייתה רוצה? לא יודע/ת?... זה משהו שואלים אותי כל יומולדת וחגים עם מתנות ואין לי מושג..... כנראה כסף... ואז בכסף יש דברים שהייתי רוצה...

האם קרה השבוע משהו בהקשר גנדר קווירי/טרנסגנדרי/מגדרי שבא לכם לספר עליו? לא נראה לי, לר כל כך....

לסיום, השאירו אתנו עם ציטוט אוהב ומאיפה: דווקא אין לי כרגע, דיי מוזר, כי בד"כ אני אוהבת ציטוטים ויש לי ציטוטים כל מיני, אבל איכשהו עכשיו אין לי ממש ציטוט או רעיון לציטוט מאיפשהו....

lily kane

New member
הסיכום שלי

לא כזה מעניין

אני נורא אוהבת ים הייתי מעדיף לגור בתוך עיר באיזור של הים

חתול בכללי אבל בפרט הכלבה המדהימה שיש לי

מישהי אחת היא הגיבה קצת בליבול וטענה בהתחלה שאני "אישה אמתית" אבל קיבלה את זה בסוף

יומי הולדת השבוע- יש לי ידידה זמרת שהיה לה יום הולדת

כרגע בינדר או דירה אבל בינדר נשמע יותר ראלי

קראו לי בזכר בזמן ששכבו איתי והרגשתי נהדר כי ידעתי שזה בכוונה ולא בטעות

“We've begun to raise daughters more like sons... but few have the courage to raise our sons more like our daughters.”
― Gloria Steinem

השבוע שלי

מלא מלא מחשבות וגילויים, כמו שאתם כבר יודעים

אם הייתי יכולה הייתי גרה בטבע, לא משנה כל כך איזה. העיקר שיהיה קרוב כמה שאפשר לטבע, בלי התערבות של אנשים, בבית שהוא גם אקולוגי ופשוט

חיה אהובה- אני אוהב את כל החיות בלי אפליה

נפתחתי לגבי היותי ג'נדרקוויר בפני עצמי, ותהיתי אם אני לא יותר MTF מאשר זה, וזה די מפחיד אותי

משהו טוב שקרה- כל הזמן קורים דברים טובים, אבל לא משהו מיוחד לספר עליו

יום הולדת לאמא שלי (אל תאחלו מזל טוב כי אני לא הולך להגיד לה "הי אמא, מזל טוב לך מחברי פורום ג'נדרקווירים שאני כותב שם" :) )

מתנה שאני ממש אבל ממש מפנטז עליה זה מצלמת רפלקס

לא קרה משהו בעולם שבחוץ, חוץ מכמה מבטים של גברים שמריחים ממני אנרגיות נשיות ומתבלבלים עם עצמם. בעולם שבפנים, נתתי לעצמי להרגיש אישה הרבה יותר וזה היה מעצים ומפחיד ביחד

ציטוט: ואהבת לרעך כמוך.( מפרשת השבוע.) הלוואי שכולנו נפיץ יותר אהבה בעולם ופחות אגואיזם

lily kane

New member

גם עם זה יהיה נכון ואת יותר MTF זה לא סיבה לפחד
קחי הכול לאט יקירה את גם ככה עושה צעדים עצומים

תודה:)

אולי באמת אין סיבה לפחד.. הלוואי (קחי בחשבון שאני גם דתי שזה מסבך את הסיפור פי כמה)

lily kane

New member
אני מבינה שזה מסבך

אבל אני מקווה שתמצאי את הדרך שלך
מהי רמת הדתיות, מסורתית/שומרת מצוות /חרדתית/כיפה סרוגה?

snoopytush

New member
מה זה מצלמת רפלקס מה מייחד אותה ממצלמה

דיגיטלית ממוצעת?

זו מצלמה יותר מקצועית

עם חיישן גדול, מראה ועם עדשות מתחלפות. והיא יקרה בהרבה ממצלמה דיגיטלית

purpleyaler

New member
השבוע שלי :}

שבוע מתיש אבל אישהוא יצאתי ממנו מלאת מוטיבציה. החלטתי להתחיל לרוץ, והיום אפילו קיימתי את הבטחתי וזה משהו שאני מאוד גאה בו. גם הלכתי לראות משחק כדור יד של אחי ובכלל, אני מרגישה שפעלתי נכון השבוע.

פעם גרתי ביישוב קטן ונוראי, ולפני שנתיים שלוש עברתי לירושלים,מואני ירושלמית גאה ממש. לא רואה את עצמי חיה במקום אחר לעולם.

ממש מתחשק לי כלב. הייתה לנו כלבה אבל נאצלנו למסור אותה. החיה הבאה שלי תהיה חמוס.

המתנה הכי טובה בשבילי כרגע זה הבטחה לכך שהמוטיבציה הממש מפתיעה שקיבלתי משום מקום תמשיך. מישהו יכול להבטיח לי את זה?

עניין ג׳נדרקווירי.. מילאתי היום טפסי ויזה לארה״ב וכמובן שאתה צריך לסמן זכר או נקבה. תמיד כשצריך לעשות את זה אני נתקעת כמה שניות, חושבת על זה ומסמנת מה שהם היו רוצים שאני אסמן. אין אפילו את האופציה ׳אחר׳..

שבוע טוב לכולנו!!

snoopytush

New member
אני מאמינה שאפשר להעלות בעצמינו את המוטיבציה

לדעתי בכמה דרכים או דרך עשייה.
או דרך מחשבות.
אולי זה לא תמיד עובד ישר אבל אולי אם מדמיינים את זה
הרבה זה מעלה את המינון שהמוטיבציה קורית.
שימשיך לך כך גם בשבוע הבא רק עם יותר מוטיבציה!

למעלה