אני מוסיפה אותו כאן
מין: גיל: ארץ לידה: לפנייך מספר הגדים, ציין את מספר התשובה המתאימה ביותר לדעתך עבור כל הגד 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו: 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי: 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס: 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל: 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו'): 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי: 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי: 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי: 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ): 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת.: 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא : 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי: 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית : 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים: