שאלון על חברי הפורום

orianush

New member
שאלון על חברי הפורום ../images/Emo13.gif

המשתמש שהכי מטורף בפורום ? המשתמש הכי שקט בפורום ? המשתמש שכותב הכי הרבה בפורום ? המשתמש שראה את יוסי הכי הרבה פעמים ? המשתמש הכי מעודד בפורום ? המשתמש שהכי דומה לך מבחינת אופי ? המשתמש שאתה לא מכיר והייתה רוצה להכיר ? המשתמשים שהכי התחברת אליהם מהפורום ? משתמש שהתחברת אליו מהפורום בזמן האחרון ? המשתמש הכי נשמה בפורום ? המשתמש הכי יפה בפורום ? הכי פוטוגני בפורום ? המשתמש הכי רגוע בפורום ? והכי פרוע ? המשתמש שכולם מכירים ? המשתמש הכי חכם ? **השאלון מנוסח בלשון זכר אך פונה לשני המינים** תענוו זה יכול להיות נחמד חח

ניר86

New member
אני יהיה הראשון ...אל תפחדו !!!!

כולה שאלון קטן כולכם מפחדים ! מה הסיפור ?? יאללה אני אתחיל ונקווה שתצטרפו ! אל תשאירו אותי לבד ! אבל יאללה תענו גם ! ואחלה אוריאן כל דבר טוב שמעורר את הפורום .. המשתמש שהכי מטורף בפורום ? לא יודע לזה אין לי תשובה אני לא מכיר לעומק בשביל להגיד מי מטורף... המשתמש הכי שקט בפורום ? שריתוששש המקסימה שקטה וביישנית ובגלל זה היא כ"כ מקסימה זה מחמאה שרית אל תעלבי ! המשתמש שכותב הכי הרבה בפורום ? אוריאן המקסימה מתפעלת לנו את הפורום בזמן שלאחרים קצת יש פחות זמן פשוט מקסימה ! המשתמש שראה את יוסי הכי הרבה פעמים ? שאלה קצת דפוקה חחח אבל אני מעריך שזה אריאל או מורן המשתמש הכי מעודד בפורום ? לא יודע אין תשובה על זה ... המשתמש שהכי דומה לך מבחינת אופי ? אריאל אני מוצא איתו הרבה דברים שיש לנו שפה משותפת והרבה דברים אנחנו חושבים אותו דבר ובכלל אני יכול להגיד שהכרתי חבר ובן אדם מקסים דרך הפורום המשתמש שאתה לא מכיר והייתה רוצה להכיר ? את כולם הייתי שמח להכיר יותר לעומק בקרוב זה בטח יהיה שיהיה לנו מפגש פורום אז נוכל להכיר יותר ... המשתמשים שהכי התחברת אליהם מהפורום ? זה אריאל ומורן כמובן אבל זה גם דיי ברור כי אנחנו פחות או יותר באותו גיל אז מן הסתם שהחיבור הזה יקרה זה דיי טבעי אני חושב ואצל רובכם זה ככה נראה לי וזה לא חס וחלילה בקטע מתנשא ממש לא פשוט זה טבעי ..אני אוהב את כולם אבל .. משתמש שהתחברת אליו מהפורום בזמן האחרון ?וואלה לא יודע אולי ספיר כי אני רואה אותה מידי פעם בהופעות יותר משאני רואה את רוב הפורום חוץ מאריאל ומורן שאותם אני רואה הכי הרבה :) ! המשתמש הכי נשמה בפורום ? וואטט ? שאלה מפגרת ! המשתמש הכי יפה בפורום ?לא יודע לא ראיתי את כולם אני לא יכול להגיד באמת צריך לעשות שרשור עם תמונות חדשות והכל .. הכי פוטוגני בפורום ?אריאל כמובן הכי פוטוגני בעולםם המשתמש הכי רגוע בפורום ?לא יודע אני יחשוב על זה אבל נראה לי שוב שזאת שריתושש המתוקה... והכי פרוע ? לא יודע מה זה הכי פרוע איזה שטויות !! המשתמש שכולם מכירים ? אריאל כי הוא מנהל הפורום ! אז מן הסתם כולם מכירים אותו המשתמש הכי חכם ? לא יודע אמרתי שאני מכיר טוב את אריאל ומורן ולשניהם יש חוכמת חיים ממה שהספקתי להכיר למרות שהם כורדים חחחח סתם בצחוק !

למעלה