שאלון עדכון פרטים אישיים לחייל מיל'

Locutus

New member
שאלון עדכון פרטים אישיים לחייל מיל'

"שאלון עדכון פרטים אישיים לחייל מילואים" קיבלתי כזה אחד הבייתה, שאני אמור להחזיר תוך 14 יום. השאלה היא - האם זהו רמז לבאות? כלומר - האם יזמנו אותי בקרוב למילואים, או שזה סתם משהו שגרתי? מישהו פה עוד קיבל את זה לאחרונה? זאת הפעם הראשונה שאני מקבל את זה, השתחררתי לפני שנה וחצי בערך. תודה מראש!

Section

New member
כל שנה...

אין יותר שגרתי מזה. חובה על משרד הקישור לשלוח אחד כזה כל שנה.

i l a n n a

New member
שפ"א

פעם בשנה אתה תקבל שפ"א ותחוייב להחזירו תוך 14 יום "במידה ולא תועמד לדין"... הנוהל של משרדי הקישור מחייב (להיות מוכנים לביקורת ולמקרה חירום). תמלא,תחתום דגש על מס' טל' של בזק בבית ובעבודה.... ותשלח כמה שיותר מהר. רוב הסיכויים שאם יש מילואים אז יהיו ואם לא אז לא. אין קשר בין צו לשפ"א.

negev

New member
לא עניתי בזמן וקיבלתי זימון למשפט.

לפעמיים השאלות ממש לא במקום , למשל אם אתה נשוי אז מבקשים את מספר תעודת הישואים , וזו רק דוגמא לחדירה לרשות הפרט , יש עוד , אבל מי שמסכן אלה הפקידות שמנדנדות למלא את הפרטים .

Section

New member
מס. תעודת נישואין??

ראיתי כמה נוסחים של שפ"אות בחיי ובאף אחד מהם לא בקשו דבר כזה. כן מבקשים מס' ת.ז של אשה וילדים וזה כדי שיהיה אפשר להזין למחשב את העובדה שהם קיימים- כדי שבפעם הבאה לא תצטרך למלא את השדה הזה שוב. זה באמת מעייף נורא לעדכן את כל השאלונים!! אצלנו בכלל.. יש מעל 4000! אבל מתגברים. כל אחד עושה כמה כל יום וזה נגמר בסוף... הצרה הגדולה היא לתייק הכל! זה זוועה!!!

ניר נגר

New member
אני מקבל כל שנה ואף פעם לא מחזיר

בחיים לא החזרתי את השאלון הזה, כשאתה מגיע למילואים אתה ממלא שאלון כזה, אף פעם לא פנו אליי בדרישה למלא אותו...או בתהיה למה לא מילאתי...

maoz9

New member
יש סרבני שאלונים

ויש מוטציות מתקדמות של רכיכות עלוקתיות בתחפושת נאורות והונאה עצמית, שנותנים לנו סרבני השאלונים להלחם על חיינו וחייהם הכל כך מוצדקים של רכיכות עלוקתיות למיניהם...

למעלה