שאלון על הסדרה:::

nastiush

New member
שאלון על הסדרה:::

האם אתם אוהבים את הסדרה? דרגו כמה הסדרה הייתי יכולה לקבל בתור הסדרה הכי מעניינת וטובה מ 1-20: מי הדמות האהוב/ה שלכם?? אם הייתה לכם אפשרות לביים את הסדרה את מי או מה הייתם מחליפים ומשפרים לרצונכם? מהי הדמות השנואה שלך? האם הייתם מחליפים את השם של הסדרה? איזו זוגות לדעתכם הכי מתאימים ב-ס-ד-ר-ה??! מה בעצם הייתם אומרים עליו שהוא דבילי (מעשה, סצנה, משפט)? האם הייתם רוצים לשחק בסדרה?? במקום מי? ----------- מקווה שנהנתם! אליסוני..

white angels

New member
עונהה ../images/Emo3.gif

האם אתם אוהבים את הסדרה? כןן..מתה עליה
דרגו כמה הסדרה הייתי יכולה לקבל בתור הסדרה הכי מעניינת וטובה מ 1-20: 19..כי אף סדרה לא יכולה להיות מושלמת עד כדי כך חח
מי הדמות האהוב/ה שלכם?? ברור שקטיי
אם הייתה לכם אפשרות לביים את הסדרה את מי או מה הייתם מחליפים ומשפרים לרצונכם? את הדמות של קירה..מה לעשות,היא פשוט מעצבנת! וזה לא רק הדמות שלה..היא נורא עקומה
מהי הדמות השנואה שלך? קירהה
האם הייתם מחליפים את השם של הסדרה? ממ אני לא יודעת מה להחליף..לסדרה יש שני שמות: השם המקורי-אל תיוולדי יפה והשם שבחרו לה קטי המכוערת אבל אהבתי את השם המקורי
איזו זוגות לדעתכם הכי מתאימים ב-ס-ד-ר-ה??! קטי ואנדריי
ולא ראיתי עוד זוגות חוץ מהם..בינתיים זה רק ההתחלה מה בעצם הייתם אומרים עליו שהוא דבילי (מעשה, סצנה, משפט)? שקירה דוחפת את האף שלה לכל מקום ומתערבת בעניינים של אנדריי
גאד,את הארוסה שלו או המטפלת שלו?
, חוץ מזה שהיא נורא קרצייה האם הייתם רוצים לשחק בסדרה?? כןן
במקום מי? ממ קטי חמודה אבל לא הייתי לוקחת את התפקיד שלה..
אם כבר אז את התפקיד של ויקה חח ,היא חוצפנית אבל היא מצחיקה

../images/Emo214.gif

האם אתם אוהבים את הסדרה?תנו לי לחשוב על זה..
דרגו כמה הסדרה הייתה יכולה לקבל בתור הסדרה הכי מעניינת וטובה מ 1-20: 21?
מי הדמות האהוב/ה שלכם??קטי?
אם הייתה לכם אפשרות לביים את הסדרה את מי או מה הייתם מחליפים ומשפרים לרצונכם?אין לי שמץ
אני לא ראיתי הרבה פרקים כדי שאוכל לחשוב על להחליף דברים...
מהי הדמות השנואה שלך?הטיפש הזה נו. שכחתי ת'שם.
האם הייתם מחליפים את השם של הסדרה?"תצחקו על עצמכם"
איזה זוגות לדעתכם הכי מתאימים ב-ס-ד-ר-ה??!ההורים של קטי
מה בעצם הייתם אומרים עליו שהוא דבילי (מעשה, סצנה, משפט)?הנפילה של קטי בתצוגת אופנה..אני לא אשכח את זה
האם הייתם רוצים לשחק בסדרה??ממש לא. מתאים לי לצפות בתכנית
במקום מי?

My Immortal2

New member
עונה ../images/Emo13.gif

האם אתם אוהבים את הסדרה?בטח
דרגו כמה הסדרה הייתי יכולה לקבל בתור הסדרה הכי מעניינת וטובה מ 1-20: 19 מי הדמות האהוב/ה שלכם??רומן =] אם הייתה לכם אפשרות לביים את הסדרה את מי או מה הייתם מחליפים ומשפרים לרצונכם? לעשות את החבר של קטי מכוער, הוא ממש אבל ממש לא מכוער מהי הדמות השנואה שלך?קירה האם הייתם מחליפים את השם של הסדרה?נופ איזו זוגות לדעתכם הכי מתאימים ב-ס-ד-ר-ה??כמו שהם
! מה בעצם הייתם אומרים עליו שהוא דבילי (מעשה, סצנה, משפט)?שעשו את החבר של קטי לא מכוער
האם הייתם רוצים לשחק בסדרה??כן חחחח במקום מי?מישהי שתהיה חברה של רומן

natasha89

New member
:)

האם אתם אוהבים את הסדרה? כה דרגו כמה הסדרה הייתי יכולה לקבל בתור הסדרה הכי מעניינת וטובה מ 1-20: 12 מי הדמות האהוב/ה שלכם??קטי אם הייתה לכם אפשרות לביים את הסדרה את מי או מה הייתם מחליפים ומשפרים לרצונכם? לא.. מהי הדמות השנואה שלך? קירה האם הייתם מחליפים את השם של הסדרה? חח ברוסית זה שם אחר, אז הוא בסדר איזו זוגות לדעתכם הכי מתאימים ב-ס-ד-ר-ה??! לא יודעת.. מה בעצם הייתם אומרים עליו שהוא דבילי (מעשה, סצנה, משפט)? כשקירה פיטרה את קטי, זה הייה דיי מיותר כי הייה ברור שהיא תחזור האם הייתם רוצים לשחק בסדרה?? אממ לא ממש.. חח במקום מי?

nasti האחת

New member
תשובות =]]]

האם אתם אוהבים את הסדרה? ברוור דרגו כמה הסדרה הייתי יכולה לקבל בתור הסדרה הכי מעניינת וטובה מ 1-20: 10 ~ זה חיקוי עדיין... מי הדמות האהוב/ה שלכם?? ויקה XD והגינגית ההיא החמודה אם הייתה לכם אפשרות לביים את הסדרה את מי או מה הייתם מחליפים ומשפרים לרצונכם? את קטי היא נראה ממש קטנה ליד הבוס שלה משמו מהי הדמות השנואה שלך? זואתי האישה לעתיד של הבוס של קטי נו משמה האם הייתם מחליפים את השם של הסדרה? קטי המפחידה XD איזו זוגות לדעתכם הכי מתאימים ב-ס-ד-ר-ה??! ויקה והבוס של קטי החבר של הבוס והגינגית מה בעצם הייתם אומרים עליו שהוא דבילי (מעשה, סצנה, משפט)? אממ שהיא תהפוך ליפהפיה פתאום האם הייתם רוצים לשחק בסדרה?? איך לא? במקום מי? ויקה XD

m a r i n i

New member
עונהה../images/Emo3.gif

-האם אתם אוהבים את הסדרה? איזה אוהבתתת.. אני מטורפת על הסידרה פשוט מכורה... -דרגו כמה הסדרה הייתי יכולה לקבל בתור הסדרה הכי מעניינת וטובה מ 1-20: 20 קצת מידי
הייתי מדרגת 6721967519751975197179187945747918719749748 חהחהחהחה ועד אין סוףף XD , -מי הדמות האהוב/ה שלכם?? קטיי כפרהה עליהה..זה כזה צפוי חהחהחהחה -אם הייתה לכם אפשרות לביים את הסדרה את מי או מה הייתם מחליפים ומשפרים לרצונכם? לפי דעתי אין מה לשפר הכל פשוט מ-וש-ל-ם -מהי הדמות השנואה שלך? ככה בכללי אין , אבל לא אוהבת את קירה מעצבנת כזאת , אבל זה לא היה מעניין בלעדיה
האם הייתם מחליפים את השם של הסדרה? -איזו זוגות לדעתכם הכי מתאימים ב-ס-ד-ר-ה??! קטי ואנדריי
כזה צפוי חיחחי -מה בעצם הייתם אומרים עליו שהוא דבילי (מעשה, סצנה, משפט)? דיבילי המשקפיים של קטי , חהחהחהחהחהחה , ושפתאום באמצע החיים תהיי יפה חח -האם הייתם רוצים לשחק בסדרה?? אאמממ לאא #! איפה עוד יכניסו אותי ?!!? במקום מי? אפחאדד..

למעלה