שאלון סקסי

שאלון סקסי../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

שם: גיל: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים? מה הספר האחרון שקראת? כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? יש לך שרשרת? הלכת לראות את הפסטיגל? ושיר נולד? מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? יש לך חבר ערבי? יש לך חבר נוצרי? יש לך חברים בכלל? מה הצבע-עיניים שלך? אוהב אותם? מה הצבע-שער שלך? אוהב אותו? מה הצבע של הנעליים שלך? אוהב אותם? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? ומת בתאונת דרכים? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? וקומונה? (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כמה דיסקים יש לך? איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מה השם האהוב עליך לבן? ולבת? אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- עמיר בניון- חתולה- קצפת- פלאפון- גלידה- קיא- בית- נדנדה- כתר- תנ"ך- M16-

אני../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo34.gif

שם: יעל גיל: זקנה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מהחברה עצמה
מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? מי קורא בכלל?
כמה עמודים יש בו? המון קראת הארי פוטר? דא יש לך שרשרת? לא הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? איף, לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? איזה תכנית מפגרת שלא הבנתי מה היא אז כיביתי אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? לא... אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? חס וחלילה
יש לך חבר ערבי? אי אפשר להגדיר אותם כחברים כי אנחנו לא הכי בקשר, אבל אני מכירה ערבים... יש לך חבר נוצרי? כנ"ל... יש לך חברים בכלל?לא, אני בודדה וגלמודה. ברור שיש לי! כולם אוהבים אותי!!!
מה הצבע-עיניים שלך? ירוק איכסי כזה אוהב אותם? לא מה הצבע-שער שלך? בלונד מהמם אוהב אותו? מאוד מה הצבע של הנעליים שלך? סקסי מדי אוהב אותם? מאוד איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו לי המון
היית חי בזמן מלחמת המפרץ? דא מה אתה זוכר ממנה? כלום?
מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? חס וחלילה
ומת בתאונת דרכים? חס וחלילה
ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי עם חברה יש לך בלוג? דא וקומונה? לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)? מממ הסמינר היה 4 לילות מושלמים
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סלט ירוק [באמת ירוק, רק חסה ומלפפון] וכפית קוטג'. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? סקס. מישהו מופתע?
באיזה צבע המקלדת שלך? שחור סקסי באיזה צבע המצעים שלך? ירוק תכלת וטורקיז. מה הפרי האחרון שאכלת? אני חושבת שתפוח. היה טעים? מאוד. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? לא עניינכם. היא עוד חיה? כן, ברוך השם וכל השמות שקיימים. אתה נוסע בטרמפים? עם אנשים שאני מכירה? כן
יש לך חיית מחמד? כן איזה? אח שלי
יש לך חולצה בצבע אפור? לא שידוע לי
כמה דיסקים יש לך? 12 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? כל אחד והתקופה שלו. מה השם האהוב עליך לבן? אלון לירון ודניאל ולבת? מורן לילך הילה וענבר אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- יאמי עמיר בניון- איכ חתולה-
קצפת- שומנים פלאפון- אהבת חיי גלידה- שומנים קרים קיא- מה שאני עושה בשירותים אחרי כל ארוחה. סתם
בית- איכ. הצילו. נדנדה- משהו מרגיע כתר- מה שאני צריכה ללבוש. סתם
תנ"ך-איכ. מקצוע מיותר ומסיתני. M16- נשק

I n n u e n d o

New member
עונה

שם:דורין גיל:19 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?איתן
מאמין באלוקים? לא מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר כמה עמודים יש בו?המון קראת הארי פוטר?כה יש לך שרשרת?לא הלכת לראות את הפסטיגל?לא,אבל ראיתי ב DVD עם אחים שלי ושיר נולד?לא מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?הופ עם בת של חברים אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?לא יש לך חברים בכלל?לא
מה הצבע-עיניים שלך?ירוק אוהב אותם?תלוי מה הצבע-שער שלך?שטני אוהב אותו?לא מה הצבע של הנעליים שלך?חום בהיר אוהב אותם?כ איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?זובי הזברה
היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן
מה אתה זוכר ממנה?ששתיתי קולה דרס המסיכה עם קש מגניב
מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?כן
ומת בתאונת דרכים?לא ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית יש לך בלוג?לא וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור...) כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?3 ימים
מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?שקשוקה
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?שקשוקה
באיזה צבע המקלדת שלך?אפור בהיר וכהה באיזה צבע המצעים שלך?תכלת מה הפרי האחרון שאכלת?בננה היה טעים?כה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן,2 אפילו חח איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?בתיה היא עוד חיה? ברוך השם כן אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?לא איזה? יש לך חולצה בצבע אפור?כן כמה דיסקים יש לך?50 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?של קווין מה השם האהוב עליך לבן?יאיר ולבת?עדן אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים- אתניקס עמיר בניון-סעדו חתולה-מיאו קצפת-ביצים פלאפון-דפש מוד גלידה-קר קיא-איכס בית-כיף נדנדה-מפחיד כתר-פרדי מרקורי תנ"ך-נגיד M16-רובה

Charmed Or

New member
עונע.../images/Emo112.gif

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?איתן. מאמין באלוקים?נופ. מה הספר האחרון שקראת?רומח הדרקון
כמה עמודים יש בו?480 ומשהו. קראת הארי פוטר?יא. יש לך שרשרת?לא. הלכת לראות את הפסטיגל?לא. ושיר נולד?לא. מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?לוזוכרת. אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא [מצפה רמון
]. אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא. יש לך חבר ערבי?לא. יש לך חבר נוצרי?לא. יש לך חברים בכלל?נדמה לי
מה הצבע-עיניים שלך?חום. אוהב אותם?למה לא. מה הצבע-שער שלך?חום. אוהב אותו?לא. מה הצבע של הנעליים שלך?ג'ינס:p אוהב אותם?כן. אולסטאר
איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לוזוכרת
היית חי בזמן מלחמת המפרץ?יא. מה אתה זוכר ממנה?כלום[?] מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לצערי. ומת בתאונת דרכים?לצערי. ביום כיפור האחרון- איפה היית?טיילתי. יש לך בלוג?כן. וקומונה?כן. (אפשר להוסיף קישור...)לא באלי
כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..)?שלושה ימים. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?לא אכלתי. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?שמיים. באיזה צבע המקלדת שלך?אפור. באיזה צבע המצעים שלך?כחול. מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח. היה טעים?למהלא. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?יא. שניים אפילו. איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?דייזי [ז"ל]. היא עוד חיה?:\ אתה נוסע בטרמפים?לא. יש לך חיית מחמד?כן. איזה?אחותי. יש לך חולצה בצבע אפור?כן, חולצת בצפר. כמה דיסקים יש לך?25 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?לודעת:/ מה השם האהוב עליך לבן?מייק. ולבת?ניקי. אסוציאציות- מה המילה הראשונה שעולה לכם כשאם שומעים את המילים הבאות: תותים-אדום. עמיר בניון-ערס. חתולה-חברה שלי. קצפת-לבן. פלאפון-איתן מפציץ בהודעות
גלידה-תות. קיא-
בית-מכושפות. נדנדה-גלגל. כתר-
תנ"ך-84!
M16-לודעת;[

חחחחחח

איתן שולח לכולם הודעות. מזל שמחקתי את מה שהוא שולח ככה שהוא לא הראשון... ג'ק הראשון

° w a v e °

New member
האמת שהפעם לא שכבתי עם אף אחד

זה בא לי טבעי...
לא סתם, אבל זה בגלל שאני חכמה
באמא

בונא!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אם גל אומרת שהיא לא שכבה אז היא לא שכבה!! וזה אפילו הגיוני, כי מי יגע בה כבר?

° w a v e °

New member
בונא שניכם.

לא שכבתי עם אף אחד [לא יודעת מה לגביכם, אני לא עושה כאלה דברים כדי להשיג ציונים
] ויעל שבי בשקט, כי את מהזה חושקת בי אז שוש.

dark warrior

New member
כשאת תעברי את הבגרות..

כבר תדעי שעלון מידע זה טקסט אנציקלופדי ולא ירדו לך 7 נקודות סתם
-על כלום

אתה טועה../images/Emo13.gif

ואתה יודע למה? כי לי אין את החלק הזה בבגרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |אייקוןשאומרלךללכתלהזדיין|

למעלה