שאלון-סתם כדי שנכיר אחד תא השני

שאלון-סתם כדי שנכיר אחד תא השני

-שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? 3.שתייה קרה או חמה? 4.לחם או מצות? 5.אהבה או כבוד? 6.סבתא או סבא? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? 8.סוודר או מעיל? 9.שקט או רעש? 10.מרק או דייסה? 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? 13.אתניקס או תיסלאם? 14.אושר או עושר? -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: 2.סיפוק: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: 16.רדיו: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? 4.עונה אהובה? 5.צבע אהוב? 6.רגש אהוב? 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 8.תחנת הרדיו האהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? 10.סרט אהוב? 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?

ChilD SouL

New member
יאללה ../images/Emo99.gif

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? יותר סבלנות, פחות לחץ, אהבה\אושר\בריאות לכל מי שסבל מספיק בחיים. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? תלוי איזה חולם נפלא זה. למרות שנראה לי שהייתי בוחרת בחיים המציאותיים בסופו של דבר. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?
, אבל יכול להיות כי אני לא עצבנית עכשיו. [תחזירי אליי כשאהיה עצבנית] 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לשני אנשים - ההורים שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי ממשיכה לאכול כרגיל. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? תמיד יהיו אנשים שלא יהיו מרוצים, ככה זה בחיים. אבל אני משערת שבני הנוער היו מודים לי. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? תוהו ובוהו. שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן.
2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?
3.שתייה קרה או חמה? קרה. 4.לחם או מצות? לחמניה. 5.אהבה או כבוד? שניהם משולבים יחדיו.
6.סבתא או סבא? אין תגובה. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות.
8.סוודר או מעיל? סוודר. 9.שקט או רעש? תלוי במצב רוח. 10.מרק או דייסה? מרק. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה.
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? רגליים. 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס. 14.אושר או עושר? אושר. דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? צ'יפס. 2.שתייה אהובה? ענבים. 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? אין משהו מוגדר. 4.עונה אהובה? חורף.
5.צבע אהוב? כחול. 6.רגש אהוב? הרגשת סיפוק. 7.מתקן לונה-פארק אהוב? אנקונדה. 8.תחנת הרדיו האהובה? 99FM 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אהמ... 10.סרט אהוב? ארמגדון. 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? ידיים, זרועות, כתפיים, עיניים, שפתיים. יום טוב.

נועם m

New member
אלוהים ישמור... טוב נו:

שאלות אילו: 1. הייתי מחזירה אותנו כמה מאות אחורה, לפני שהרסנו את רוב הטבע שנמצא סביבנו, וגורמת לאנשים לבנות בחכמה. 2. להתעורר, ולנסות להגשים אותו
3. כן. אבל במה שהייתי באמת יכולה להביא בו תועלת לעולם. אולי הייתי עובדת פחות קשה, כדי שלשם שינוי, באמת יהיה זמן למשפחה
4. לא. אולי רק את הבגרות בספורט
(קיבלתי 70, דרך אגב, מי היה מאמין...) 5. ממש לא. אני הבן אדם הכי לא אלים בעולם. אני לא מסוגלת אפילו לראות סרט שהולכים בו מכות! וחוצמזה, אני לא בנאדם ששונא אנשים... 6. לא הייתי מעניקה "חיים מושלמים" לאף אחד. זה לא מעניין. אבל יש כמה בנות שהייתי שמחה להרים להן קצת את הביטחון העצמי... והייתי מעניקה לדודה שלי (בת 26) מהר-מהר חתן וילדים, כי היא הטיפוס הכי אימהי ומשפחתי בעולם, ואני יודעת שהיא מתוסכלת כי היא עוד לא מצאה מישהו...
7. האמת שזה די המצב שלי כיום...
אבל אני לא אוכלת כמויות, יש גבול לקיבולת... 8. החרדים בטוח לא
9. מה זה השאלות ההזויות האלה? זה מה שקרה כשהגברים החלו להתפתח, לא?
זה או זה: 1. סופרמן!!! הוא הרבה יותר שווה!
2. פיות!
3. שאלה מטומטמת, ברור שתלוי מתי
4. לחם!!! מי אוכל מצות?
5. אהבה
6. שניהם 7. חומות (ושלי כחולות בכלל
) 8. סוודר 9. שקט
10. מרק 11. שניהם סוג של בולשיט. אבל פסיכולוגיה זה בכל זאת בולשיט מבוסס יותר... 12. מה, לא האופי קובע?
13. אתניקס (יש לי סנטימנטים ל"תותים"
) 14. אושר!!! אסוציאציות: 1. חלום: שחיה בעירום בים בלילה. בינתיים אני מחדנית מדי גם מבחינת הים, וגם מבחינת העירום. 2. סיפוק: לראות כיום, אחרי שנתיים שאני מדריכה, חניכים ש"גידלתי" ושעכשיו "מגדלים" חניכים אחרים.\ 3. שמחה: חברים 4. ריקודים: ריקודי בטן! הכי משחרר שיש! 5. ציפור: לא יודעת למה דווקא זה עלה לי בראש, אבל "עוף כוזל" של אריק איינשטיין. 6. מוזיקה: ג'אז ומוסיקה אירית
7. בעלי חיים: כלבים
8. ג'ינס: הכי טוב! 9. חיים: שמחה 10. מוות: יש עוד קצת זמן, לא? 11. אהבה: בעזרת השם
12. שינאה: לא קיימת אצלי 13. ילדים: בעתיד, אולי כמה
14. הורים: אין כמו ההורים שלי 15. חברים: חובה. 16. רדיו: יש בזה משהו נוסטלגי, ולכן מאזינה באדיקות... דברים אהובים: 1. שוקולד!! 2. מיץ תפוזים, וקפה 3. אני לרוב הולכת לפי סגנון, ולא לפי אמנים ספציפיים. 4. אביב
5. כחול 6. שו? 7. כמה שיותר מפחיד יותר טוב. אבל אני אוהבת במיוחד את האלה עם המים. 8. 88 9. יש יותר מדי בני משפחה, אז אלא אם כן אפשר להכניס את כולם לאותה קטגוריה, אני קצת בבעיה
10. צלילי המוסיקה. אני מסרבת להתבגר. 11. עיניים (כולל ריסים), שפתיים (כולל חיוך), זרועות, כפות ידים ו...אהמ.. עכוז?

pain is MY love

New member
יאללה גם אני...

-שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?- עושה שלא יהיו מלחמות בכלל. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?- לחיות את החלום. בטוחה לא יהיה לי רע שם... 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?- בחיים לא. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?- לא. מה זה יתן לי? אני לא אדע לעבוד במקצוע שלי... 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?- בלי למצמץ אפילו! בעיקר את המפקדת שלי... 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?- אמא. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...- הייתי אוכלת ברגיל. זה לא שעכשיו אני מונעת מעצמי אוכל כלשהו... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?- לא חושבת שהיו מרוצים כי היה כאוס בעיר..
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?- החיות האו טורפות אותנו. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?- סופרמן כי יש לו כוחות על. 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?- מלאכים 3.שתייה קרה או חמה?- קרה 4.לחם או מצות?- לחם 5.אהבה או כבוד?- אהבה 6.סבתא או סבא?- איזה מין שאלה זאת??? 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?- כחולות 8.סוודר או מעיל?- מעיל 9.שקט או רעש?- שקט 10.מרק או דייסה?- לא אוכלת אף אחד מאלה 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?- פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?- לא מסתכלת על בחורות 13.אתניקס או תיסלאם?- אתניקס 14.אושר או עושר?- אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: כסף 2.סיפוק: נגשמת חלום 3.שמחה: חיוך 4.ריקודים: מועדון 5.ציפור: יוץ 6:מוזיקה: ריקודים 7.בעלי חיים: כלב 8.ג'ינס: חצאית 9.חיים: נשימה 10.מוות: סוף 11.אהבה: כאב 12.שינאה: עצבים 13.ילדים: עצבים 14.הורים: עצבים 15.חברים: כיף 16.רדיו: מוסיקה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?- פיצה 2.שתייה אהובה?- דיאט קולה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)?- מאיר אריאל האחד והיחיד. עברי לידר, ברי סחרוף, כנסיית השכל... וכיוצא בזה. 4.עונה אהובה?- אביב 5.צבע אהוב?- אדום 6.רגש אהוב?- ??? 7.מתקן לונה-פארק אהוב?- רכבת ההרים עם המים (בסופרלנד) "מפלי האימה" 8.תחנת הרדיו האהובה?- גלגל"צ 9.חמש האנשים האהובים ביותר?- לא חושבת על זה 10.סרט אהוב?- לא עולה לי כרגע 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?- עיניים, שפתיים, קוביות בבטן, שרירי רגליים וכפתיים רחבות...

אחלה שאלון../images/Emo70.gif

{למרות שאני צריך ללמוד} -שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם
שלא תהיה שנאת חינם 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?
להשאר בחלום 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?
לא יודע עם עובד לשם הפרנסה, אבל בהחלט מעסיק את עצמי. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?
לא, כי אז אני לא אדע כלום 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?
מממ... אולי
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?
הוריי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...
עד היום כלום לא הפריע לי לאכול (אני אשלם על זה בגיל 50 נראה לי.. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?
בטוח שהיו מרוצים
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?
ישנם חיות שהיום עדיין יותר מפותחות מכמה בני אדם שאני מכיר -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?
סופרמן, בדוק 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?
פיות 3.שתייה קרה או חמה?
קרה 4.לחם או מצות?
לחם 5.אהבה או כבוד?
אהבה 6.סבתא או סבא?
סבא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?
כחולות
8.סוודר או מעיל?
מעיל 9.שקט או רעש?
שקט 10.מרק או דייסה?
מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?
פסיכו' 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? ||ישבן 13.אתניקס או תיסלאם?
תיסלם 14.אושר או עושר?
כושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:
כיף 2.סיפוק:
הנאה 3.שמחה:
חיוך 4.ריקודים:
לא 5.ציפור:
שיר 6:מוזיקה:
שקטה 7.בעלי חיים:
כלב 8.ג'ינס:
כחול 9.חיים:
ומוות 10.מוות:
לא 11.אהבה:
חיים 12.שינאה:
רע 13.ילדים:
כיף 14.הורים:
יקרים 15.חברים:
טובים 16.רדיו:
אחלה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?
בשר 2.שתייה אהובה?
מים 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? 4.עונה אהובה?
חורף 5.צבע אהוב?
כחול 6.רגש אהוב?
אהבה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 8.תחנת הרדיו האהובה?
הכל 9.חמש האנשים האהובים ביותר?
10.סרט אהוב?
פורסט גאמפ 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? 1.שפתיים 2.אף 3.שיער (סוג של איבר) 4.ישבן 5.צוואר
הודעה ראשונה שלי בפורום הזה.. איזה אורך....

justname

New member
קבלי תשובות

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? יותר משאבים ופחות ערבים 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחיות את החלום, אין פה מה להתלבט 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? כן, כל אחד היה עושה 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? ההורים שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... כמו היום הייתי אוכל, אכילה זה לא תחביב שלי, אלא אילוץ 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? החיות היו מוחות נגד הזיהום שהן עושות ונגד הכחדת בני האדם -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? אהבה 6.סבתא או סבא? אמא או אבא?- אין תשובה 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? חומות (לי יש חומות אז למה לא לפרגן) 8.סוודר או מעיל? סוודר 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? ישבן 13.אתניקס או תיסלאם? מי זה? 14.אושר או עושר? אושר (זה כולל עושר) -שאלות אסוציאציות: (לא הבנתי מה צריך לכתוב פה) 1.חלום: 2.סיפוק: 3.שמחה: 4.ריקודים: 5.ציפור: 6:מוזיקה: 7.בעלי חיים: 8.ג'ינס: 9.חיים: 10.מוות: 11.אהבה: 12.שינאה: 13.ילדים: 14.הורים: 15.חברים: 16.רדיו: -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? המבורגר 2.שתייה אהובה? מי ברז 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? להקות רוק גרמניות 4.עונה אהובה? חורף 5.צבע אהוב? אדום 6.רגש אהוב? שמחה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? רכבת הרים 8.תחנת הרדיו האהובה? גלגלצ 9.חמש האנשים האהובים ביותר? יש כאלה 10.סרט אהוב? משהו עם שוורצנגר 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? מה כבר יש... עיניים, תחת, חזה, רגליים, שיער

TheWhiteTigris

New member
אסוציאציות

זה שאם אומרים לך מילה מסויימת - איזו מילה אחרת עולה לך ישר במוח כהמשך או כתגובה. וצודק בקשר ל 1.

TheWhiteTigris

New member
תודה רבה מיטל.

לסתומה הזאת ששולפת חופשי את היטלר את מאשרת אבל את ההודעה שלי את מוחקת...

eithancambridge

New member
כמה שאלות../images/Emo13.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? עושה שלא יהיו עוד מלחמות וילדים מורעבים. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? החים שלי יותר טובים מכל חלום
3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? חח כן 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, אני מעדיף להשיג את מה שמגיע לי ולא לאחר. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? האמת שבלי הסוסים מיותרים. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... אין סוף סטייקים 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? ראש הממשלה היה חזיר לא תרתי משמע -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? אין אהבה בלי כבוד אז אהבה וכבוד
6.סבתא או סבא? שניהם אבל בעיקר סבא, האדם הכי קרוב אלי
7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות וירוקות עוד יותר 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה, לא מאמין במיסטיקה. 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הרגליים 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: שקט 2.סיפוק: משפחה 3.שמחה: אושר 4.ריקודים: שמחה 5.ציפור: דרור 6:מוזיקה: גיטרה 7.בעלי חיים: כלב 8.ג'ינס: הרבה 9.חיים: שקטים 10.מוות: פחד 11.אהבה: הכי חשובה 12.שינאה: הרס 13.ילדים: אהבה 14.הורים: ילדים 15.חברים: תמיד 16.רדיו: משעמם
-דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? עוף חריף בתנור
2.שתייה אהובה? דיאט ספרייט 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? הביטלס 4.עונה אהובה? אביב 5.צבע אהוב? כחול 6.רגש אהוב? חמימות 7.מתקן לונה-פארק אהוב? חחח הממ... הרכבת ההיא במים 8.תחנת הרדיו האהובה? אין אחת כזאת חח 9.חמש האנשים האהובים ביותר? אמא, סבא, סבתא, אחותי, אחי (וזה יהיה 7, אין מה לעשות), האחיין והאחיינית. 10.סרט אהוב? בחזרה לעתיד 3 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? *רגליים. *ישבן. *שיער. *עיניים. *שפתיים.

Zoharrr

New member
איזו התחמקות מללמוד למתכונת...

-שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? היית מכחידה את הערסים והפרחות ואת כל האנשים הטיפשים. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר,החיים שלי טובים מידי ומבטיחים מידי כרגע. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? חחח כן 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? דידי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי עדיין אוכלת 3 ארוחות ואוכלת בריא כי אני לא מסוגלת אחרת... 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? היינו העבדים שלהן. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)?סופרמן!! 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים?פיות 3.שתייה קרה או חמה?קרה ועדיף מים 4.לחם או מצות?לחם 5.אהבה או כבוד?אהבה 6.סבתא או סבא?סבא וסבתא מצד האמא. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות?כחולות... 8.סוודר או מעיל?סוודר 9.שקט או רעש?תלוי מתי ואיפה 10.מרק או דייסה?מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה?פסיכולוגיה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים?רגליים. 13.אתניקס או תיסלאם?לא זה ולא זה. 14.אושר או עושר?אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום:רטוב 2.סיפוק:אלכס 3.שמחה:אלכס 4.ריקודים:עדי 5.ציפור:נשר וגוזלים. 6:מוזיקה:רוק 7.בעלי חיים:כלב 8.ג'ינס:חם 9.חיים:טובים 10.מוות:גם טוב 11.אהבה:אלכס 12.שינאה:לא משנה... 13.ילדים:חמווווווווווווווווווווודייייייייייייים. 14.הורים:מריבות. 15.חברים:דידי 16.רדיו:גלגל"צ -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב?כל האוכל של אמא שלי... 2.שתייה אהובה?מים 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? נו באמת יש מלא... creed,k's choice,led zepplin,guns n' roses,oniongod,guidance,didi,bet sam,counting crows,incubus,tool וזהו נמאס לי. 4.עונה אהובה?חורף 5.צבע אהוב?שחור 6.רגש אהוב?שלווה 7.מתקן לונה-פארק אהוב?לא קיים כזה דבר. 8.תחנת הרדיו האהובה?גלגל"צ בימי שישי בלבד. 9.חמש האנשים האהובים ביותר?דידי,אלכס,אמא,שלום,אלונה,יוסי,ארז,לילך. אני יודעת שזה יותר... 10.סרט אהוב?עיר של מלאכים 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? עיניים כחולות,חיוך,זרועות,עצמות אגן בולטות(לא ממש איבר אבל...),כתפיים רחבות.

orangeada

New member
גם אני רוצה../images/Emo13.gif

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? יותר סבלנות וסובלנות לאנשים, ושיהיה שלום עולמי
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? מציאות, כי אי אפשר לחיות באשליות 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? נראה לי שכן, בשביל שיהיה לי מה לעשות ומעניין, ושאני אראה אנשים וכו'.. מצד שני להתבטל לסוע בכל העולם ולבזבז נשמע די טוב כעיסוק
4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? במובן מסוים כן, כי אין לי כוח להכנס ללימודים שוב כי יש לי סוג של סיוט מהתיכון (לא כי הייתי חפפנית או גרועה, בדיוק להפך) אבל מצד שני אני לא יכולה לחיות בשקר וזיוף.. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? יש אחת אצלי בצבא שאני החלטתי שאני שונאת אותה, וזה מתפתח מפעם לפעם יותר ויותר..ולה לא חסר- היא צבועה, דו-פרצופית ומניפולטיבית..
6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אין לי מושג,לאנשים מסביבי לא נראה לי יש כ"כ הרבה צרות.. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך? נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... די טוב לי עם מה ואיך שאני אוכלת היום, אולי יותר הייתי מרשה לעצמי גלידות ועוגות ושוקולדים אבל טוב לי גם מעט מהם
8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כל עוד הייתי עושה משהו זה כבר היה עושה אותם מרוצים
וכן, אני רוצה להאמין שאם הייתי בתפקיד הייתי משקיעה מאמצים לפתח את העיר שלי ובלה בלה
9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? לא יודעת,אני מפחדת מחיות
-שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? קרה 4.לחם או מצות? לחם!!!! (אפילו בפסח
) 5.אהבה או כבוד? שאלה קשה... האמת שמבחינתי באהבה חייב להיות כבוד.. 6.סבתא או סבא? סבתא 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? רעש! שונאת שקט!! 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? לא זה ולא זה
12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? הישבן 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אממ גם וגם. אושר בלי קצת עושר לא מספיק, אבל עושר בלי אושר גם לא שווה.. -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: שינה 2.סיפוק: הצלחה 3.שמחה: מוזיקה 4.ריקודים: תנועה 5.ציפור: חופש 6:מוזיקה: גלגלצ 7.בעלי חיים: איכס 8.ג'ינס: כחול 9.חיים: החלטות 10.מוות: בית קברות 11.אהבה: כיף 12.שינאה: מעצבן 13.ילדים: אושר 14.הורים: עזרה 15.חברים: דיבורים 16.רדיו: כמו אויר לנשימה -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? כל מה שהוא איטלקי
2.שתייה אהובה? קולה, פנטה, ספרייט לא משנה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? |אין משו ספציפי 4.עונה אהובה? אביב 5.צבע אהוב? יש כמה- שחור, סגול, כחול, בורדו 6.רגש אהוב? שמחה 7.מתקן לונה-פארק אהוב? כל הרכבות הרים הגבוהות, ודבירם עם אבובים ומים 8.תחנת הרדיו האהובה? גלגלצ 9.חמש האנשים האהובים ביותר? זה לא משנה לפרט
10.סרט אהוב? my wedding date, notting hill וכל מה שהוא קיטשי-רומנטי
11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? עיניים, שיניים, חיוך (תקראו לזה שפתיים
), לא יודעת קיצר כל הפרצוף

עונה....

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? כבוד לזולת 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? מציאות, תמיד יש עליות וירידות זה מה שהופך את החיים למעניינים יותר. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? כן חוסך לי 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן!! 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? להורים שלי 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... כמו עכשיו לא הרבה..בעיה אצלי. 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? יכול להיות שכן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? אסון. -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? סופרמן 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מלאכים 3.שתייה קרה או חמה? תלוי 4.לחם או מצות? לחם 5.אהבה או כבוד? זה צריך להיות ביחד. 6.סבתא או סבא? אין לי 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? כחולות 8.סוודר או מעיל? מעיל 9.שקט או רעש? שקט 10.מרק או דייסה? מרק 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? מיסטיקה 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? לא אכפת לי 13.אתניקס או תיסלאם? אתניקס 14.אושר או עושר? אושר -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: יפה 2.סיפוק: אהבה 3.שמחה: תמיד 4.ריקודים: פורום 5.ציפור: מעצבנת 6:מוזיקה: שחורה 7.בעלי חיים: לא אוהבת 8.ג'ינס: לי קופר 9.חיים: קצרים 10.מוות: פחד 11.אהבה: חובה 12.שינאה: קיימת 13.ילדים: ברכה 14.הורים: כבוד 15.חברים: יש באגד 16.רדיו: גלצ -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? קוסקוס 2.שתייה אהובה? קפה 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? יש הרבה 4.עונה אהובה? קיץ 5.צבע אהוב? ורוד 6.רגש אהוב? לאהוב 7.מתקן לונה-פארק אהוב? לא זוכרת איזה יש 8.תחנת הרדיו האהובה? אסקייפ נראה לי יש כזה 9.חמש האנשים האהובים ביותר? משפחה זה הדבר הכי יקר ואהוב 10.סרט אהוב? שעת שיא 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני? תחת גוף עיניים שפתיים וחיוך (למרות שזה לא איבר, אבל זה חשוב!!)

זכוכיות

New member
עונה חלקית...

כי ביננו ב2 וחצי בלילה כבד לי לענות על שאלות אילו היית אלוהים סטייל... שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להתעורר. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? כן. לא בגלל הגאונות (אני דיי סומכת על עצמי), סתם מתוך עצלנות, לקבל תארים ככה בלי מאמץ? בכיף. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לפחות אחד, בוודאות. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? בן זוגי. ולכלבה שלי :) 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... פחמימות, הרבה, בכל השעות שבהן אני ערה? 8.אילו היית ראש העיר בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? סמוק היתה מוציאה אותי לטיולים ב6 בבוקר, רוטנת ועם פרווה מבולגנת? -שאלות זה או זה: 1.מי לדעתך מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר)? 2.מה יותר מגניב-פיות או מלאכים? מה אני, בת 14 שרובצת בישראבלוג? 3.שתייה קרה או חמה? תלוי מתי. 4.לחם או מצות? לחם. 5.אהבה או כבוד? אהבה. 6.סבתא או סבא? במקרה שלי, סבתא. 7.מה יותר יפה-עיניים חומות או כחולות? תלוי על מי. 8.סוודר או מעיל? סוודר. 9.שקט או רעש? רעש :) 10.מרק או דייסה? מרק. 11.מיסטיקה או פסיכולוגיה? פסיכולוגיה. 12.מה יפה יותר בבחורה שנראית טוב-הישבן או הרגליים? קומבינציה של שניהם, לא? 13.אתניקס או תיסלאם? תיסלאם. 14.אושר או עושר? אושר. -שאלות אסוציאציות: 1.חלום: בריכה (אל תשאלו...) 2.סיפוק: שי (תבינו לבד
) 3.שמחה: סמים :) 4.ריקודים: פריים טיים. 5.ציפור: ג'ונתן לווינגסטון השחף. 6:מוזיקה: רדיוהד (ברקע..) 7.בעלי חיים: סמוקי
8.ג'ינס: ציפי. 9.חיים: מוות. 10.מוות: סוף. 11.אהבה: שי. 12.שינאה: 13.ילדים: איכס. 14.הורים: 15.חברים: ערוץ המשפחה. 16.רדיו: מוזיקה. -דברים אהובים: 1.מאכל אהוב? 2.שתייה אהובה? מיץ אגסים :) 3.אומניי מוזיקה אהובים(להקות/זמרות/זמרים,וכ"ו)? רדיוהד. 4.עונה אהובה? סתיו. 5.צבע אהוב? שחור, בורדו. 6.רגש אהוב? אהבה. 7.מתקן לונה-פארק אהוב? 360 :) 8.תחנת הרדיו האהובה? 9.חמש האנשים האהובים ביותר? שי, איליה, גיל, רוני, נוי... 10.סרט אהוב? אמריקן ביוטי. 11.חמש האיברים האהובים עליך ביותר בבני המין השני?

למעלה