שאלון עבודה (ולא מהסוג שחשבתם)

שאלון עבודה (ולא מהסוג שחשבתם)

עובדים כרגע? במה עובדים? איך השכר? (לא חייב בדיוק כמה יוצא כל חודש, אבל רצוי וכדאי לתת מושג כללי) איך האווירה? (אנשים טובים? נהנים לעבוד? מרגישים טוב לקום כל בוקר לעבודה?) לכשתתחילו ללמוד, תוכלו להשאר במקום העבודה בתור סטודנטים? תרצו להשאר במקום העבודה בתור סטודנטים? הייתם ממליצים לחברים לעבוד במקום העבודה הזה? ולאלו מאיתנו שלא עובדים בואו ספרו איזה עבודה אתם מחפשים, האם זו עבודה שאתם רואים את עצמכם מתקדמים בה ולומדים משהו שקשור אליה? (ותנסו להיות ריאלים בנושא) או שאולי זו בעצם עבודה זמנית בלבד רק כדי לחסוך לטיול ולברוח? אתם מחפשים עבודה לתקופה? (כלומר משרה סטודנטיאלית? או משהו זמני לכמה חודשים רק כדי לצבור כסף?)

אני לא עובד אבלל...

התקבלתי לעבודה לפני שבוע בבית מלון מפואר בתל אביב והתחלתי לעבוד בתור מלצר... התנאים טובים והשכר טוב אבל... משהו שם לא הלך לי טוב.. אולי המשמעת אולי כי רק השתחררתי ואני רוצה עוד קצת זמן חופש. אז התפטרתי וחוץ מזה החלום שלי כרגע זה לעשות קורס מצילים ואני אעשה עוד חודש ואעבוד בזה ואז מקווה שאני אהנה ומקווה שבזמן הלימודים יהיה אפשר לעבוד בזה באיזה בריכה איפשהו ככה מהצד :]

אריאן87

New member
../images/Emo9.gif

אני יוצאת לחפש"ש עוד שבועיים, כרגע מחפשת עבודה במשמרות שאוכל להתחיל לעבוד בה אפילו במהלך החפש"ש...אולי 2-3 משמרות בשבוע... אני מתחילה קורס מתמטיקה אינטנסיבי ביואל גבע בנובמבר, ואח"כ פסיכומטרי ראשון [כנראה בקידום] ככה שאני לא יכולה להתחייב לכלום, מחפשת משהו כמה שיותר מינימלי בשירות לקוחות או תיאום פגישות, אפילו עבודת פקידות...אם לא תהיה ברירה אז מלצרות:]...אחרי הפסיכומטרי אני אחפש משהו רציני..

באיזה סניף של גבע?

וסתם שאלה למה לא לעשות את הפסיכו כבר באותו בית ספר שאת עושה את הבגרות? יש לך הנחה בגלל הקורס מתמטיקה את יודעת... (מה גם שיואל גבע נחשבים הכי טובים היום...)

אריאן87

New member
זהו שאני בהתלבטות..

בין קידום לגבע בפסיכומטרי..אני יותר נוטה לקידום אבל אולי אלך לגבע..אני נורא מבולבלת כרגע..
אני מתחילה ללמוד בסניף התל אביבי בגימנסיה הרצליה..האמת היא ששמעתי מרבים שהקורס של קידום הכי טוב, אבל הרבה אנשים אחרים אומרים לי שגבע הכי טוב..אני עוד לא יודעת, אני רוצה לעשות פסיכומטרי רק פעם אחת ולעשות אותו טוב
לפחות שאני אמצא כבר עבודה

אני עשיתי גם את המת' וגם את הפסיכו בגבע

אני חולת נפש ואני לא מרוצה (716 בפסיכו) אבל אני יכולה להגיד לך בלב שלם שלמרות שאני לא מרוצה מהציון שלי אני מאוד מרוצה מהקורס. אני יכולה להגיד לך שידיד הכי טוב שלי שלמד בקידום אישי הרגיש שהוא לא באמת קיבל את האישי הזה ובשורה התחתונה הוא היה עוד תלמיד. בגבע הם לא שמים את הדגש בכמה הם הולכים להיות אישיים אבל בפועל המדריך יודע לשבת איתך ולהעלות יחד איתך פתרונות שיובילו לציון המקסימלי. ממה ששמעתי מחברים אחרים בקורס הציונים היו טובים. מי הולך ללמד אותך מתמטיקה?

אריאן87

New member
הבנתי שתהיה לי הנחה בגבע בפסיכומטרי...

אבל עד כמה היא משמעותית? אין לי מושג מי הולך ללמד אותי..קיבלתי מערכת שעות אבל חוץ משעות וימי הלימודים לא כתוב שם כלום..בעוד חודש אני אדע:)

וי

התחלתי את דרכי כדיילת באלעל...דרכינו נפרדו עקב הפסיכומטרי.. המשכתי את דרכי כדיילת בלאופר...לא אהבתי את החברה והתנאים שבה-אז שוב נפרדנו... כרגע אני עובדת במרכז האוניברסיטאי באריאל...ששם אני גם מתכננת ללמוד אז זה אחלה...אחלה אנשים, אחלה משכורת בינתיים זה סוגשל חצי משרה אבל כשאתחיל ללמוד אעבור למקום אחר שאפשר יהיה לשלב עם לימודים ואז זה כבר יהיה משו קבוע...אני ממש מרוצה

טרללי טרלליי

לקראת סיום השירות, כך שזה סוגשל עבודה..
עובד בינתיים במתכונת מצומצמת ביותר כמורה פרטי. השכר? אחלה לחלוטין. 100 ש"ח לשעה. אחרי הצבא אני מתכנן להשאר גם כעמצאי וגם לעבוד בפנימייה שבה כבר הייתי מורה.. רק שהפעם אני מקווה לקבל יותר מ-50 לשעה אקדמאית. האווירה מעולה :) אני לא מפרסם את עצמי, פונים אליי, כך שזה מרגיש קצת אחרת לבוא לתלמידים שיודעים מה הם יקבלו ולא מהסוג הבוחן.. יש המון צחוקים בשיעורים ובסה"כ נחמד ביותר. החברה סבבה.. החברה הקבועה היא אני, ואליי אני כבר רגיל...
נהנה לעבוד, נהנה לראות את האנשים מצליחים להבין, לפתור בעיות, להעלות שאלות מעמיקות.. ומצליחים בבחינות ובבגרויות. מקווה להיות מסוגל להמשיך וללמד במקביל ללימודי התואר הדי-תובעניים שבחרתי.. ובוודאי שאני ממליץ!

C B 4 Real

New member
לחם עבודה!

עובד כרגע בתור מוכר בסניף זארה ברעננה, לפני זה עבדתי בHOT ובבית מלון באילת... שכר סבבה, אחלה אנשים (רובם) ואם מישהו/י רוצה לעבוד בזארה שידברו איתי..

4667

New member
"שירות לקוחות שלום"

האמת שכרגע אני לא עובד. אבל עבדתי חצי שנה בבזק בחיפה, מוקד שירות לקוחות 199. אז העבודה היא מול מחשב כל המשמרת מן הסתם, עם אוזניות מדונה כאלה. כולך הייטק. שכר בסיס היה 20 לשעה עד שעה 14:00 ו-24 ש"ח לשעה אחרי 14:00. העבודה עד 22:00 בלילה. שישי עד 12 ושבת לא עובדים. שכר נטו ללא עמלות היה בדרך כלל באזור 3500. אם עשים יותר ערב, זה יכול להגיע קרוב ל4000. עם בונוסים על מכירות ? בחודש רק עוד 400, בחודש ממש טוב עוד 1000-1500. אבל לא הרבה מגיעים לסכומים האלה. האווירה האמת לא משהו. לפחות אצלנו היה מרמור מצד הותיקים, שעבר לחברה החדשים. קצת תחלופת עובדים גבוה, בעיקר אצל הצעירים שבאים לחצי שנה שנה ועוזבים, או שעוזבים הרבה יותר מהר כי לא מתאים להם. אין הרבה למשחק עם לימודים, הם דרשו 5-6 משמרות. אבל אפשר להתקמבן על ערב, אבל גם לא באופן קבוע. לא עבודה סטודנטיאלית. כרגע אני עובד בלשפר בגרות במתמטיקה. אני לא מרוויח הרבה כרגע, אבל זאת עבודה עם השקעה לעתיד

4667

New member
בטח קורס. אני לא מסוגל בלי... משמעת עצמית וזה

חחח
גם פסיכו אם הייתי עושה עוד פעם הייתי עושה קורס... אני עושה במקום שנקרא בגרות בקמפוס, שהם יושבים בתוך הטכניון בחיפה.

../images/Emo6.gif מוכר לי מאוד מעצמי

זו הסיבה שאני הולכת לעשות קורס פסיכו' נוסף, אני יודעת שאני לא אהיה מסוגלת להתמודד עם זה לבד כי אני פשוט אשב ולא אעשה כלום כל היום, אני צריכה איזשהי דחיפה.

Liyah

New member
תגובית

עובדים כרגע? כן במה עובדים? מגזין (רכזת מערכת, בעלת מדור, מפיקת מוספים, אחת שמפילים עליה פרוייקטים הזויים...) איך השכר? שכר בסיס לא משהו, אבל האקסטרות שאני עושה (מדורים, מוספים, פרוייקטים) מוסיפים הרבה. חוץ מזה, שלשום ביקשתי העלאה לגבי מדור מסויים. מעניין איך זה ילך. איך האווירה? (אנשים טובים? נהנים לעבוד? מרגישים טוב לקום כל בוקר לעבודה?) כן כן כן. התחלתי כפרילאנס ולכן לא "קניתי חתול בשק". ידעתי בדיוק מול מי אני אעבוד וזה היה אחד השיקולים שלי כשבחרתי לקבל את העבודה כשכירה. לכשתתחילו ללמוד, תוכלו להשאר במקום העבודה בתור סטודנטים? לא. אני משקיעה המון המון שעות. תרצו להשאר במקום העבודה בתור סטודנטים? כן, אבל אין מצב, אלא אם אני אהפוך לסופר-וומן. הייתם ממליצים לחברים לעבוד במקום העבודה הזה? תלוי למי. למי שיש את הכח, הפאשן והרצון לעבוד בעלום הזה - כן. למי שלא, הייתי ממליצה לברוח כל עוד נפשו בו.

למעלה