שאלון על המצעד ומה שמסביב

שאלון על המצעד ומה שמסביב

קודם כל שבוע טוב ומהנה
! שאלון על המצעד ומה שמסביב...: 1.האם אתה אוהב שהמצעד הוא גם בינלאומי וגם ישראלי? או שלדעתך אפשר להפריד בין השניים? 2.איזה אות אתה אוהב יותר של הבינלאומי או הישראלי(של המקומות)? 3.איזה אות אתה אוהב לשמוע במצעד?(הירידה הגדולה,כניסה חדשה וכו') 4 אתה מדרג באתר את המצעד? 5.איזה שירים היית מקדם לזוג המלכותי? 6.איזה שיר היית מעלים מהמצעד? ( אפשר מהבינלאומי או/ו מהישראלי) 7.איזה שיר היית מחזיר למצעד? (אפשר מהבינלאומי או/ו מהישראלי) 8.מה הדבר הדבר החיובי או/ו שלילי במצעד? תהנו
.

tkuihehr

New member
טוב,אני אחזיר את השרשור לקרקע ואענה

שאלון על המצעד ומה שמסביב...: 1.האם אתה אוהב שהמצעד הוא גם בינלאומי וגם ישראלי? או שלדעתך אפשר להפריד בין השניים? המצעד הוא לא עברי ובינ"ל משולבים, המצעד הישראלי והלועזי מופרדים ושונים, והקשר היחיד בינהם הוא שהם משודרים באותן שעות
, בגדול, לא ממש אכפת לי, אבל אני מעדיף מצעד אחד שישדר את שני הסוגים... 2.איזה אות אתה אוהב יותר של הבינלאומי או הישראלי(של המקומות)? מה ההבדל? שיהיה הישראלי 3.איזה אות אתה אוהב לשמוע במצעד?(הירידה הגדולה,כניסה חדשה וכו') השיר הותיק! 4 אתה מדרג באתר את המצעד? כן 5.איזה שירים היית מקדם לזוג המלכותי? השבוע? הייתי הולך על הסיזר סיסטרז או פול שייפס, בישראלי קשה למצוא עכשיו, אז מה שבא בא, אולי נינט, או קרן או משהו 6.איזה שיר היית מעלים מהמצעד? ( אפשר מהבינלאומי או/ו מהישראלי) אם אני אגיד את האמת אתם תזרקו אותי, אז אני לא אגיד
7.איזה שיר היית מחזיר למצעד? (אפשר מהבינלאומי או/ו מהישראלי) יור ביוטיפול!!! או באד דיי, הם נורא ממזמן ונורא אהבתי, והם עדיין מושמעים בלילות, כמעט תמיד... וכדי לזכות באהדת הפורום אז הנה, גם שאקירה שאקירה 8.מה הדבר הדבר החיובי או/ו שלילי במצעד?
זה גלגלצ- זה אני נו,
שירים לא זזים, יכולים להיות במצעד 20 שבועות, הרבה אחרי שעבר זמנם, שלא לדבר על פסגה של 5 שבועות לכל שיר, זה מרגיז לפעמים
וואי, כתבתי את זה מהר, כואבת לי היד, יאללה עכשיו תור עוד מישהו לענות...

חוצפה

איך אתם מעיזים למחוק לי את ההודעות אחרי שחן האשימה אותי סתם שאני גינגימניה. חן רק שתדעי שלפני שאני הצטרפתי לפורום הזה קראתי אותו המון זמן וראיתי שאת כותבת הרבה על אסף אז ביום הראשון כשבאתי הנה כשכולכם התקפתם אותי כולל את אני רק אמרתי שראיתי שאת כותבת הרבה על אסף. אבל מאז גם ראיתי שהפסקת אז בכלל לא הערתי על זה. אבל את סתם על סמך ההודעה הזאת החלטת שאני גינגימניה וזה לא נכון בכלל. אני לא כתבתי כאן שלושה שבועות בגלל שאתם העלבתם אותי ולא קיבלתם אותי יפה וכשאני מנסה להשתלב כאן שוב אתם שוב פוגעים בי. מגעיל. וליאורה את מוחקת הודעות בלי אפילו לברר איתי ולמרות שסתם העלילו עליי דברים שלא עשיתי.

limors2

Active member
אני מוחקת כי זה התפתח לריב../images/Emo54.gif

ומחקתי כי הם סתם העלילו עלייך וזה ממש לא בסדר מצידם
אז צעקתי על מי שסתם אמר ועכשיו הכל יהיה בסדר

limors2

Active member
אני מתנצלת שפגענו בך../images/Emo54.gif

למרות שיום כיפור עבר אני מבקשת סליחה!

מותק תכניסי את זה טוב לראש

היא זאת היא ואני זו אני. אנחנו שתי בחורות שונות הבנת? וזכותי לכתוב על אספייייייייי בלי שום קשר אלייך ואל נעמה כמו שאמרת בשרשור מתחת. לא כל העולם סובב סביב האנשים פה. זכותי לאהוב איזה שדרן שאני רוצה.

מה אני קשורה?

אני עכשיו עסוקה בבית עם הרבה דברים וחוזרת לבית כמעט בתשע בערב (כשיש לימודים). אז לא להזכיר סתם את השם משתמש שלי סתם ככה לאויר. זה שאתם חושבים שאין לי חיים ולכתוב הודעות כאלו בפורום אתם טועים.
תבדקו לפני שאתם כותבים.

אתם לגמרי לא נורמלים

אתם עדיין חושבים שאני זה גינגימניה. אתם לגמרי לא נורמלים. חן אני ניסיתי להתנצל על זה שאמרתי שאת כותבת הרבה על אסף אבל את לא מקבלת את זה וממשיכה להאשים אותי שאני גינגימניה. זה פשוט לא ייאמן איך אתם מתנהגים כאן לאנשים. חן אני התנצלתי אבל אם את לא מוכנה לשמוע את זה ומתעקשת להאשים אותי בדברים שהם לא נכונים אז שיהיה לך לבריאות אני את שלי עשיתי.

איך בדיוק? תפוז לא מאשר , רק במקרים

רק במקרים חמורים (כל הבלהבלה הזה כתוב בתקנון). אבל אם ביכולתך לבדוק תבדקי, מה הIP של כל אחת מהמשתמשות,ועוד נתונים! ולא נראה לי שבדקת...

למעלה