שאלון על טלויזיה

just adiki

New member
שאלון על טלויזיה../images/Emo44.gif

השאלון נלקח ממאגר השאלונים בפורום "סקרים ושאלונים"
. 1. יש לך טלוויזיה בבית ? 2. אם כן כמה ? 3. ישלך הוט או יס ? 4. איזה ערוצים אתה הכי אוהב ? 5. תן 10 תוכניות שאתה אוהב וציין מאיזה ערוצים הם: 6. רואה ערוץ 22 ? 7. ו10 ? 8. גם אתה חושב שאף אחד לא רואה ערוץ 11 ושכדאי כבר להעיף אותו ? 9. מהם הערוצים הבלעדיים בהוט/יס ? 10. אתה רואה את ערוצי הסרטים לפעמים ? 11. מתי אתה הכי אוהב לראות טלוויזיה ? 12. רואה טלוויזיה דרך הפלאפון לפעמים ? 13. אם אתה מפספס תוכנית, איפה תראה אותה ? 14. אתה מזמין תוכניות כדי שיזכירו לך מתי כל תוכנית ? 15. כמה זמן אתה רואה טלוויזיה ביום ? 16. כשאתה רואה באמצע הלילה טלוויזיה, איזה ערוץ אתה רואה ? 17. מה אתה אומר על VOD ? 18. חושב שVOD זה רעיון גאוני ? 19. חושב שVOD צריך להיות גם ביס ? 20. ישלך יס מקס/הוט מג'יק ? 21. ערוץ 22 או ערוץ 10 ? 22. ערוצי הסרטים או ערוצי הספורט ? 23. ערוץ 11 או ערוץ 10 ? 24. רואה תוכניות במחשב ? 25. מוריד תוכניות מהמחשב ? 26. אם יש תוכנית של מלא פרקים והתחלתם לראות מהאמצע, אתם תמשיכו לראות או שתשלימו את מה שהפסדתם ? 27. רואה את ערוצי המוזיקה [MTV, VH1, 24] ? 28. איזה ערוץ מוזיקה יותר טוב ? 29. באיזה ערוץ אתם מבלים את רוב הזמן ? 30. טלוויזיה- דבר גאוני ? תהנו

linoy7

New member
טוב.. עניתי על זה כבר פעם..../images/Emo41.gif

אבל בגלל שנורא משעמם לי אני אענה שוב
1. יש לך טלוויזיה בבית ? אכן 2. אם כן כמה ? 4 3. ישלך הוט או יס ? הוט 4. איזה ערוצים אתה הכי אוהב ? 3 5. תן 10 תוכניות שאתה אוהב וציין מאיזה ערוצים הם: אינלי כוח 6. רואה ערוץ 22 ? יאפ 7. ו10 ? יאפ 8. גם אתה חושב שאף אחד לא רואה ערוץ 11 ושכדאי כבר להעיף אותו ? יאפ 9. מהם הערוצים הבלעדיים בהוט/יס ? ביפ, הוט בידור ישראלי, VOD 10. אתה רואה את ערוצי הסרטים לפעמים ? יאפ 11. מתי אתה הכי אוהב לראות טלוויזיה ? לפני השינה 12. רואה טלוויזיה דרך הפלאפון לפעמים ? לא 13. אם אתה מפספס תוכנית, איפה תראה אותה ? VOD 14. אתה מזמין תוכניות כדי שיזכירו לך מתי כל תוכנית ? יאפ 15. כמה זמן אתה רואה טלוויזיה ביום ? לא הרבה 16. כשאתה רואה באמצע הלילה טלוויזיה, איזה ערוץ אתה רואה ? 10- מצלצלים
17. מה אתה אומר על VOD ? דבר גאוני
18. חושב שVOD זה רעיון גאוני ? ^^
19. חושב שVOD צריך להיות גם ביס ? לא
20. ישלך יס מקס/הוט מג'יק ? הוט אבל לא מג'יק.. חחחחח 21. ערוץ 22 או ערוץ 10 ? שניהם 22. ערוצי הסרטים או ערוצי הספורט ? סרטים 23. ערוץ 11 או ערוץ 10 ? 10 24. רואה תוכניות במחשב ? לא 25. מוריד תוכניות מהמחשב ? לא 26. אם יש תוכנית של מלא פרקים והתחלתם לראות מהאמצע, אתם תמשיכו לראות או שתשלימו את מה שהפסדתם ? אשלים מה שהפסדתי 27. רואה את ערוצי המוזיקה [MTV, VH1, 24] ? לא בקביעות 28. איזה ערוץ מוזיקה יותר טוב ? VH1 29. באיזה ערוץ אתם מבלים את רוב הזמן ? 3 30. טלוויזיה- דבר גאוני ? כן

Robin Sparkles

New member
חזרתייייייי

1. יש לך טלוויזיה בבית ?כן 2. אם כן כמה ?אממ...6 3. ישלך הוט או יס ?יס 4. איזה ערוצים אתה הכי אוהב ?יס סטארז 1 5. תן 10 תוכניות שאתה אוהב וציין מאיזה ערוצים הם: איך פגשתי את אמא,המפץ הגדול,העשב של השכן,עקרות בית נואשות,צהוב,מגרש ביתי-יס סטארז 1 גיבורים-יס סטארז 2 חברים,סקס והעיר הגדולה-ערוץ 22 6. רואה ערוץ 22 ?לפעמים 7. ו10 ?לא יוצא לי 8. גם אתה חושב שאף אחד לא רואה ערוץ 11 ושכדאי כבר להעיף אותו ?כן חח 9. מהם הערוצים הבלעדיים בהוט/יס ?ביס ערוצי הסדרות.זה מה שחשוב 10. אתה רואה את ערוצי הסרטים לפעמים ?כן 11. מתי אתה הכי אוהב לראות טלוויזיה ?בלילה 12. רואה טלוויזיה דרך הפלאפון לפעמים ?לא 13. אם אתה מפספס תוכנית, איפה תראה אותה ? בטלויזיה שידור חוזר 14. אתה מזמין תוכניות כדי שיזכירו לך מתי כל תוכנית ?כן 15. כמה זמן אתה רואה טלוויזיה ביום ?לא יודעת 16. כשאתה רואה באמצע הלילה טלוויזיה, איזה ערוץ אתה רואה ?בדר"כ הקלטות 17. מה אתה אומר על VOD ?בסדר 18. חושב שVOD זה רעיון גאוני ?רעיון טוב 19. חושב שVOD צריך להיות גם ביס ?לא אכפת לי 20. ישלך יס מקס/הוט מג'יק ?יס מקס 21. ערוץ 22 או ערוץ 10 ? 22. ערוצי הסרטים או ערוצי הספורט ?סרטים 23. ערוץ 11 או ערוץ 10 ? 24. רואה תוכניות במחשב ?כן 25. מוריד תוכניות מהמחשב ?כן 26. אם יש תוכנית של מלא פרקים והתחלתם לראות מהאמצע, אתם תמשיכו לראות או שתשלימו את מה שהפסדתם ?אני לא רואה מהאמצע 27. רואה את ערוצי המוזיקה [MTV, VH1, 24] ?כן 28. איזה ערוץ מוזיקה יותר טוב ?mtv 29. באיזה ערוץ אתם מבלים את רוב הזמן ?יס סטארז 1 30. טלוויזיה- דבר גאוני ?כןכןכן

just adiki

New member
עונה:

1. יש לך טלוויזיה בבית ?כן 2. אם כן כמה ?4 3. ישלך הוט או יס ?הוט 4. איזה ערוצים אתה הכי אוהב?אין העדפה מסויימת. 5. תן 10 תוכניות שאתה אוהב וציין מאיזה ערוצים הם: אני לא חושבת שיש לי 10 תוכניות
. "חברים", "סקס והעיר הגדולה" ולא עולה לי כרגע כלום
. ו"מזה השטויות האלה?!" שכבר לא משודרת. 6. רואה ערוץ 22 ?כן 7. ו10 ?גם
8. גם אתה חושב שאף אחד לא רואה ערוץ 11 ושכדאי כבר להעיף אותו ? ערוץ 1 הוא יותר לאנשים המבוגרים אני פשוט לא חושבת שהוא מצדיק את האגרה שמשלמים עליו. אני לא ארגיש חסרון אם הוא יסגר. רק שמישהו יקח משם את תחרויות הספורט והאירוויזיון לפני
. 9. מהם הערוצים הבלעדיים בהוט/יס ?לא הבנתי את השאלה
10. אתה רואה את ערוצי הסרטים לפעמים ?כן 11. מתי אתה הכי אוהב לראות טלוויזיה ?קומדיות 12. רואה טלוויזיה דרך הפלאפון לפעמים ?לא 13. אם אתה מפספס תוכנית, איפה תראה אותה?או שאני מקליטה אם זה ממש חשוב לי או שאני לא אראה. 14. אתה מזמין תוכניות כדי שיזכירו לך מתי כל תוכנית?לא 15. כמה זמן אתה רואה טלוויזיה ביום?זה קצת בעייתי להגיד שהיום תוכנית בידור היא מתפרסת על אורך זמן של בערך 3 שעות[!!] אז נוסיף לתוכנית בידור עוד איזה חצי שעה-שעה של עוד איזה תוכנית ולהרדם על "מצלצלים"
. 16. כשאתה רואה באמצע הלילה טלוויזיה, איזה ערוץ אתה רואה?10 17. מה אתה אומר על VOD ?כשזה בחינם זה כיף
. גם כזה עם תשלום זה כיף. אבל בחינם זה יותר כיף
. 18. חושב שVOD זה רעיון גאוני ?מישהו היה צריך לעלות על זה מתישהו. 19. חושב שVOD צריך להיות גם ביס?לכל אחד יש את מה שמייחד אותו. ביס יש את יס מקס. 20. ישלך יס מקס/הוט מג'יק?לא 21. ערוץ 22 או ערוץ 10 ?10 22. ערוצי הסרטים או ערוצי הספורט?קשה להחליט. הרבה פעמים בערוץ 5 הפתוח אין דברים כ"כ טובים מצד שני אני יכולה להסתדר איתו. ערוצי הספורט זה רק בגלל הפועל ת"א או עדיפות לאיזה משחק שיש שם על פני משחק שמשודר בערוץ 5. זה עניין של יותר אפשרויות. אבל ערוץ הסרטים יותר איכותי. 23. ערוץ 11 או ערוץ 10 ?10 24. רואה תוכניות במחשב ?"חברים" לפעמים. 25. מוריד תוכניות מהמחשב ?לא. 26. אם יש תוכנית של מלא פרקים והתחלתם לראות מהאמצע, אתם תמשיכו לראות או שתשלימו את מה שהפסדתם ?אני אמשיך לראות. 27. רואה את ערוצי המוזיקה [MTV, VH1, 24] ?מידי פעם, לא הרבה. 28. איזה ערוץ מוזיקה יותר טוב? אני חושבת שהכי טוב זה VH1 שם יש את השירים הישנים
. 29. באיזה ערוץ אתם מבלים את רוב הזמן ? אין לי שמץ... 30. טלוויזיה- דבר גאוני ?כל המצאה היא גאונית. לטלויזיה יש הרבה יתרונות אך גם הרבה חסרונות בחיי האדם.

למעלה