שאלון על יאיר לפיד - כנסו!!!

רונקי

New member
שאלון על יאיר לפיד - כנסו!!!

סיקרן אותי לדעת מה חברי הפורום חושבים על יאיר, לכן הכנתי שאלון קצר: נא לענות בכנות יאיר בטח קורא את זה לפני השינה
האם קראת ספר של יאיר? אם כן איזה? (גם הצל של יואב נחשב
)
איזה שידור היה אהוב עליך ביותר בציפורי לילה מארחות?
מה הכי מושך אותך אצל יאיר ?
אם היית פוגש/ת אותו ברחוב - מה היית עושה? ("מתעלפת זו לא תשובה...)
מה הכי מסקרן אותך לדעת אצלו?
מה יהיה לו הכי יפה ללבוש?
אם הוא ירוץ לכנסת- תצביעי בעדו?
לסיכום - אם הוא יגיע לפורום - מה תשאלי? השאלון מכוון לשני המינים - לא להיעלב

טיפטיפי

New member
ראשונה....

בטעות נכנסתי על השם של אחותי אז רונקי - זו אני טיפטיפי.. פאדיחות.. אז ככה: 1. כן. הראש הכפול,החידה השישית, הצל של יואב (אף אחד לא מושלם) 2.עם גידי גוב כמובןןןןןןןןןןן (מילי אחותי איפה את-הכל בזכותך!) 3.מה לא - המבט, החיוך הנבוך, החזה והכתפיים ההורסות האלה 4.סביר להניח נופלת לבור של העצים במדרכה (סתם סתם) הייתי שואלת אם הוא צריך עוזרת הפקה צמודה 5.מה הוא לובש שהוא הולך לישון 6.בוקסר כחול כהה וזהו 7.אם הוא יהיה בשינוי - אז לא (מצטערת יאיר...למרות שאבא שלו חמוד) 8.למה הוא לא ענה לי על 5 השאלות ששלחתי ב YNET ושכמעט לא הכניסו אותי לשיעור פסיכולוגיה בגללו ולמה הוא לא מדבר עם אנשים מהקהל שמגיע לתכנית במיוחד מהלימודים ועוד לא קם בגללו בבוקר (כן, קרה לי לפני שנתיים)

willo1

New member
אנייי

האם קראת ספר של יאיר? אם כן איזה? אממ ספר של אמא שלו נחשב? איזה שידור היה אהוב עליך ביותר בציפורי לילה מארחות? אמממ אמממממ , תנו לי חשוב על זה מה הכי מושך אותך אצל יאיר ? המבט. אין ספק אם היית פוגש/ת אותו ברחוב - מה היית עושה?למה מתעלפת זו לא תשובה?? הייתי שואלת אותו איך זה מרגיש להיות בנאדם כל כך מוכשר. מה הכי מסקרן אותך לדעת אצלו? על הילדות שלו מה יהיה לו הכי יפה ללבוש? כחולללל
אם הוא ירוץ לכנסת- תצביעי בעדו? זה תלוי בהרבה דברים אם הוא יגיע לפורום - מה תשאלי? מה שלום ליהיא

הנה שלי

האם קראת ספר של יאיר? כן את כולם חוץ מהצל של יואב... איזה שידור היה אהוב עליך ביותר בציפורי לילה מארחות?זה שדיברתי בו עם יאיר לפני 6 שנים. מה הכי מושך אותך אצל יאיר ? הכווווווווווול אם היית פוגש/ת אותו ברחוב - מה היית עושה? מבקשת ממנו חיבוק מה הכי מסקרן אותך לדעת אצלו? למה הוא נפרד מליהיא מה יהיה לו הכי יפה ללבוש? הכי טוב בלי כלום
אם הוא ירוץ לכנסת- תצביעי בעדו? אולי תלוי מה יהיה המצע שלו לסיכום - אם הוא יגיע לפורום - מה תשאלי? YAIR,WILL U MARRY ME???

מילי17

New member
דיברת עם יאיר בציפורים?../images/Emo12.gif

פרטי נמקי והביאי דוגמאות!

כן, לפני 6 שנים בערך

בערב ראש השנה הם העלו אנשים לשידור.. אני עליתי פעמיים (טוב, לא היה מי יודע מה תור) בפעם הראשונה סתם קישקשתי הם בדיוק דיברו על קלינטון אז יאיר שאל לדעתי בפעם השניה (5 דקות אחר כך) אני ויאיר ניסינו להתחרות של מי הארוחת חג יותר משמינה (כל אחד טען ששלו כמובן) ... מה שמזכיר לי שהוא אמר שהוא יבוא אליי לארוחת חג.... עדיין אני מחכה.

טיפטיפי

New member
גרמת לפרצי קנאה עזים כרגע...

לכל משתתפות הפורום לדורותיו.... (למרות שהוא קיים רק איזה חודש..) שיחקת אותה אני במקומך בקושי היו יוצאות לי מילים מרוב התרגשות איך הוא מדבר בטלפון?? בטח מדהיםםם.. לא?

../images/Emo6.gif זה אכן היה כיף לדבר איתו

ובאמת מרוב התרגשות התחלתי קצת לקשקש שטויות , אבל השעה הייתה קרוב ל 2 בלילה אחרי כמה בקבוקי יין בארוחת החג אז זה נתן לי את האומץ לדבר ... והוא באמת מדהים, ונחמד ומקסים.... אני מאוהבת

מילי17

New member
../images/Emo24.gif אני אוהבת שאלונים

ואת רוני הכי הכי
האם קראת ספר של יאיר? אם כן איזה? (גם הצל של יואב נחשב ) הכול. כול הצל של יואב ואלבי סיפור אבירים...
איזה שידור היה אהוב עליך ביותר בציפורי לילה מארחות? מממ תנו לי לחשוב שניה.... גידי גוב!!!!!!!!!! האאאא שהוא היה חולה. ורוני גנבה לי את הקלטת ואני דורשת זכויות! וגם עם יאיר ניצני...
מה הכי מושך אותך אצל יאיר ? כ-ת-פ-י-י-ם יאמי יאמי
אם היית פוגש/ת אותו ברחוב - מה היית עושה? ("מתעלפת זו לא תשובה...) חחחח מביימת התעלפות. סתם, נראה לי פשוט הייתי גומרת אותו במבטים ומסתובבת שבוע עם חיוך מטומטמם על הפרצוף.. היי בעתם זה קרה לי כל פעם שהייתי בתוכנית
מה הכי מסקרן אותך לדעת אצלו? למה הוא גידל את הזקן הזה שהוא היה צעיר... סתם סתם. על מה הוא הכי מתחרט בקריירה שלו ולסירוגין על מה הוא הכי גאה בכל הקריירה המפוארת שלו.
מה יהיה לו הכי יפה ללבוש? כ-ל-ו-ם. (והצמיד של לאנס..)
אם הוא ירוץ לכנסת- תצביעי בעדו? נשמע קודם מה יש לו להגיד, יותר הגיוני שהוא יצביע לי..
לסיכום - אם הוא יגיע לפורום - מה תשאלי? אתה צריך נערות מים לתוכנית במקרה?

טיפטיפי

New member
מילי.. אהבתי...../images/Emo24.gif

אהבתי את "הכי יפה לו ללבוש" - כלום והצמיד של לאנס חחח.. עוד שבוע וחצי ויאיר חוזר לציפורים!!!! בפרק הא בועד שבוע הוא מופיע בחדר מלחמה נכון??? אוהבת מאמי

למעלה