שאלון על סילבסטר וחברים

ברררר

New member
שאלון על סילבסטר וחברים ../images/Emo23.gif

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה? ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות? שנה טובה ומלאת אהבההההההה.

שישיץ

New member
גו בר! גו גו גו בר!_../images/Emo79.gif

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? פשוט לא.
היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? נראה... להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? אני מתיד עם חצאית מיני בסגנון פורום פקצות/ אופנה/ מאיה בוסקילה, וחולצה 100ממת ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? אולי אתוודה על שנאתי לכמה אנשים.. לא יותר. כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה? 1 ואף פחות. ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? ברורררר בת"א צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? הייתי. זין גדול ועבה. גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? פספסתי. לא ידעתי שהיה בכלל.. אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס לי לענות על שאלות? את חייבת להתחיל לחשוב בריי

הנני עונה לראשונה על שאלון בפורום!

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? בינתיים זה לא, נראה מה יהיה בהמשך..ככה זה כשאין בן/בת זוג לחיים
היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? יוצאת לעיר עם 2 מחברותיי הטובות דופקות שוקו בארומה
ושוב-ככה זה כשאין בן/בת זוג בחיים...נראה שוב מה יהיה בטוח נלך לרקוד..כמו תמיד להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|?בהגזמה יענו..חח..סמל בצפר..בדוק.. ג'ינס וחולצה מחממת..או גרביונים מגניבים עם חצאית מיני וחולצה מחממת בטירוף.. בטח...יו! מגניב ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה?אני תמיד מראה אהבה לכולם! אז ככה שזה לא יפתיע מישהו כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה?ממ..נראה לי שאני מחכה לדברים אחרים מאשר לסלבסטר..מי אי פעם חיכה לו?! ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? בוכה על זה שאמא שלי החליטה לגור באילת ואין לי סיכויי להגיע לפגוש אף אחד..את בר במיוחד! חחח
צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? אמןןן..אבל לאאאא...כל השכבה של דניאל תקבל צו ראשון ורק דניאל שנה הבאה...יופי..יב' צו ראשון..נו באמת! גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? גלגל"צ עד המוות!!!.. ככה ששמעתי אותו אתמול,באמת היה מעולה אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות? מממ...............יופי אני במילא צריכה ללכת ככה ש... (התחמקות אלגנטית) happy new year!!!!!!

bזוהר

New member
גםלי בא! תודה, בר

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? אם היה מי לנשק, הייתי
היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! אני לא כופר/ת!? לא זה ולא זה להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? ג'ינס וחולצה עם סמל בצפר. סתם, נו, ג'ינס עם חולצה, וסווצ'רט. ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? ב12 עיניי יהיו אדומות ואני אשתה שוקו חם באיזשהו מקום מעניין עם דרינקה ועומרקה אי שם בת"א כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה?0!
ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? בת"א פוגשת את בר! צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? הייתי, היה ממש כיף, זה כמעט כמו לונה פארק. (סתם). גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? פספסתי, פשוט כי היה לי משהו אחר לעשות. או כי ישנתי. אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות? תחשבי טוב!

שוודה

New member
happy new year! ../images/Emo139.gif

ב12 אני- תופס/ת איזה בן/בת ומנשק/ת לו ת'חיים או לא מתנשק/ת? הבן או הבת הכי קרובםי אלי כרגע ה הילדים שאני עושה עליהם בייביסיטר... אז לא בתכנון שלי להתנשק. היום בערב אני- במסיבה פרועה או נשאר/ת בבית! עושה בייביסיטר אני לא כופר/ת!? הא? להיום אלבש- חצאית מיני וגופייה (איזה כיף לחטוף דלקת ריאות) או את החולצה עם הסמל בצפר וסתם ג'ינס :-|? פיג'מה ב12- אגיד לכל העולם ואחותו כמה אני אוהב/ת אותו או לאף אחד אולי רק אתוודה על אהבתי לזרובבל/פנינה? מממ יותר סביר שאני אקרא ספר או אראה טלויזיה ב12 בלילה. כמה מ1 עד 10 אתם מחכים לסילבסטר בשנה? 1 ביום ראשון- אני בת"א פוגש/ת את בר או בבית ישנ/ה? ברור שבת"א פוגשת את בר!! צו ראשון- הייתי או לא ההייתי? הייתי גלגל"צ- שמעתי אתמול את המצעד השנתי הלועזי קולדפליי המעולים להקת השנה! או לא, פספסתי (בכוונה או לא זה כבר לא עניינכם)? לא שמעתי.. אין לי רעיונות יותר- תחשבי טוב או יופי גם ככה נמאס ליל ענות על שאלות? מממ לא יודעת שנה טובה ומלאת אהבההההההה גם לך האני!

SheIIy

New member
../images/Emo4.gif

גם אני עשיתי בייביסיטר אתמול בלילה. עלוב.

למעלה