שאלון עדיפויות.:-(

Dudi 149

New member
שאלון עדיפויות.:-(

שלום. א)קיבלתי שאלון לבן (בגלל פרופיל). אני כרגע בתהליך של שינוי פרופיל (ועדה רפואית) ושאלתי היא: אם אענה על השאלון ואשלח אותו, האם זה ימנע ממני לקבל שאלון ורוד במידה וישונה לי הפרופיל? מה ההבדל בתוכן השאלון הורוד ובין תוכן השאלון הלבן? ב)לפני כשבועיים הגשתי בקשה לשינוי פרופיל. אמרו לי שאקבל הודעה על תאריך כינוס הוועדה בדואר. במידה ואקבל את הזימון לוועדה, מה הולך שם בדיוק? אני נפגש עם רופאים או סתם פקידים? (שאלה זו מופנת בעיקר למלש``בים או מגוייסים שכבר היו בוועדה...תודה)

d&a

New member
שאלון עדיפויות ...

אהלן דודי ! גם אני באותה בעיה כמוך . גם אני קיבלתי את השאלון הלבן וגם אני בתהליכים לשינוי הפרופיל . בעניין צבע השאלון - חידשת לי ( לא ידעתי שזה קשור לפרופיל ) בעניין הועדה - אתה אמור להיפגש עם הרופא של לשכת הגיוס . בכל אופן , אני שלחתי את השאלון הלבן ובמידה והפרופיל שלי ושלך אכן ישונה אין סיב שלא תינתן לנו הזמנות לקבל ולשלוח שאלון ורוד . בהצלחה בהכל ! ( אתה יכול לכתוב לי באי מייל אם יש חדש אני אשמח לדעת )

dudi149

New member
שאלון לבן

שאלון לבן

בנוסף לפרופיל, לפי מה שאני יודע, גם כאלה שיש להם קב``א מתחת ל 53 (52 ופחות) מקבלים שאלון לבן. כלומר שאלון לבן מקבל מי שלא אמור להיות ביום-סיירות. קיבלת כבר תאריך ליום סיירות? כי בניגוד למה שאני יודע, שמעתי על כמה שקיבלו ובכל זאת קיבלו זימון ליום סיירות...

okedem

New member
לא ברור לי

לא ברור לי

למה התכוונת, אבל אני יודע שיש לי קב``א 55 או 56 (קיבלתי זימון למבחנים של חמ``ן שחקים), וקיבלתי שאלון לבן. יש שם התנדבות לצנחנים, אבל אין צוללות, שייטת, סיירות וכו`. יש לי פרופיל 97, עם סעיף ראייה (משקפיים).

mac

New member
חמן בשחקים לא מחייב שתיהיה קבה מעל 54...

גם אני קיבלתי לחמן בשחקים וגם קיבלתי לעתודה האקדמאית ואני יודע שהקב``ה שלי 54. והדפ``ר יותר חשוב מהקב``ה לדברים האלו. מכיוון שהקב``ה מורכבת גם מהראיון האישי והאימות נתונים. ואילו הדפ``ר זה 100% מבחנים. נ.ב לפי מה ששמעתי הקב``ה יורדת ב2 כלאמר 56 54 וכו`

elad123

New member
שאלון עדיפויות לבן? ורוד?

ההבדל בין שאלון לבן לשאלון ורוד לשאלון לבן הוא שבשאלון הורוד מופיעות בנוסף לחטיבות הרגילות(גיבעתי, גולני וכו`) גם יחידות התנדבותיות כמו צנחנים וכו` הסיסה להבדל בין השאלונים היא לא על סמך הפרופיל הרפואי, כי שניהם מופנים לבעלי פרופיל 97-82, אלא על פי שיקולים של לישכת גיוס הנקבעים ע``פ הראיון האישי

Dudi 149

New member
מה??????

אבל גם בשאלון הלבן אפשר לבחור צנחנים..... איזה יחידות בדיוק מאפשר השאלון הורוד? האם יש דרך לערער על קבלת טופס לבן ולא ורוד???

למעלה