שאלון על שיר

שאלון על שיר

העליתי לרשמי, ואני אעלה גם פה. שאלון לפי Somebody Else: האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?: אתם עומדים בהבטחות שלכם?: יש מישהו שתאהבו לנצח?: יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?: אתם אוהבים את המדבר?: אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?: לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?: לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן
): מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?: מישהו עזר לכם לעבור אותו?: אתם אוהבים שמנחמים אתכם?: אתם אוהבים לשיר?: אתם טובים בזה?: אתם אוהבים ששרים לכם?: אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!): אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!): יאללה...

../images/Emo115.gif Somebody Else

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?: לעיתים אתם עומדים בהבטחות שלכם?: משתדל כמה שיותר יש מישהו שתאהבו לנצח?: כן יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?: ממש ממש עמוק לא אתם אוהבים את המדבר?: ממש לא אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?: תלוי עם מי לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?: הרבה.. לצערי לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן): חח אני לא ממורמר אבל כן מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?: משהו כמו 5 -6 קילומטר מישהו עזר לכם לעבור אותו?: מאמין שכן אתם אוהבים שמנחמים אתכם?: כן אתם אוהבים לשיר?: מאוד אתם טובים בזה?: לאחרונה לוקח שיעורי פיתוח קול.. אתם אוהבים ששרים לכם?: כן אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!): משתדל שכן.. קרה הרבה פעמים בזמן האחרון אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!): תלוי עם מי.. אבל אני ביישן אז אולי לא

Im no one

יש מישהו שתופס אתכמ? אכנ כנ. עומדת בהבטחות? משתדלת לזכור מה אני מבטיחה. יש מישהו שתאהבו לנצח? ברור/tapuzforum/images/emo99.gif. חציתמ נחל/נהר ממש עמוק? לא ממש עמוק אבל סבבה... אוהבימ את המדבר? אנחנו בסדר.. נוטימ לשמור על קשרימ? אמ המ מספיק חשובימ המ יישמרו לבד.

מהסמינר ש``ש... (תוכ כדי הרצאה)

לפעמימ מרגישימ כמו מישהו אחר? יש מקרימ. כמו אפ אחד? לעיתימ. מה המסלול הליכה הכי ארוכ שעשיתמ? בטח בחנוכה דרומ או משהו. מישהו עזר לכמ? ירוני בטח... אוהבימ שמנחמימ אתכמ? כשאני צריכה את זה, זה חשוב לי. אוהבימ לשיר? עמ ספיר והגיטרה.. :p טובימ בזה? פסדר :p

עוד קצת...

אוהבימ ששרימ לכמ? תלוי מי. :p אמ תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו? בשיחה, בעדינות. אמ תראו מישהו שאפ אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? יש מצב טוב שכנ. אלא אמ כנ הוא ממש יצור :s זהו! סיימתי!זה היה ממש ארוכ ואנשימ עדיינ מקשקשימ פה!

ליאןןן

New member
../images/Emo184.gif

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?: כן אתם עומדים בהבטחות שלכם?: כן, משתדלת.. יש מישהו שתאהבו לנצח?: כן יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?: אתם אוהבים את המדבר?: כן אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?: כן, עם מי שזה מספיק חשוב לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?: כן לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן): משהו כזה, אבל אני לא בדיוק רואה את זה ככה.. מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?: מהספה למקרר ובחזרה?
מישהו עזר לכם לעבור אותו?: אתם אוהבים שמנחמים אתכם?: אני מעריכה את זה, כן. אתם אוהבים לשיר?: אתם טובים בזה?:
אתם אוהבים ששרים לכם?: תלוי מי אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!): אם זה מישהו שחשוב לי, כן. אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!): תלוי במי מדובר

LoLi Goddess

New member
סומבודי עעעעלס ../images/Emo3.gif

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?: למזלי... אתם עומדים בהבטחות שלכם?: משתדלת כמה שיותר יש מישהו שתאהבו לנצח?: אי אפשר שלא... למרות שהיא לא פה
יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?: הממ ישמצב שכן אתם אוהבים את המדבר?: מאוד אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?: משתדלת מאוד, אם זה חשוב לי. לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?: אני תמיד יותר מבנאדם אחד לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן): לא שמתי לב, פשוט אני לא שמה על אף אחד
מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?: לא זוכרת... מישהו עזר לכם לעבור אותו?: לא, יש לי נטייה לעשות את זה בעצמי אתם אוהבים שמנחמים אתכם?: לפעמים זה משהו שצריך, אבל לרוב אני עושה הכל כדי לנחם את עצמי אתם אוהבים לשיר?: כן אתם טובים בזה?: לא ממש אתם אוהבים ששרים לכם?: כן אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!): אם זה בא על חשבוני, אז כן. אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!): ישמצב

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?: כן, מישהו אחד. אתם עומדים בהבטחות שלכם?: כן יש מישהו שתאהבו לנצח?: אני לא מבטיח כלום.. יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?: כן אתם אוהבים את המדבר?: כן, גרתי שם איזה שבע שנים אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?: לא לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?: כן לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן): כן מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?: לא יודע מישהו עזר לכם לעבור אותו?: אתם אוהבים שמנחמים אתכם?: כן אתם אוהבים לשיר?: כן אתם טובים בזה?: לא נורא בזה אתם אוהבים ששרים לכם?: אף פעם לא שרו לי אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!): כן אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!): תלוי מי

linor417

New member
..

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?: לא תמיד.. אתם עומדים בהבטחות שלכם?:בדרך כלל כן. יש מישהו שתאהבו לנצח?: כן יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?: לא אתם אוהבים את המדבר?: כן,בעיקר בלילה אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?: על החשובים אני לא אוותר לעולם,קשרים שמתרופפים עם הזמן קשה לי לחדש... לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?: כל כך הרבה.... לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן):....וואלה חתיכת ניבוי. מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?: 26 קילומטר[בתקופה ההיא,שעוד הייתי בכושר...סעמק.] מישהו עזר לכם לעבור אותו?: לא. מסלולים כאלו אני עוברת לבד. אתם אוהבים שמנחמים אתכם?: לא אתם אוהבים לשיר?: כן אתם טובים בזה?: לא אתם אוהבים ששרים לכם?: תלוי מה ותלוי מי. אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!): לא,אני מניחה שזה עניין שלו. אם הוא ידבר על זה זה משהו אחר. אני לא הייתי רוצה שיערו לי על צורת התנהגות שונה ככל שתיהיה. אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!): תלוי במצב ובסיטואציה ורמת הביטחון שאצליח לגייס. באופן עקרוני יכול מאוד להיות.

הולצ

New member
@%$^%

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?: לפעמים אתם עומדים בהבטחות שלכם?: משתדלת יש מישהו שתאהבו לנצח?: בטח יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?: חחח לא אתם אוהבים את המדבר?: נחמד שם! אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?: אם האדם השני חשוב לי
לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?: חחח כן[?] לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן): כולנו ממורמרים אני אומרת כן! מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?: צעדת יוקנעם
מישהו עזר לכם לעבור אותו?: ממ.. אתם אוהבים שמנחמים אתכם?: חח כן? אתם אוהבים לשיר?: אהא אתם טובים בזה?: ממממממש לא אתם אוהבים ששרים לכם?: לא אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!): תלוי מי זה, וכמה זה מפריע לי! אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!): יכול להיות..

טו נו...

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?:כן אתם עומדים בהבטחות שלכם?:מנסה כמה שיותר יש מישהו שתאהבו לנצח?:לא חושבת,אבל הלוואי יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?:חח כן
אתם אוהבים את המדבר?:כן אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?:מנסה לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?:כן לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן):חח כן,אבל תמיד מישהו בא ומציל מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?:נראלי שנה שעברה,של כמעט 12 שעות מישהו עזר לכם לעבור אותו?:כן אתם אוהבים שמנחמים אתכם?:לא אתם אוהבים לשיר?:כן..ולזייף אתם טובים בזה?:חח לא אתם אוהבים ששרים לכם?:כן אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!):אני אגיד לו שהוא השתנה אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!):כן יאללה... סלמאת'

נשמת

New member
אני חולה ../images/Emo10.gif

האם יש מישהו שתופס אתכם כשאתם צריכים?:
כן... אתם עומדים בהבטחות שלכם?:
ברוב הפעמים, כן. יש מישהו שתאהבו לנצח?:
כן. את אחותי. את הילדים שיהיו לי ואת אורית שחף. יצא לכם פעם לחצות נהר/נחל ממש עמוק?:
לא. אתם אוהבים את המדבר?:
לא ממש... אתם נוטים לשמור על קשרים שיש לכם?:
על אלו שחשובים לי, כן. משתדלת. לפעמים אתם מרגישים כמו מישהו אחר?:
לא ממש. לפעמים אתם מרגישים כמו אף אחד, שכולם לא שמים עליכם? (כולם פה ממורמרים ויגידו כן):
לעיתים רחוקות מאד. מה המסלול הליכה הכי ארוך שעשיתם?:
יש כל מיני. מישהו עזר לכם לעבור אותו?:
כן... אתם אוהבים שמנחמים אתכם?:
תלוי. אתם אוהבים לשיר?:
מאד. אתם טובים בזה?:
כן
אתם אוהבים ששרים לכם?:
בוודאי. אם תראו מישהו מתנהג לא כמו עצמו, תעירו לו על זה? (את האמת!):
תלוי... אם תראו מישהו שאף אחד לא מתייחס אליו, תלכו ותדברו איתו? (את האמת!):
מניחה שכן. וואי איך התגעגעי לעשות את השאלוני-שירים האלו ....

לא לא, לא עשית כלום!

סתם עכשיו חטפתי כאפה, [דברים שהיו, תקופות שנגמרו, דברים שהתחלפו ו/או שלא יחזרו לעולם.] והשרשור הזה איפושהו תרם להבנת המסר של הכאפה הזאת. לא קשור אלייך.

למעלה