שאלון על חברים

שאלון על חברים

כמה חברים יש לכם?
כמה חברים טובים באמת יש לכם?
איך אתה מגדיר- חבר טוב?
האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי?
האם אתה פגעת אי פעם בחבר?
מה הבילוי המועדף עם חברים?
מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם?
יש לכם חבר הכי טוב?
אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)
עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)
רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)
ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב?

חברים ../images/Emo140.gif

כמה חברים יש לכם? הרבה
כמה חברים טובים באמת יש לכם? 4
איך אתה מגדיר- חבר טוב? בנאדם שיכולה לסמוך עליו, שיכולה לספר לו דברים ולשתף אותו ושלא יספר לאחרים ישר, בנאדם שבאמת איכפת לו ממני ושלא בקשר איתי כדי לנצל אותי.
האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? לצערי כן
האם אתה פגעת אי פעם בחבר? לצערי כן- בלי כוונה...
מה הבילוי המועדף עם חברים? ים, קולנוע, ערב בבית עם ארוחה ודי וי די.
מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? האמת לא זה ולא זה...
יש לכם חבר הכי טוב? כן
אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה)- יש נושאים שכן ויש שלא.
עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה)- ממש לא
רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)- רוב החברות מהחטיבת ביניים. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? משתדלת להיות חברה טובה.

reedgreenwhait

New member
תשובות...

כמה חברים יש לכם? 0 כמה חברים טובים באמת יש לכם? 0 איך אתה מגדיר- חבר טוב? מישהו שיכול לסבול אותך ולא נוטש אותך בשעת צרה, ושניתן לסמוך עליו. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? הממם לפני כמה שנים היה לי מס' מצומצם של חברות...אני כבר לא זוכרת. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? לא זוכרת. מה הבילוי המועדף עם חברים? אין. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אף פעם לא קרה. יש לכם חבר הכי טוב? לא... אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) לא יכולה לענות. עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) לא שאני זוכרת. רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)שוב לא יכולה לענות. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? לא.

תשובות שלי

כמה חברים - די הרבה כמה חברים טובים - ממממ...נראה לי ש-3 או 4. הגדרה של חבר טוב - אדם אמין וכנה, שלא מפחד להגיד את האמת גם כשהיא כואבת. האם חבר בגד בך - כן. חברה ניסתה לפתח קשר עם אהוב ליבי. בילוי מועדף עם חברים - קפה בחוף הים. מעדיפים לישון או שישנו אצלי - לא זה ולא זה. חבר הכי טוב - יש. הייתה אחת הכי קרובה, והתרחקנו מאד. פתיחות - מאד מאד. יש חברים שיודעים עליי ה-כל. חרם - לא. חברים מביה"ס - כן. מהתיכון כמה ורובם מהאקדמיה. אני חבר טוב? - מממממממ...חושבת שבסדר. לפחות לפי הקריטריונים שאני מציבה לאחרים.

BellA עלמה

New member
חברים

כמה חברים יש לכם? די הרבה מהלימודים והאימונים בעיקר
חברים טובים 3\4
חבר טוב הוא מישהו שאתה מרגיש הכי נוח איתו ושאיתו אתה מוריד את כל המסכות ואתה הכי אמיתי איתו.
חברים טובים שלי יודעים הכל עלי
חברה פגעה בי? כן (שקר זה סוג של גידה)
בילוי מעודף? סתם בית קפה, חוף הים או בבית עם סרט וידיו ופופקורן

חברים

כמה חברים יש לכם? היו הרבה כמה חברים טובים באמת יש לכם? 3 איך אתה מגדיר- חבר טוב? כזה שלא ינסה להיות מעליך כל הזמן , כזה שלא יתבייש לספר לי את האמת מה הוא חושב . האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? ניראה לי שכן. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? אם פגעתי ? אני מאמין שכן. מה הבילוי המועדף עם חברים? משחק קלפים , ומפגשים למיניהם... מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? לא חשוב יש לכם חבר הכי טוב? כן אבל אני בקושי רואה אותו אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) בטח עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) כן רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?)כן ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? הכי טוב!

אני עונה

כמה חברים יש לכם? 10 לפחות כמה חברים טובים באמת יש לכם? 0 איך אתה מגדיר- חבר טוב? שאפשר לסמוך עליו , לצאת איתו בלי שינצל אותך, מישהו שירים אותך מהקרשים שאתה נופל, שיעזור לך תמיד בעת צרה האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? אממממ אולי... האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כל אחד לפעמים פוגע גם בלי כוונה מה הבילוי המועדף עם חברים? בית קפה, צפייה בטלווזיה, קבוצות דיון. מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? כל אחד בחדר שלו בהוסטל יש לכם חבר הכי טוב? כן יש..אני חושב... אתם פתוחים עם החברים שלכם? (מספרים להם דברים בלי להתבייש וכאלה) לא..לא ממש כרגע אולי אני מאוד פתוח כרגע רק עם מישהי אחת עשיתם פעם חרם עם מישהו? (בכל צורה) חס וחלילה (עשו עליי שהייתי ילד) רוב החברים שלכם מהבצפר? (לכאלה שסיימו- רוב החברים שלכם היו מהבצפר?) לא נשאר לי אף חבר מהתקופה ההיא ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? תלוי...אני רוצה להיות חבר טוב של החברה הבאה שלי שאותה באמת אוהב...

רננהלי

New member
התשובות שלי

כמה חברים יש לכם? הרבה כמה חברים טובים באמת יש לכם? לא יודעת. הייתי אומרת 0, אבל זה לא נכון. הלואי והייתי מבינה את עצמי והרגשות שלי. איך אתה מגדיר- חבר טוב? לא יודעת מה זה חבר טוב באמת. זה מבולבל אצלי. האם אי פעם חבר בגד בך בצורה כלשהי? לא יודעת אם 'בגד' זו המילה. אבל בהחלט פגעו בי והמון פעמים. האם אתה פגעת אי פעם בחבר? כן. מישהי שהיתה חברה טובה שלי, ואני קצת התרחקתי כי כבר הייתי מעוניינת פחות בקשר הזה. והיא נפגעה נורא. מה הבילוי המועדף עם חברים? לטייל, ללמוד/לקרוא משהו ביחד מעדיפים שחברים יישנו אצלכם או אתם אצלם? אצל זה יותר כיף יש לכם חבר הכי טוב? היתה לי בכיתה ד'. מאז לא. דוקא חיפשתי את זה, אבל מעולם לא מצאתי. אתם פתוחים עם החברים שלכם? לא מספיק בכלל. אבל אני גם לא חושבת שרצוי להיות פתוחים עד הסוף, כי כשעשיתי את זה נפגעתי נורא. עשיתם פעם חרם עם מישהו? אולי כשהייתי ביסודי רוב החברים שלכם מהבצפר? הבצפר היה מזמן, אז כבר קצת ניתקתי קשרים. יש לי חברה טובה אחת (גם אם הקשר לא רציף מספיק). רוב החברים שלי מהלימודים העל-יסודיים. ושאלה אחרונה- אתה מגדיר את עצמך כחבר טוב? עכשו כבר לא. כי אני לא יודעת מה זה. פעם הייתי אומרת:בפירוש כן.

למעלה