שאלון על פירוק להקת המורדים

te amo benjamin

New member
שאלון על פירוק להקת המורדים

*מה השיר האהוב עליך משלושת האלבומים? *מהו האלבום האהוב עליך? *איזו עטיפה של אלבום היא היפה ביותר מבין השלושה? *איזו הופעה מבין השתיים שהתקיימו בישראל אהבתם יותר? *מי מבין חברי הלהקה הוא בעל הכשרון המוסיקלי הכי בולט? *מי מבין חברי הלהקה נתן את האפקט האופנתי בצורה הכי טובה? *איזה שיר הכי מרגש אתכם מבין שירי הלהקה? *אם הייתם צריכים לכתוב שיר ללהקה - איזה שיר הייתם כותבים? שמתי את זה גם בפורום של המורדים וחשבי לשים את זה פה ואולי נעשה שירשור לזכר הימים הטובים של המורדים או שכבר עשיתם בפורום של המורדים?

te amo benjamin

New member
עונה

1.השיר של פבלו ומריצה עונה 2 ו-sweet baby 2.הראשון והשלישי 3.אהבתי את ההופעה השנייה בראשונה לא הייתי 4.לדעתי פילפה יש לו יותר מרץ ושר טוב וכולם שרים יפה 5.כולם 6.השיר של פבלו ומריצה 7.השיר של פבלו ומריצה

../images/Emo188.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

תודה אופקית זה מדהים../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

יווו איך פדה דומה בשיער למרטיןן גאדדד איזה יופיייי

LemonLimeLilach

New member
תשובות

*מה השיר האהוב עליך משלושת האלבומים? מותר יותר מאחד? Resistire Rebelde Way Para Cosas Buenas Dije Adios Te Sone *מהו האלבום האהוב עליך? Tiempo *איזו עטיפה של אלבום היא היפה ביותר מבין השלושה? Memoria *איזו הופעה מבין השתיים שהתקיימו בישראל אהבתם יותר? השנייה *מי מבין חברי הלהקה הוא בעל הכשרון המוסיקלי הכי בולט? יש כמה דברים בקשר לזה... מי שיש לו את המנעד הקולי הכי גדול זה פליפה, יש לו את העומק הזה של הקול. ולקמילה יש את הקול הכי מיוחד. *מי מבין חברי הלהקה נתן את האפקט האופנתי בצורה הכי טובה? קמילה, קלארו! *איזה שיר הכי מרגש אתכם מבין שירי הלהקה? Dije Adios *אם הייתם צריכים לכתוב שיר ללהקה - איזה שיר הייתם כותבים? וואו, אין לי מושג... משהו עם no me dejes porfavor...

פה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

*מה השיר האהוב עליך משלושת האלבומים?סויט בייבי *מהו האלבום האהוב עליך?הראשון *איזו עטיפה של אלבום היא היפה ביותר מבין השלושה?הראשון *איזו הופעה מבין השתיים שהתקיימו בישראל אהבתם יותר?הראשונהההההה *מי מבין חברי הלהקה הוא בעל הכשרון המוסיקלי הכי בולט?קמילההה *מי מבין חברי הלהקה נתן את האפקט האופנתי בצורה הכי טובה?לאוסנה *איזה שיר הכי מרגש אתכם מבין שירי הלהקה?הפתיחה לראשונה *אם הייתם צריכים לכתוב שיר ללהקה - איזה שיר הייתם כותבים?למה לי לכתוב???????????????????

איי זה עושה לי חשק לחזור להעריץ

אותם
לא רותם .. לא.. אוףף כל הענין עם הדיסקים דיי הייתץי מכורה לזה

עונההההה

1.dije adios 2. אחד ושניים .. 3. השנייה. 4. את הראשונה. 5. לו. 6. לו ופלי. 7.אמרתי שלום-dije adios 8.אמ..לא יודעת.. ולא אני לאעניתי על זה בפורום של רבלדה..וחץ מזה אני לא ניכנסת..

למעלה