שאלון על יחסים חד מיניים

Berethor

New member
תשאלי בפורום בינו לבינו או בינה לבינה

לא נראה לי שכאן זה המקום המתאים, וגם אם כן, זה לא נושא כל כך מעניין.

אדוה56

New member
תגובה

אני מעוניינת גם בדעות של סטרייטים על הנושא לכן פירסמתי פה. ממש אשמח אם תענה

אדוה56

New member
תגובה לכולם

היי,
צודק
, זה שאלון עמדות על יחסים ואני מחפשת דעות מגוונות
לגבי איזו דעה אני רוצה..
אין דעה נכונה או שגויה זה לצורך עבודה אקדמית וממש חשוב לי לשמוע דעות מגוונות מגילאים שונים ורמה דתית שונה
כמובן שפירסמתי גם בפורומים של הומואים (לא מצאתי בתפוז דווקא רק הומואים דתיים, אם משהו מכיר ממש אשמח)

Berethor

New member
כן לא הייתי

יפה ששמת לב, האם הכל בסדר, כנראה, לא משהו אבל בסדר.

ommerl

New member
אני לא מבין משהו

זה חלק מעבודה אקדמית? או שזה לשם הכיף והעניין שלך?
&nbsp
אני ממליץ לך לא להגיד שזה שאלון על יחסים חד מיניים. זה יוצר רושם שהשאלון מיועד לחד מיניים... זה צריך להיות מוצג כשאלון עמדות לגבי יחסים חד מיניים ומיועד לגם להומוסקסואלים וגם להטרוסקסואלים מעל גיל 18 (לא משנה מה הגיל אבל כדאי להגדיר טווח גילאים או גיל מינימלי).

Berethor

New member
בדיוק, היא הציגה את השאלון שלה בצורה לא טובה

הרושם הוא שאכן מדובר על שאלון על יחסים הומוסקסואלים, שלמעשה השאלות שם הן למעשה על מה אנשים חושבים על יחסים הומוסקסואלים, ובמקרה כזה הוא דווקא פחות רלוונטי להומוסקסואלים עצמם כי זה מה שחושבים עליהם ולא מה שהם חושבים על עצמם. הכותרת שלה בהחלט מטעה.

קרמבו341

New member
כשמעבירים ניסוי מקובל לכתוב מטעם מי הוא מועבר

לא רק שכאן לא כתבת מטעם איזה גוף אקדמי את מריצה את הניסוי, גם בדף ההסבר לניסוי עצמו לא מצויין כלום מלבד התיאור האמורפי ״מחקרנו האקדמי".
&nbsp
אם תתני יותר פרטים אשמח לענות על השאלון.

ommerl

New member
חסרים עוד הרבה דברים שמקובל שמופיעים

למען האמת, לא רק מקובל אלא זו דרישה של הוועדה האתית:
הבטחת אנונימיות, הבטחה שניתן לפרוש בכל שלב, הבטחה שאין שאלות חובה, פרטי התקשרות עם צוות המחקר.
כמו כן- כל מי שלומד תואר יודע שזה לא ניסוי. ההגדרה של ניסוי היא שיש קבוצת ניסוי שעוברת מניפולציה וקבוצת ביקורת שלא עוברת מניפולציה.
טופס במחשב יכל במקרה הטוב לגלות מתאם בין משתנים.
&nbsp
בקיצור- כל זה קצת מוזר. נראה שזה לשם עניין אישי ולא לשם עבודה אקדמית.

קרמבו341

New member
התכוונתי כמבן לשאלון ולא לניסוי

שמתי לב אחרי ששלחתי ולא היה לי כוח לתקן.
נראה שזה באמת משהו שקשור לעניין אישי / לצרכים מסחריים / מנחה הסמינריון הוא על הפנים.

ommerl

New member
אתה בסדר גמור. המפרסמת קראה לזה ניסוי.

זה מה שמוזר לי בתור סטודנט. ההקפדה על ההפרדה, מילולית, בין ניסוי למחקר מתאמי הייתה פנאטית בקורסים מתקדמים.

אדוה56

New member
תגובה כללית

הי חברים,המרצה שלי החליט לא לומר פרטים מסוימים אז מי שרוצה לדעת אני סטודנטית לפסיכולוגיה במכללה למינהל,המחקר לצורך הלימודים בלבד,מי שנכנס לקישור כן קיבל הסבר כללי שאומר שאין תשובה נכונה או שגויה, ושהוא בודק עמדותלא כתבתי את סוג המחקר כי לא רציתי להכביד בפרטיםתהיה בטוח שאחרי שני תארים אני יודעת את ההבדל..

ommerl

New member
אני אגיד לך את האמת, זה פשוט מוזר לי

באוניברסיטה הפתוחה זה לא מתנהל ככה.
אין סיכוי שנכתוב ניסוי אם אין מניפולציה. יפסלו לנו את העבודה.
אין סיכוי שלא יהיה כתוב את הפרטים של צוות המחקר: שמות, מספרי טלפון ואימיילים. בלי זה אין אישור של וועדה אתית של הפתוחה.
אין סיכוי שאין הבטחת אנונימיות והבטחה שאפשר לפרוש בכל שלב בטקסט הפניה לנבדק. בלי זה אין אישור של וועדה אתית.
והסיכוי לקבל אישור מוועדה אתית לעשות מחקר בנושא שקשור למיניות נמוך ביותר. הוועדה תדרוש הסבר טוב מאוד למה זה חשוב ולמה זה יתרום כיוון שהנושא חודרני ועשוי לגרום אי נוחות לנבדק.
&nbsp
&nbsp
אני לא יודע מי המנחה שלך ואיך זה עובד במכללה למנהל. בפתוחה זה בוודאות לא היה עובר.
&nbsp
אל תיקחי את זה אישית. אני פשוט בעיצומן של שתי עבודות סמינריוניות באוניברסיטה הפתוחה וזה היה לי נורא מוזר. זה לא ביקורת עליך (יש לאנשים בפורומים ציבוריים נטייה להיעלב הרבה פעמים). כנראה זה מתנהל אחרת באוניברסיטאות אחרות (הוועדה האתית היא פר אוניברסיטה).

אדוה56

New member
תגובה

אם לא היינו מקבלות אישור מועדת אתיקה לא היינו מריצות את הניסוי,אתה צודק בהגדרות ניסוי שכתבת אבל זה באמת לא הדגש פהאני ממש רוצה להגיש את הסמינון ולסייםאת התוארתאמין לי שאין לי שום אינטרסט אחרפירסמתי במיליון פורומים ולכן לא ראיתי צורך בפירוט שכתבת פשוט ניסחתי פנייה קצרה וממש אשמח לעזרההמרצה חשש שמכיוון שמדובר בנושא רגיש לחברה ועשויות להיות תגובות קיצוניות,עלינו לא לפרסם את הטלפונים והשמות.מצוין במחקר שהוא אנונימי,הוא לא דורש שם או ת.ז ונכתב בו שניתן לפרוש בכל עתאשמח לעזרה של מי שיכולשנה טובה לכולם!

ommerl

New member
סבבה. אני מבין אותך וכמובן שמאמין לך

שיהיה המון בהצלחה!

למעלה