שאלון עולם בידור והזוהר..!!!

amit mmm

New member
שאלון עולם בידור והזוהר..!!!

שאלון סלבס: מפורסם אהוב: מורסמת אהבה: מי הכי חתיך בעולם: מי הכי כוסית בעולם: תכונית אהובה: סדר אהובה: שיר אהוב: מפורסם הכי פה: מפורסת הכי יפה: שאלון אישי.?? (אני מדברת בשם זכ אבל בנות תענו גם) על מה אתה מסתכל שאתה מדבר עם מישהו..? מה אתה הכי אוהב אצלך?? מה הצבע יינים שלך: צבע שיער: גובה: משקל.?? מי שלא רוצה לענותת לא חייב .!!!

Aviyush

New member
עונה :)

מפורסם אהוב: לאנס ארמסטרונג מפורסמת אהבה: ג'וליה רוברטס
מי הכי חתיך בעולם: ג'וני דפ כמובןןן
מי הכי כוסית בעולם: אממ אני לא לסבית אבל לג'סיקה אלבה יש חתיכת גוף
תכונית אהובה: אמריקן איידול, פרויקט מסלול סדר אהובה:FRIENDS
אחים ואחיות, עקרות בית נואשות שיר אהוב: כל הזמן מתחלף
מפורסם הכי פה: ג'וני דפ חחח מפורסמת הכי יפה: ברוררררר שג'וליה
שאלון אישי.?? על מה אתה מסתכל שאתה מדבר עם מישהו..? עליו?! מה אתה הכי אוהב אצלך?? יש לי כח רצון מטורף! מה הצבע יינים שלך: חום כהה כהה צבע שיער: שטני גובה: 1.70 משקל.?? איכ איכ איכככ
שומנים

Fashion Slut

New member
../images/Emo47.gif^^

שאלון סלבס: מפורסם אהוב:אשטון קוצ'ר, ג'ואל מיידן, דימה בילן, סיניסטר גייטס ועוד ^^ מפורסמת אהבה: קייט מוס, ניקול ריצ'י והתאומות אולסן ^^ מי הכי חתיך בעולם: המפורסמים XD מי הכי כוסית בעולם: המפורסמות Oם תכונית אהובה: טופ מודל, פרויקט מסלול ואמריקן איידול. סדרה אהובה: האלופה וגיא פינס ^^ שיר אהוב: אין ספציפי. מפורסם הכי פה: מפורסת הכי יפה: שאלון אישי.?? (אני מדברת בשם זכ אבל בנות תענו גם) על מה אתה מסתכל שאתה מדבר עם מישהו..? עליו XD מה אתה הכי אוהב אצלך?? עיינים ^^ מה הצבע יינים שלך: תכלת צבע שיער: שטני גובה: 162 ככה משקל.?? 200 טון.

matron

New member
עונה!

שאלון סלבס: מפורסם אהוב: ג'וני דפ מורסמת אהבה: פינק מי הכי חתיך בעולם: ג'וני דפ מי הכי כוסית בעולם: אנג'לינה ג'ולי תכונית אהובה: ארץ נהדרת סדר אהובה: דרייק וג'וש אבל כבר ממזמן הפסקתי לראות שיר אהוב: TROUBLE- PINK מפורסם הכי פה: ג'ני דפ "לייק דה!" מפורסת הכי יפה: אנג'לינה ג'ולי שאלון אישי.?? (אני מדברת בשם זכ אבל בנות תענו גם) על מה אתה מסתכל שאתה מדבר עם מישהו..? על מה שהכי מושך את העין מה אתה הכי אוהב אצלך?? אישיות... מה הצבע יינים שלך: חום צבע שיער: חום, אבל הוא מתחיל לקבל גוונים משום מה... גובה: 1.55 משקל.?? 48 (אני הולכת להוריד 3 קילוגרים בקרוב!)

עונה

שאלון סלבס: מפורסם אהוב:האמ יש מלא עיברי לידר, ג'אד מרי, רן דנקר להתבונן בתמונות מורסמת אהבה:אין ממש מי הכי חתיך בעולם:וואי יש הרבה האמ חתיך בגוף מייקל לואיס בפנים לאא מי הכי כוסית בעולם:אדריאנה לימה תכונית אהובה:פרויקט מסלול סדר אהובה:בטח התכוונת לסרט יש מלא שיר אהוב:זה משתנה אבל כרגע: Christina Aguilera - The voice within מפורסם הכי פה: האמ בפנים צ'אד מארי מפורסת הכי יפה: ג'יניפר לופז מדהימה ויש עוד מלא ליב טיילור ג'סיקה אלבה שאלון אישי.?? (אני מדברת בשם זכ אבל בנות תענו גם) על מה אתה מסתכל שאתה מדבר עם מישהו..?עיינים מה אתה הכי אוהב אצלך??הממ לא יודעת העיינים ובאופי רגשנית ההומור מה הצבע יינים שלך:ירוק- כחול צבע שיער:חום בהיר גובה:1.63 נמוכה משקל.??------- כמספר הקווים

למעלה