שאלון ענק כדי להעביר ת'זמן

Yaarit4

New member
שאלון ענק כדי להעביר ת'זמן

שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?: לדעתך עברי לידר זמר ענק?

Yaarit4

New member
!

שלום או היי?:היייייי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?:כע מה ענית?:חסידה! מי זה היה?:בן דוד שלי הקטן:O אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?:כע האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?מאוד: שמת לב שכבר עברתי?::mad: אז מה המצב?המצב סבב קבב: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:וואי יש הרבה אתה צוחק מצחוק?:כןD: הרכבת פעם פאזל?:כןןןןןןןןן שיחקת בטטריס?:כעעע ניפסלת בשלב ראשון בדייב?:איך אפשר כמה IC יש לך?:1 יש לך ICQ?כע אחלה תוכנה!?:נחמדה המסנג'ר יותר שמת לב שזה היה ייבוש?:לא ייבש אותי כלל וכלל ייבשת פעם אנשים?:אולי:$ איך?:כל מיני אתה שותה תה?:כע עם סוכר?:כע בלי סוכר?: כמה סוכר?:2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:לפני 10 דק' מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:וואי מזמן אתה יודע לצייר כלב?:כןןןןןן וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:כןן אני יודעת השאלון הזה מפחיד?:קצת לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:כע טוב, ניראה לך שאשאל אותך?::[ אז מה המצב עכשיו?:סבב קבב חייכת עכשיו?:כע ועכשיו?:כע זיקה הצחיקה אותי כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:הרבה יש לך יס או הוט?:יס יש לך בריכה בבית?:לא מה קרה טחונה אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?:לע נישארת כיתה?לע: עברת באדום?:כע נהגת?:כע בן כמה אתה?:17 אתה בן או בת?:בת נפגשת עם סלבריטי?:כע יש לך עכבר בצבע כחול?:לע באיזה צבע השיער שלך?:חום שחור מה מידת המכנסיים שלך?:סודי! שיקרת בשאלה למעלה?:לא זה באמת סודי חיחי למה?:ככה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:לע למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?:כעעעעע חשבת פעם שאתה מאומץ?:לע חחחחחחחחח חשבת פעם שאמך מכשפה?:חחחחח לעע האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים:לא! כדאי להתחיל לחשוש? חטפו אותך פעם?:לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?:כלום מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?:שני שעבר?? אתה מעוניין בחבר חדש?:לע אתה מאוהב?:כע מה אתה עושה היום בעזרת השם?:כלוםםםם מה יש לעשות עם המלחמה הזאת מה עשית אתמול?:עבדתי מה תעשה מחר בעזרת השם?:אלוהים גדול האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:גם וגם אבל יותר בקצת זריחה טיפסת פעם על גדר?:כע אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא אני צבעיQ בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:בעד בעד משעמם אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:כע האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:כןןןן מאודד כמוני עכשיו מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לענות שמעת פעם את מתי כספי?:כע אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כע חתיך לדעתך שרית חדד זונה?:לא למה:[ לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:לא נראה לי האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:כןן אמרתי לאריק והוא אמר לי"יפהה אפילו לך יש לפעמים יציאות חכמות" האם הרגשת פעם בודד נפשית?:אולי לפעמים האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:יש מצב האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:חחחחחחח אבל טעמתי וויסקי ואין לזה טעם של וויסקי קרה לך שנשברה לך ביצה?:כע זרקת זבל מחלון במכונית?כע: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:איפה שפנוי אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:לאאא אני אוהבת לשבת מקדימה אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:בלילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:אני לא אוהבת שוקו:$ האם טיפסת פעם על עץ?:כע בנית פעם "מחנה"?כןןןןן היית בצופים?:כןן היית בנוער העובד והלומד?:לעעע עבדת פעם?:כע מילצרת פעם?:כע שתית פאנטה בטעם ענבים?:אולי אכלת שוקולד עם צימוקים?:איכ שתית חלב עם עוגיות?:חלב לבד זה איכ אתה רעב?:לא ועכשיו?:לט לא בא לך שווארמה?:לא אתה אוהב אמבה?:לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?ממה?: אם לא, שאגלה לך?:כע אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.יששש. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:כע נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?:תביא קצת:$ אכלת מרשמלו עם שיפודים?:כע:] אתה אוכל בעמידה?:תלוי מה ומתי שתית אקונומיקה?:למה שאני אשתה אקונומיקה:mad::mad: שתית קליה?::mad: אכלת אבנית?:מי המציא ת'שאלון המעצבן הזה:[ ציחצחת היום שיניים?:כע ליקקת היום את שיערך?:לע עקץ אותך היום ייתוש?:לע איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?:עברי לידר -ואולי מה השיר הראשון ששמעת היום?:אביב גפן-גשם כבד עומד ליפול זימזמת היום?:וואי כל היום זימזמתי את פרופיל 97 של אביב מה חלמת היום?:לא זוכרת האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:לע האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:עם מזגן:] מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?:ו' מה השעה עכשיו?:23:48 באיזה גיל למדת שעון?:בגן איך?:אמא באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?:בגן את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?כל מיני אנשים שלא ראיתי הרבה זמן:[: התעייפת?:לע את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:חחח עליתם עליי התחפשת פעם לשעשועית?:חלחחחחחחח רעיון טוב התחפשת פעם לשוטר?:לע תדגמן בעירום?:לאא לא מגיע לאנשים:[ תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:תלוי עם מי נגעת בסם?:לע השתמשת בסם?:לע שתית סבון כלים?:לעעעע שמת פקק במה?:מההה הזהירו אותך לא לשים אותו?:מהההה הוצאת אותו?::mad: ברחת פעם מכלב?:כע פחדת פעם מציפור?:לע פחדת פעם מסוס?לע: רכב פעם על גב הוריך?:כןן משכת למישהו במכנסיים?:חחחחחחחח אולי:# הורדת למישהו את המכנסיים?:חחח לאאא התפרצת פעם בשיעור?:כע העליבו אותך פעם?:כע מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:"אוךףףף האזעקותה אלהה אני ארביץ לנסראאלה הזה" השאלון ניגמר?:ייאיייייי לדעתך עברי לידר זמר ענק?חחחח איזו שאלה לא קשורה ככה בסוף!! ואמממ ברוררר ענקק הכי ענקקקקקק

Yaarit4

New member
אוקיי אל תהרגו אותי

השאלון הזה משעמם לא ראיתי אותו לפני שפירסמתי:[

LostSoul1

New member
ח

מי זה היה?:בן דוד שלי הקטן:O חח זה זה המנומס?:$ ועכשיו?:כע זיקה הצחיקה אותי פאק אני מצחיקה

LostSoul1

New member
הפכנו לפורום שאלונים:$

שלום או היי?: הייייייייי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לע מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: לאט ובזהירות:$ למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: יאפ האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כן שמת לב שכבר עברתי?: כוסעומו אז מה המצב?: אחלה מה איתך
מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: נממ אנאערף, לא זכור לי אתה צוחק מצחוק?: הא? הרכבת פעם פאזל?: כן שיחקת בטטריס?: ברור ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: אולי לא זוכרתP: כמה IC יש לך?: 1[?] יש לך ICQ? כן אחלה תוכנה!?: לא משו שמת לב שזה היה ייבוש?: האמת היא שלא:$ ייבשת פעם אנשים?: איזו מילה ישנה יהוה, אבל כן נראה לי:$ איך?: לאט ובזהירותP: אתה שותה תה?: לפעמים עם סוכר?:כן בלי סוכר?: לע כמה סוכר?: 2 תודה
מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: היום מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: מזמןןןןןןןן ואיי אתה יודע לצייר כלב?: כן:$ כותבין זין ומשלימים קווים:$ וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא [מי הפסיכי שחיבר תשאלון?] השאלון הזה מפחיד?: השאלון לא, המחבר כן לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: יכול להיות נחמד טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אויש נו באמת אז מה המצב עכשיו?: פיצוץ חייכת עכשיו?: לע ועכשיו?: לע כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לאדעת לא סופרת יש לך יס או הוט?: הוטרולז יש לך בריכה בבית?: לע אתה גר בבינין קומות או קרקע?:בניין יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לע נישארת כיתה?: לע עברת באדום?: כע נהגת?: לע בן כמה אתה?: עוד מעט 17
אתה בן או בת?: בת:$ נפגשת עם סלבריטי?:פגישה פגישה? לע, ראיתי? כן:$ יש לך עכבר בצבע כחול?: לע באיזה צבע השיער שלך?: חומי מה מידת המכנסיים שלך?: 34/36 משתנה ממכנס למכנסP: שיקרת בשאלה למעלה?: לע למה?: למה כן?:$ האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: חחח לע למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: יאפ חשבת פעם שאתה מאומץ?: לע, יכול להיות מגניב:$ חשבת פעם שאמך מכשפה?: חחחחחחחחחחחחחחח לע האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חחחחחחחחחחחחחח יהוה!! מה זה השאלות האלה? חטפו אותך פעם?: כן והחזירו מה החפץ האחרון שגנבו לך?: לא גנבו לי:$ מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מזמןןןןןןןןןןןן]; מתי בפעם האחרונה היה לך חבר? כנל אתה מעוניין בחבר חדש?: יש הצעות?
סתם:$ אתה מאוהב?: לע מה אתה עושה היום בעזרת השם?: חחח עפה לישון עוד שעות רבות:$ מה עשית אתמול?: הרבה דברים מה תעשה מחר בעזרת השם?: יהוה האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: שקיעההההה
טיפסת פעם על גדר?: כן:$ אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: חלק ממנוP: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: בעד רק כי משעמם לי אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: |זין| האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: לא צריך האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: כןןןןן מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות דהה שמעת פעם את מתי כספי?: כן:$ אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: ברוררר [השעמום לא הולך ברגל רואים פלורנטין מחדשP:] לדעתך שרית חדד זונה?: חחחחחחחחחחחחחחחחח למה?? לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: נו ברוררררר [מה זה מה זה????] האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: אולי האם הרגשת פעם בודד נפשית?: אולי האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: אוליXDD האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לע קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן[?] זרקת זבל מחלון במכונית?: אולי אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לפעמים אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:
לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: בלילה כמובן אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: קרלו רק שכבר אין האם טיפסת פעם על עץ?: לע בנית פעם "מחנה"? כןןןןןןןןןןןןן היית בצופים?: לע היית בנוער העובד והלומד?: לע עבדת פעם?: כע מילצרת פעם?: לע שתית פאנטה בטעם ענבים?: כעעעע אכלת שוקולד עם צימוקים?: כע שתית חלב עם עוגיות?: אני לא נוהגת לשתות חלב אם זה לא נס/קורנפלקס:$ אתה רעב?: לע ועכשיו?: לע לא בא לך שווארמה?: לע אתה אוהב אמבה?: אממ אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: פאק יו נכון, כי הצצת! |זין| אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אחח יהיה בסדר אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כע אתה אוכל בעמידה?: לפעמים שתית אקונומיקה?: נו ברוררר מי לא? שתית קליה?: וואוו זה בכלל ה-משקה אכלת אבנית?: זה המאכל הכי טוב בארץץ ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?:
עקץ אותך היום ייתוש?: לע איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: אביב גפן- שיר עצוב מה השיר הראשון ששמעת היום?: קרן פלס- איתי:$ זימזמת היום?: אולי מה חלמת היום?: לא זוכרת האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: פחח האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לע מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?:
כע איזה יום היום?: כבר שבת:$ מה השעה עכשיו?: 00:21 באיזה גיל למדת שעון?:
איך?: מחוגים זו דרך מצויינת:$ באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: אנאערףףף את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: כל אחד ואחד בעולם התעייפת?: לע את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לע התחפשת פעם לשעשועית?: ? התחפשת פעם לשוטר?: לע תדגמן בעירום?: לע תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לע נגעת בסם?: לע השתמשת בסם?: לע שתית סבון כלים?: נו ברוררררררר שמת פקק במה?: מה?
הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: חחח לע פחדת פעם מציפור?: לע פחדת פעם מסוס?: לע רכב פעם על גב הוריך?: אולי משכת למישהו במכנסיים?: חח כע הורדת למישהו את המכנסיים?: כנראה התפרצת פעם בשיעור?: לע העליבו אותך פעם?: כן
מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: אוףף שוב לקוםםם השאלון ניגמר?: לע לדעתך עברי לידר זמר ענק? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Innocence Lost

New member
אני לא מאמינה שאני עונה, לחץ חברתי!

שלום או היי?:היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?:אולי מה ענית?:מזדיינים? מי זה היה?:לא יודעת אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?:חסידות למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?:כי הוא ילד קטן למה אני צריכה לזעזע את עולמו? האם חפרתי על הנושא מספיק?:בהחלט האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?:כן שמת לב שכבר עברתי?:לא אז מה המצב?:נחמד מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:לא יודעת יש המון, "מה ככה?"? אתה צוחק מצחוק?:מצחוקים מסויימים הרכבת פעם פאזל?:כן שיחקת בטטריס?:כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?אי אפשר להפסל בשלב הראשון של דייבO_ס כמה IC יש לך?:מה יש לך ICQ?כן אחלה תוכנה!?:נחמדה שמת לב שזה היה ייבוש?:לא, איפה היבוש? ייבשת פעם אנשים?:המון איך?:טכניות משובחות שאני שומרת לעצמי אתה שותה תה?:כן עם סוכר?לרוב בלי סוכר?:לא, תה לא טעים בלי סוכר כמה סוכר?:כפית/חצי כפית מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?:לפני חצי שעה מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:לפני כמה חודשים אתה יודע לצייר כלב?:כמו הרוב וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?:כן השאלון הזה מפחיד?:מאוד לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?:אשמח טוב, ניראה לך שאשאל אותך?:אבל עשית את זה אז מה המצב עכשיו?:בסדר חייכת עכשיו?:לא ועכשיו?:לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?:המון יש לך יס או הוט?:הוט יש לך בריכה בבית?:לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?:קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?:לא נישארת כיתה?:לא עברת באדום?:כן נהגת?:לא בן כמה אתה?:17 אתה בן או בת?:בת נפגשת עם סלבריטי?:כן יש לך עכבר בצבע כחול?:לא באיזה צבע השיער שלך?:חום ככה שחור מה מידת המכנסיים שלך?:היא משתנה בהתאם לסוגי המכנס שיקרת בשאלה למעלה?:לאD: סתם התחמקתי מתשובה ספציפית! לשקר זה לא יפה למה?:ככה האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?:אולי, לפעמים למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?:אם כן אז רק כי צריך הייתה פעם בגן חיות?:כן חשבת פעם שאתה מאומץ?:כןD: חשבת פעם שאמך מכשפה?:לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?:לא חטפו אותך פעם?:לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?:לא יודעת מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?:לפני שבועוחצי/שבועיים מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:לפני שבועיים? לא יודעת קשה לעקוב אתה מעוניין בחבר חדש?:לא כזה אתה מאוהב?:קצת מה אתה עושה היום בעזרת השם?:הולכת לישון מחר ת"א מה עשית אתמול?: הלכתי ל"הבועה" מה תעשה מחר בעזרת השם?" אקנה ואנס. זה הדבר המרכזי האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?:כן טיפסת פעם על גדר?:כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?:לא, אבא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?:אני זורמת אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?:מי נגד אוף שאלון פרנואיד האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?:מסתבר האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?:כן מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?:לא ניסיתי לחבר שמעת פעם את מתי כספי?:כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?:כן לדעתך שרית חדד זונה?:לא היא סתם פוסטמה עם קול מעצבן פלוס לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?:לא נראה לי האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?:כנראה האם הרגשת פעם בודד נפשית?:כנראה האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?:לא האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?:לא קרה לך שנשברה לך ביצה?:כן זרקת זבל מחלון במכונית?:אולי אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?:לפעמים אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?:בהחלט! אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?:לילה? אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?:יטבתה האם טיפסת פעם על עץ?:כן בנית פעם "מחנה"?כן היית בצופים?:כן היית בנוער העובד והלומד?:לא עבדת פעם?:כן מילצרת פעם?:לא שתית פאנטה בטעם ענבים?:לא אכלת שוקולד עם צימוקים?:כן שתית חלב עם עוגיות?:כן אתה רעב?:לא ועכשיו?:לא לא בא לך שווארמה?:לא:S אתה אוהב אמבה?:לא:S אתה יודע ממה עשויה האמבה?:מנגו? אם לא, שאגלה לך?:אני יודעת אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון..יש ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?:כן נכון, כי הצצת!גדעכש' אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?:יאמי אכלת מרשמלו עם שיפודים?:כן אתה אוכל בעמידה?:לפעמים שתית אקונומיקה?:לא שתית קליה?:לא אכלת אבנית?:לא ציחצחת היום שיניים?:כן ליקקת היום את שיערך?:לא עקץ אותך היום ייתוש?:לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?:לא שומעת מה השיר הראשון ששמעת היום?:יונתן סע הביתה זימזמת היום?:כן מה חלמת היום?:אוו חלומות הזויים וארוכים מידי האם אתה חולם הרבה בהקיץ?:כן האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?:לא מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?:אחרי השאלון איזה יום היום?:שבת מה השעה עכשיו?:01:25 באיזה גיל למדת שעון?:7? איך?:בביצפר באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?:4 בערך, בטח עד 10, מאמא ואבא? את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:בב התעייפת?:קצת את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?:כן מה:$ אני בת אוקיי!! התחפשת פעם לשעשועית?:לא התחפשת פעם לשוטר?:לא תדגמן בעירום?:לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?:לא נגעת בסם?:לא השתמשת בסם?:לא שתית סבון כלים?:לא שמת פקק במה?:לא הזהירו אותך לא לשים אותו?:לא הוצאת אותו?:לא ברחת פעם מכלב?:לא פחדת פעם מציפור?:לא פחדת פעם מסוס?:לא רכב פעם על גב הוריך?:כן משכת למישהו במכנסיים?:חחחחחחחח אוליD: הורדת למישהו את המכנסיים?:אולי:$ התפרצת פעם בשיעור?:כנראה העליבו אותך פעם?:כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?:כוסאמק אני שונאת אזעקות זה כזה מיותר השאלון ניגמר?:כן? לדעתך עברי לידר זמר ענק?הוא אחלה גבר הא איפה המנגו!?

LostSoul1

New member
חח

מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?:לא יודעת יש המון, "מה ככה?"?
אלה הירין ניפסלת בשלב ראשון בדייב?אי אפשר להפסל בשלב הראשון של דייבO_ס אל תשימי פרצוף זה בחיים!!! מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?:לפני שבועיים? לא יודעת קשה לעקוב
מה תעשה מחר בעזרת השם?" אקנה ואנס. זה הדבר המרכזי תקני עם הגולגולותתתת

Yaarit4

New member
ירין אמרה לה את ה"מה ככה"

D: רק הוא אומר את זה נראה לי!

goomal

New member
עוד פעם

שאלונים משעממים ושיחות טבריה שלא נגמרות

LostSoul1

New member
תצטרף