שאלון סלבסס

נועם 4

New member
שאלון סלבסס ../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

אני עשיתי
שחקן אהוב? שחקנית אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? דוגמן אהוב? דוגמנית אהובה? ספורטאי אהוב? ספורטאית אהובה? מנחה אהוב/ה? יום נעים

נועם 4

New member
עונה לעצמי ../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

שחקן אהוב? יהודה לוי, צ'צינג טאטום (איך שלא כותבים את זה...) שחקנית אהובה? מיטל גל, ג'סיקה אלבה זמר אהוב? סנופ דוג!!!!! זמרת אהובה? שירה גבריאלוב להקה אהובה? פוסיקאט דולז דוגמן אהוב? אלון טל
דוגמנית אהובה? בר רפאלי, רותם סלע ספורטאי אהוב? אין ספורטאית אהובה? סופיה בואולטההההההה מנחה אהוב/ה? אין

Fashion Slut

New member
../images/Emo210.gif

שחקן אהוב? אשטון קוצ'ר ואורלנדו בלום, והבלונדיני מסקינס XD שחקנית אהובה? קמרון דיאז, לינדזי לוהן, אמנדה ביינס. זמר אהוב? ג'ואל מיידן, דימה בילן. זמרת אהובה? איימי לי, פרגי, גוון. להקה אהובה? דרופ דת' גורג'ס. דוגמן אהוב? עומר ברנע ^^ דוגמנית אהובה? ג'מה וורד וקייט מוס. ספורטאי אהוב? אנערף. ספורטאית אהובה? נגיד שחר פאר, כי אחותה אימנה אותי XD מנחה אהוב/ה? ארז טל#@$#@% סתם לא, מממ טיירה בנקס נראלי ><

קמרון דיאז! כ"כ יפה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

עומר ברנע כזה חמוד
סקסי חח

Aviyush

New member
עונה:]

שחקן אהוב? ג'וני דפ, דסטין הופמן שחקנית אהובה? ג'וליה רוברטס
, מריל סטריפ זמר אהוב? אין ממש.. סטינג נחמד זמרת אהובה? מדונה, סלין דיון, גוון סטפני להקה אהובה? דיקסי צ'יקס דוגמן אהוב? אין.. דוגמנית אהובה? טיירה בנקס המדהימה ספורטאי אהוב? לאנס ארמסטרונג
ספורטאית אהובה? שחר פאר מנחה אהוב/ה? אופרה וינפרי
אם היא נחשבת.. ואם לא אז ריאן סיקרסט

את שומעת דיקסי צ'יקס../images/Emo35.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

יש להן אחלה שירים...

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

שחקן אהוב
קולין פארל וג'וני דפ
שחקנית אהובה
שרליז ת'רון, ג'ניפר אניסון, האלי ברי וסקרלט ג'והנסון
זמר אהוב
אממ לא עולה לי עכשיו משהו לראש...
זמרת אהובה
נלי פורטדו
להקה אהובה
קולדפליי ורד הוט צ'ילי פפרס
דוגמן אהוב
דודי בלסר
דוגמנית אהובה
אדריאנה לימה
ספורטאי אהוב
מייקל אוון
ספורטאית אהובה
שחר פאר
מנחה אהוב/ה
יאיר לפיד

or sss

New member
עונה...../images/Emo13.gif

אני עשיתי --כל הכבוד!! שחקן אהוב? בראד פיט שחקנית אהובה? איןןן זמר אהוב? ג'סטין טימברלייק זמרת אהובה? אבריל לווין להקה אהובה? הרבה... פאניק את דה דיסקו, מיי כימקל רומאנס, פול אאוט בוי, גרין דיי, סימפל פלאן וכו' דוגמן אהוב? אמממ?? דוגמנית אהובה? אממממ? ספורטאי אהוב? אממממ? ספורטאית אהובה? שחר פאר...(סתם כי היא ממש טובה!!) מנחה אהוב/ה? דודו טופז!!!
....חחח..סתם סתם.. יום נעים , תודה...כנ''ל..

למעלה