שאלון סקס

jakare

New member
שאלון סקס

בתור סקרן מטבעי, חשוב לי לדעת עליכם כל מה שתוכלו/תרצו לגלות. אשמח אם תענו (אחרת מה נתן שפירסמתי את השאלון, הא?!) א. שם: (לא חובה, כמו כל שאלה אחרת פה..) ב. גיל: ג. מין: ד. איזור מגורים: ה. איך הגעת לפורום הזה / לבלוג שלי? (ואם לא הגעת אז זה הזמן.. http://blog.tapuz.co.il/jakare) ו.מה הסיפור שהכי אהבת בבלוג (אם הייתם)? ז.רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10) ועכשיו אחרי שעישנו היכרות קצרה, לשאלון: 1. גברים, נשים או גם וגם? 2. כמה פעמים בממוצא את/ה מאונן בשבוע? 3. אורגיה, בעד או נגד? 4. מה יותר חשוב, אורך או עובי? 5. הגודל האידיאלי הוא..? 6. מהיר ועצבני או ארוך ורגוע? 7. אחרי – שומרת לעצמך או רצה לספר לחבר'ה? 8. יזיזים – רעיון מצוין או מתכון לפורענות? 9. סקס בדייט הראשון – כן או לא? 10. גלולות, קונדומים או אלוהים גדול? 11. שערות על החזה - קינג קונג או ד"ר לייזר? 12. את יוזמת או פאסיבית? 13. צורחת, גונחת או שושואיסטית? 14. פורפליי – "כן, עוד" או "די, תיכנס כבר"? 15. מקומות ציבוריים – "מפחדת שמישהו יראה" או מחרמן את החיים? 16. סקס במכונית – כאב גב או "אני מתה על פורשה?" 17. סקס במים – טוב ליהודים? 18. באור או בחושך? 18. צעצועים ואביזרים – כן או לא? 19. סקס במחזור? – לא מוחלט או אם חייבים אז חייבים? 20. פורנו – מחרמן או מגעיל? 21. "בוא נשחק רופא וחולה" או "עזוב אותי מהמשחקים האלה, בוא נזדיין וזהו"? 22. גילוי עריות? – כן בפנטזיה לא במציאות או לא בפנטנזיה ולא במציאות? 23. חבלים ואזיקים? – מדליק או "מה אני עזאם עזאם?!"? 24. השתנות? – בשירותים בלבד או שיש בזה משהו מחרמן? 25.תנוחה אהובה? 26. למעלה או למטה? 27. אנאלי לקבל? 28. אנאלי לתת? 29. אוראלי לתת (ולבלוע)? 30. אוראלי לקבל? 31 ואחרון – רמת חרמנות ברגע זה? (מ1 עד 10)

asian girl

New member
וואו...HANGMANN יש לך שותף

2 בפורום אחד זה קצת מוגזם, לא?

HANGMANN

New member
כן..רק שההוא סוטה ואני לא../images/Emo8.gif

נראה לי אחרי הסקר שלו הוא מתחמן ומאונן על התשובות..ככה זה נראה לפי אופי השאלות שלו

orrin

New member
ושכחת את נועם4U

ממש משלחת מכוכב הלכת שבאה לגשש אחר מצבה הקיומי של הזוגיות כראי למצבה של האנושות כולה

למעלה