שאלון סיכום 2007 או מה לא עושים כדי להעביר את

dor and more

New member
שאלון סיכום 2007 או מה לא עושים כדי להעביר את

הזמן עד הערב? קטנה בנושא קרדיטים- לא אני כתבתי את השאלון.. מצאתי אותו פעם במהלך שיטוטיי ברשת. והנה זה מתחיל: 1. מה עשית בשנת 2007 שמעולם לא עשית קודם לכן? 2. מה היית רוצה שיהיה לך בשנת 2008 שלא היה לך בשנת 2007? 3. מה היה ההישג הגדול ביותר שלך השנה? . 4. מה היתה הקניה הכי טובה שלך השנה? 5. ממה ממש אבל ממש התלהבת השנה? 6. איזה שיר יזכיר לך את 2007? 8. מה חבל שלא עשית יותר השנה? 9. האם התאהבת השנה? 11. מהו הספר הטוב ביותר שקראת השנה 12. מה רצית וקיבלת? 13. מהו הסרט שהכי אהבת השנה? 14. איך חגגת את היומולדת שלך? 15. מה היה הופך את השנה הזו למספקת יותר? 16. מה שמר על שפיותך השנה? 17. באיזה סלבריטי חשקת לרוב? 18. למי הכי התגעגעת השנה? 19. מי האדם החדש המעולה ביותר שפגשת השנה? 20. מה הדבר הכי חשוב שלמדת השנה?

eilati27

New member
ישששששששששש חחח... תודה דורי...

1. מה עשית בשנת 2007 שמעולם לא עשית קודם לכן?
הייתי בעזה...חחח
2. מה היית רוצה שיהיה לך בשנת 2008 שלא היה לך בשנת 2007?
אהבה חדשה
3. מה היה ההישג הגדול ביותר שלך השנה?
השגתי חברות חדשות - מדהימות
4. מה היתה הקניה הכי טובה שלך השנה?
2 זוגות מגפיים מדהימות
5. ממה ממש אבל ממש התלהבת השנה?
מהאחיין החדש שלי, חיכיתי לו 6 שנים
6. איזה שיר יזכיר לך את 2007?
ללא שום ספק -צורח
8. מה חבל שלא עשית יותר השנה?
סקס חחחח
9. האם התאהבת השנה?
לא
11. מהו הספר הטוב ביותר שקראת השנה
לא יצא לי לקרוא השנה בכלל
12. מה רצית וקיבלת?
ילד ג'ינג'י
13. מהו הסרט שהכי אהבת השנה?
לא זכור לי משהו במיוחד
14. איך חגגת את היומולדת שלך?
אמממ.. תני לי לחשוב על ניסוח מדוייק מאוחר יותר
15. מה היה הופך את השנה הזו למספקת יותר?
סיפוק היצר שלי....
16. מה שמר על שפיותך השנה?
ללא ספק - החברות שלי
17. באיזה סלבריטי חשקת לרוב?
אהמ אהמ
18. למי הכי התגעגעת השנה?
התגעגעתי לסבא בחגים
19. מי האדם החדש המעולה ביותר שפגשת השנה?
דורי שלי,תודהההההההה
20. מה הדבר הכי חשוב שלמדת השנה?
שמעז יוצא באמת מתוק... אם רק לומדים להבין את זה

dor and more

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gifמאוהב|

מאמי שלי תודה !!! אני קוראת את זה וצווחת "דיייי....." כמו של פקאצות, אני אומרת בפה מלא שאת באמת האדם החדש המדהים שהכרתי השנה, יפה שלי. יאללה כבר רבע ל16:00

קניה 1

New member
אז איך אני שר שר ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

1. מה עשית בשנת 2007 שמעולם לא עשית קודם לכן?
ממממ עזבתי את עולם הספורט התחרותי 2. מה היית רוצה שיהיה לך בשנת 2008 שלא היה לך בשנת 2007?
שרק נהיה בריאים
3. מה היה ההישג הגדול ביותר שלך השנה?
פריזמה 21 4. מה היתה הקניה הכי טובה שלך השנה?
מממ החופשה במיקונוס 5. ממה ממש אבל ממש התלהבת השנה?
מעצמי 6. איזה שיר יזכיר לך את 2007?
אמברללה של ריאנה חחח 8. מה חבל שלא עשית יותר השנה?
לא חבל 9. האם התאהבת השנה?
לא 11. מהו הספר הטוב ביותר שקראת השנה:
ימי שלישי עם מורי, מסר האנשים האמיתיים 12. מה רצית וקיבלת?
שינוי בחיים 13. מהו הסרט שהכי אהבת השנה?
לא ממש רואה סרטים 14. איך חגגת את היומולדת שלך?
במסעדה בים עם חברות 15. מה היה הופך את השנה הזו למספקת יותר?
היה מספק מספיק 16. מה שמר על שפיותך השנה?
אני 17. באיזה סלבריטי חשקת לרוב?
לא 18. למי הכי התגעגעת השנה?
ממממממ 19. מי האדם החדש המעולה ביותר שפגשת השנה?
נורית המורה שלי לפרחי באך 20. מה הדבר הכי חשוב שלמדת השנה?
לנוח

קניה 1

New member
תוספת: ההחלטה שלי ל-2008

אני מתחילה ללמוד גיטרה, היפ היפ הוריי!
עכשיו אני צריכה לקנות גיטרה ~מתרגשת~ ואני עובדת עם מישהו שהוא מורה לגיטרה, אז הבעיה הזאת פתורה.. אז.. בהצלחה לי!
טיול הבא, נרדם על החולות מסביב למדורה!

Karina85

New member
גמאני ../images/Emo13.gif

1. מה עשית בשנת 2007 שמעולם לא עשית קודם לכן? עליתי לבמה עם איזה אחד, ג'ינג'י
2. מה היית רוצה שיהיה לך בשנת 2008 שלא היה לך בשנת 2007? שלווה 3. מה היה ההישג הגדול ביותר שלך השנה? הפסיכומטרי
4. מה היתה הקניה הכי טובה שלך השנה?הדיסק של ג'קו זה כבר 2008 אז זה לא נכנס, אה??? חחח... איזה מכנס שחור שאני חולה עליו, והחולצה שאני אוהבת מתאילנד. בעצם, הכרטיס טיסה לתאילנד הוא הקניה הכי טובה שלי השנה
5. ממה ממש אבל ממש התלהבת השנה? ראו סעיף 1, 3, 4 6. איזה שיר יזכיר לך את 2007? שיר אחד? שיזכיר לי את 2007? וואלה לא יודעת... 8. מה חבל שלא עשית יותר השנה?ביליתי עם המשפחה 9. האם התאהבת השנה?לא 11. מהו הספר הטוב ביותר שקראת השנה? מלך החומוס ומלכת האמבטיה, חוכמת הבייגלה 12. מה רצית וקיבלת?תאילנד!!! 13. מהו הסרט שהכי אהבת השנה? לא זכור לי סרט שהתלהבתי ממנו באופן מיוחד... 14. איך חגגת את היומולדת שלך? עם בנות דודות שלי במסעדה איטלקית (אמורה מיו באבן גבירול... מומלץ בחום!) 15. מה היה הופך את השנה הזו למספקת יותר? רק דבר אחד??? חחח 16. מה שמר על שפיותך השנה? חברות שלי... 17. באיזה סלבריטי חשקת לרוב? נו, באמת
אולי קצת ברי... חחח 18. למי הכי התגעגעת השנה?סבא שלי ז"ל שנפטר לפני כמה חודשים, דוד שלי ז"ל, והאמת, שלראשונה בחיי הרגשתי בחסרונם של סבא וסבתא שלי ז"ל (מהצד השני) שמעולם לא זכיתי להכיר... 19. מי האדם החדש המעולה ביותר שפגשת השנה? כמובן שהחברות המדהימות שלי מהפורום...
20. מה הדבר הכי חשוב שלמדת השנה? שלהנות זה לא פשע.

a d i d a s 2 1

New member
יאללההה

1. מה עשית בשנת 2007 שמעולם לא עשית קודם לכן? רולים בשיער! וזה לא יחזור על עצמו גם לא בחתונה שלי 2. מה היית רוצה שיהיה לך בשנת 2008 שלא היה לך בשנת 2007? בעל עשיר (וכמו שזה נראה עכשיו זה לא על הפרק.) 3. מה היה ההישג הגדול ביותר שלך השנה? פעלתי בדרך מקורית מאד על מנת לשחרר אדם שאינו מבין בחופש לחופשי.... / הישג נחשב זה לחזור הביתה... לשנה שלמה , אחרי חמש שנים בערך שאני מחוצה לו? 4. מה היתה הקניה הכי טובה שלך השנה? אתה חורגת אותי. אני לא בנאדם שזוכר. מה קניתי טוב.. אה את פורטה של היהודים אולי. נאערף... 5. ממה ממש אבל ממש התלהבת השנה? אחיינית שלי התחילה ללכת.... 6. איזה שיר יזכיר לך את 2007? אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להשען.. אלא אלא על אבינו אבינו שבשמיים 8. מה חבל שלא עשית יותר השנה?מזתומרת... סקס... סמים... ורוקנרול 9. האם התאהבת השנה? עובדים על זה 11. מהו הספר הטוב ביותר שקראת השנה... באמא שלכם התחלתי מלא ולא סיימתי 12. מה רצית וקיבלת? :) מתחיל ב-ז' וזה מספיק....הראש חלול עכשיו זמן לא טוב לחשוב. לא זוכרת. 13. מהו הסרט שהכי אהבת השנה? הבועה וחוצממנו לא ממש ראיתי. אבל סרט חזק 14. איך חגגת את היומולדת שלך? לא חוגגת ימי הולדת שלי באותו היום, רק שבוע שבועיים אחרי 15. מה היה הופך את השנה הזו למספקת יותר? איזו שאלה.....הדו שיח שלי עם עצמי 16. מה שמר על שפיותך השנה? המוסיקה שלי 17. באיזה סלבריטי חשקת לרוב? לאחרונה רן דנקר.. מה שנהיה מהבייבי הזה.... אבל בגדול... ואין לו תחליף- ג'ו סוויד 18. למי הכי התגעגעת השנה? לאופנוע שמכרתי.. ו.. חבל. 19. מי האדם החדש המעולה ביותר שפגשת השנה? אההה פוגשת כל הזמן. אולי אמא של חבר שלי?... היא מעולה.. מעולה בטפשותה. 20. מה הדבר הכי חשוב שלמדת השנה? לא לקחת עצות של חכמים. ולא לנטור טינה על אנשים שנדמה... שזה רק משום שאנחנו היינו חזקים יותר מהם, או נקטנו בחכמה לעומתם. שלוםםםםםםםםם

a d i d a s 2 1

New member
אה חשבתי מה הפך את השנה למספקת...

מה היה הופך למספקת יותר? מממממממממממ פחות רופאים רופאים.. פחות עצבים למרות שהם מחיים אותי כל פעם מחדש!

dor and more

New member
גם אני ..... ../images/Emo13.gif

1. מה עשית בשנת 2007 שמעולם לא עשית קודם לכן? עשיתי הרבה דברים שלא עשיתי 10 שנים, כמו למשל לאכול במקדונלדס, להיות בהופעה.. או בפאב... ונראה לי גם אירובי. 2. מה היית רוצה שיהיה לך בשנת 2008 שלא היה לך בשנת 2007? רשיון 3. מה היה ההישג הגדול ביותר שלך השנה? .20 קג' פחות כמובן כבוד
4. מה היתה הקניה הכי טובה שלך השנה? חצאית במידה 46... (הייתי 54) 5. ממה ממש אבל ממש התלהבת השנה? מזה שאני יכולה לקנות בגדים במידות רגילות. 6. איזה שיר יזכיר לך את 2007? "עכשיו אתה חוזר בחזרה" 8. מה חבל שלא עשית יותר השנה? כסף. 9. האם התאהבת השנה? לא... 11. מהו הספר הטוב ביותר שקראת השנה : ארוכה הדרך למטה. 12. מה רצית וקיבלת? הראד דיסק 320 גיגה 13. מהו הסרט שהכי אהבת השנה? "שודדי הקארביים 3" 14. איך חגגת את היומולדת שלך? בערב הזוי עם אחותי שהתפתח למשהו לא ברור וקורע מצחוק . 15. מה היה הופך את השנה הזו למספקת יותר? אם הייתי מורידה עוד קצת במשקל ואם הייתי מוציאה רשיון 16. מה שמר על שפיותך השנה? כלום- המצב שלי לא טוב מבחינת שפיות עד עכשיו 17. באיזה סלבריטי חשקת לרוב? אושרי כהן. יאמי. 18. למי הכי התגעגעת השנה? לסבא שלי - הוא נפטר לפני 3 שנים ורק השנה התחלתי להרגיש ממש כאב 19. מי האדם החדש המעולה ביותר שפגשת השנה? אילת....... היא פשוט אני בהרבה מאד מובנים, אז עד שנהרוג אחת את השניה- אני מתה עליה. 20. מה הדבר הכי חשוב שלמדת השנה? להיות מחוברת לעצמי

למעלה