שאלון עמדות לגבי הגיוס לצבא

קטיה ט

New member
שאלון עמדות לגבי הגיוס לצבא

שלום, אני כותבת עבודת גמר בסוציולוגיה ואתם תעזרו לי מאוד אם תענו על השאלון המצורף. הוא מיועד לנערים ונערות בגילאי 15-18. תודה רבה מראש

STYU

New member
בבקשה../images/Emo54.gif

מין: נקבה גיל: 16 ארץ לידה: ישראל 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו - 1 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי -1 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס - 3 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל - 2 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו') - 4 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי - 3 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי - 3 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי - 4 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ) -3 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת - 2 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא - 4 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי - 3 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית - 2 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים - 1

Lady In Blues

New member
בבקשה. ../images/Emo39.gif

מין: נקבה גיל: 18 ארץ לידה: ישראל 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו - 2 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי -2 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס - 3 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל - 1 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו') - 4 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי- 2 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי - 2 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי - 4 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ) -3 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת - 1 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא - 1 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי - 3 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית - 2 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים - 1

הנה

מין: נקבה גיל: 15 ארץ לידה: ישראל 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו - 2 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי -1 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס - 3 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל - 2 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו') - 4 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי - 3 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי - 2 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי - 4 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ) -4 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת - 1 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא - 3 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי - 3 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית - 2 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים - 2

Unaffected

New member
הנה

מין: נקבה גיל: 17 ארץ לידה: ישראל שנת עלייה: 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו 1 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי 2 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס 3 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל 4 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו') 3 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי 3 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי 2 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי 4 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ) 4 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת 2 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא 3 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי 2 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית 3 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים 2

קטיה ט

New member
אני מוסיפה אותו כאן

מין: גיל: ארץ לידה: לפנייך מספר הגדים, ציין את מספר התשובה המתאימה ביותר לדעתך עבור כל הגד 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו: 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי: 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס: 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל: 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו'): 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי: 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי: 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי: 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ): 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת.: 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא : 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי: 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית : 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים:

if i fell

New member
../images/Emo203.gifצבא הכיבוש../images/Emo195.gif

מין: נקבה גיל: 15 ארץ לידה: ישראל לפנייך מספר הגדים, ציין את מספר התשובה המתאימה ביותר לדעתך עבור כל הגד 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו: 4 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי: 3 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס: 1 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל: 4 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו'): 3 אני נגד השתחררות על נפשי ללא הצדקה 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי: 1 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי: 1 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי: 4 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ): 4 לא רוצה לשרת כלל 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת.: 1 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא : 1 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי: 4 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית : 4 לא אשרת כלל 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים: 2

Flaming Pie

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo205.gif

1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל מין: נקבה. גיל: 15. ארץ לידה: ישראל. 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו 1 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי 1 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס 4 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל 4 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו') 4 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי 1 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי 2 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי 4 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ) 4 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת. 4 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא 4 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי 3 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית 2 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים 2

I R i T 94

New member
בכיף

מין: נקבה גיל: 15 ארץ לידה: ישראל 1- מסכים מאוד 2- מסכים 3- לא כל כך מסכים 4- לא מסכים בכלל 1. השרות הצבאי של כל אזרח תורם רבות למדינה ואין לחמוק ממנו - 1 2. השרות הצבאי מסייע לעיצוב אופי האדם כבוגר אחראי -1 3. לדעתי צה"ל צריך לשנות את שיטות הגיוס שלו (גיוס חלקי, גיוס מקוצר וכ'ו) שכן איננו זקוק לכל החיילים שמגייס - 3 4. בין שיקולי לשירות צבאי אני מביא בחשבון את הקשיים הצפויים למי שאינו משרת בצבא בקבלת עבודה בישראל - 3 5. לדעתי המדינה צרכה להעניש\ למנוע הטבות מאדם המשתחרר מהצבא על סעיף נפשי (דוגמה: שלילת רישיון נהיגה, איסור עבודה במקומות מסוימים וכו') - 2 6. לדעתי השרות בצה"ל לא יכול לתרום לי באופן אישי - 4 7. אני יכול להבין צעירים המנסים להשתמט מהשירות הצבאי - 4 8. אני ארצה לשרת בחיל\תפקיד קרבי בשרות הצבאי שלי - 3 9. אם יהיו לי הנתונים הרפואיים המתאימים, ארצה לשרת באחת מיחידות ההתנדבות (דוגמה: טייס, צנחנים, סיירות, קומנדו וכו' ) -3 10. אם יתברר לי כי שולחים אותי לשרת בחיל\תפקיד קרבי אנסה לשנות זאת - 3 11. אני יכול להבין צעירים שמעדיפים לשבת בכלא במקום לשרת בצבא - 4 12. אלך לקורס קצינים אם יציעו לי - 2 13. במסגרת השרות הצבאי שלי ארצה לשרת קרוב לבית - 2 14. אם הצבא היה על בסיס התנדבותי רוב הצעירים לא היו מתגייסים - 3

למעלה