שאלון ענק לכל חברי הפורום
!!

שאלון ענק לכל חברי הפורום../images/Emo6.gif../images/Emo155.gif!!

לבקשת גל ואדם..עבדתי עליו המון כ-25 דקות
וזה לקח לי 2 דפי וורד שלמים!! שאלון לחברי פורום אליסה מילאנו פתיחה קלה: שם: גיל: תאריך לידה: חתימה ב
-תעתיקו: אני ו
איפה אתם גולשים בתפוז: מכירים את FLIX? גולשים שם? באיזה קומונות אתם? באילו פורומים אתם? מה אתם הכי אוהבים בתפוז? מה אתם הכי שונאים בתפוז? מה הכי בא לכם להיות בתפוז? כחולים ב_______ אדומים ב________ אני והאסוציאציות
צבע ירוק- צבע כחול- צבע צהוב- צבע לבן- צבע כחול לבן כמו ה-
- צבע חום- צבע תכלת- צבע שחור אני המפורסמים והאסוציאיות-ליד כל צבע פשוט תרשמו איזה מפורסם עולה לכם לראש- ירוק- צהוב- כחול- לבן- שחור- ורוד- אני והלימודים- באיזה כיתה אתם- איפה אתם לומדים[בית ספר דתי תיכון חטיבה וכו..] מורה שנואה- מקצוע אהוב- מקצוע שנוא- אוהבים ספורט-
לאלו שגמרו ללמוד: איזו כיתה הכי אהבתם- איפה למדתם- איזה מורה הכי אהבתם- איזה מקצוע הכי רציתם להמשיך ללמוד- האם אהבתם ספורט? אני וההוה
מה אני עושה עכשיו- מה אני עושה מחר- מה עשיתי אתמול- מה אתם הכי זוכרים מתחילת שנת 2007- מה אתם רוצים ללמוד בעתיד- אתם עובדים או לא- מה דעתכם על שופינג- מה דעתי על... מה דעתכם על בתי חולים- מה דעתכם על בתי משוגעים- מה דעתכם על קניונים- מה דעתכם על אליסה מילאנו- מה דעתכם על הסדרה מכושפות- מה דעתכם על הסדרה אבודים- מה דעתכם על רוקדים עם כוכבים- מה דעתכם על השיר שלנו- מה דעתכם על פורום טלנובלות[בחרתי אותו כי יש בו כמות הודעות ענקית ואנחנו קצת מאחור]- מה דעתכם על טלנובלות- מה דעתכם על סרטי מתח- מה דעתכם על הסרט אמריקאן פאי-חח מה דעתכם על נינט- מה דעתכם על שי גבסו- מה דעתכם על כוכב נולד 4? ומה דעתכם על כוכב נולד 5? האם אי פעם.. רימיתם במבחן? עבדתם כמלצרים? הייתם בחיפה? הייתם בירושלים? הייתם בצפון? האם אי פעם נפגעתם ממישהו? ומה עשיתם לו? האם אי פעם תרצו לעבוד כשומרים? האם אי פעם תרצו לטוס לחול?אם כן,לאיפה? ולסיום נהנתם מהשאלון? אהבתם את השאלון? נמאס לכם ממנו? בא לכם להגיד משהו? ותוסיפו תמונה חמודה של מי שבא לכם או של מה שבא לכם
תהנו
שאלון מהנה
אדם וגל-מקווה שאתם שבעיםםםם

always be me mc

New member
עונה../images/Emo140.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

פתיחה קלה: שם: גליה גיל: 18 תאריך לידה: 1988 חתימה ב-תעתיקו: ? אני ו איפה אתם גולשים בתפוז: פורומים, בלוגים וכדומה
מכירים את FLIX? לא ממש חח גולשים שם? לא ממש חח באיזה קומונות אתם? רפואה שלמה
באילו פורומים אתם? אליסה, מכושפות, HOT3(בקרו
), סמולוויל+לויס וקלארק, אמריקן איידול, מאריה קארי
מה אתם הכי אוהבים בתפוז? את חופש הביטוי
מה אתם הכי שונאים בתפוז? שיש אנשים שמנצלים את זה לרעה
אה וגם הטרולים מעצבנים מה הכי בא לכם להיות בתפוז? מנהלים טובים
כחולים ב:אליסה מילאנו, HOT3 (וקומונת רפואה שלמה וטכנית גם בקומונה של אליסה
) אדומים בשום מקום
אני והאסוציאציות צבע ירוק-
כלומר גועל.. אני פשוט שונאת את הצבע הזה צבע כחול-שלמות, ים
צבע צהוב-הכסא שפעם היה לי כשהייתי קטנה
צבע לבן-הקירות בחדר וקירות בבתי חולים. צבע כחול לבן כמו ה--דגל המושלם של מדינת ישראל
צבע חום-אדמה
צבע תכלת-שמיים
צבע שחור-אבל, מוות
אני המפורסמים והאסוציאיות-ליד כל צבע פשוט תרשמו איזה מפורסם עולה לכם לראש- ירוק-ג'ניפר לופז
צהוב-אליסה
והשמלה שהיא לבשה(
) בפרימיירה לסרט של ג'ניפר אניסטון כחול-קייט וינסלט
לבן-טרי האצ'ר בטקס פרסי גלובוס הזהב
היא נראתה כמו אלה
שחור-שרה מישל גלר
האמת שגם קלי קלארקסון בטקס פרסי הגראמי של שנה שעברה זה מזכיר
ורוד-מאריה קארי
אני והלימודים- באיזה כיתה אתם-י"ב איפה אתם לומדים[בית ספר דתי תיכון חטיבה וכו..] תיכון מורה שנואה-המורה למתמטיקה!
(היי אבל מה עם מורה אהובה?) מקצוע אהוב-אנגלית, אזרחות, תקשורת(בגלל המורים
טוב והחומר גם חח) מקצוע שנוא-מתמטיקה(יו יש לי מחר אוףף) אוהבים ספורט-תלוי איזה
אבל כל עוד זה לא ריצה אז זה סבבה לאלו שגמרו ללמוד: איזו כיתה הכי אהבתם- איפה למדתם- איזה מורה הכי אהבתם- איזה מקצוע הכי רציתם להמשיך ללמוד- האם אהבתם ספורט? אני וההוה מה אני עושה עכשיו-כותבת על המחשב?
מה אני עושה מחר-לומדת מתמטיקה
והולכת לקנות משהו עם אמא שלי
מה עשיתי אתמול-שאלה טובה
מה אתם הכי זוכרים מתחילת שנת 2007-את טקס פרסי המילאנו
ואת המבחן באנגלית
מה אתם רוצים ללמוד בעתיד-תקשורת
אתם עובדים או לא-לא ממש מה דעתכם על שופינג- לא חולה על זה... מה דעתי על... מה דעתכם על בתי חולים-אימל'ה!
מה דעתכם על בתי משוגעים-גם מפחיד מה דעתכם על קניונים-צפוףףףף
מה דעתכם על אליסה מילאנו-מדהימהההההההההההההההה
מה דעתכם על הסדרה מכושפות-מדהימההההההההההה
! מה דעתכם על הסדרה אבודים-כאב ראש
כלומר היא סדרה מאוד טובה אבל יותר מדי שאלות עולים במהלכה וזה מתחיל לעצבן מה דעתכם על רוקדים עם כוכבים-חביב(ראיתי רק את העונה הראשונה) מה דעתכם על השיר שלנו-לא רואה.. נשמע מעפן חח מה דעתכם על פורום טלנובלות[בחרתי אותו כי יש בו כמות הודעות ענקית ואנחנו קצת מאחור]-לא נכנסתי, לא ידעתי וברצינות שמחה בשבילם וזהו חח אין יותר דעה מה דעתכם על טלנובלות-לא משהו חח מה דעתכם על סרטי מתח-נייס
מה דעתכם על הסרט אמריקאן פאי-סוטה!!
אבל באמת מצחיק חח מה דעתכם על נינט-איכסה מה דעתכם על שי גבסו-מי זה? מה דעתכם על כוכב נולד 4? לא רואה ומה דעתכם על כוכב נולד 5? לא רואה(ויתרתי אחרי עונה 3 כן.. הם תמיד בוחרים למנצח את האדם הלא נכון חח) האם אי פעם.. רימיתם במבחן? קצת.. יתכן. עבדתם כמלצרים? לא הייתם בחיפה? אולי אבל לא בטוחה הייתם בירושלים? תמיד
הייתם בצפון? מן הסתם בטיול שנתי חח האם אי פעם נפגעתם ממישהו? תמיד ומה עשיתם לו? התעמתתי איתו האם אי פעם תרצו לעבוד כשומרים? לא ממש האם אי פעם תרצו לטוס לחול?אם כן,לאיפה? לאנגליה ולאמריקה(ניו יורק)
אולי גם לברזיל
ולסיום נהנתם מהשאלון? כןןןןןןןןןןןןןן
אהבתם את השאלון? כן!!!!
נמאס לכם ממנו? לאאאאאאאא
בא לכם להגיד משהו? שלי כל הכבוד על ההשקעה העצומה!
ההשקעה שלך היא נכס לפורום

עונה

שם: נטלי גיל:16.5 תאריך לידה: 19.10.90 חתימה ב-תעתיקו:אליסה מילאנו כנסו לפורום שיתן לכם הכל אבל הכל עליה אז כנסו לפורום המדהים של אליסה מילאנו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1620 ] (לזה התכוונת?) אני ו איפה אתם גולשים בתפוז: צאט פורומים מכירים את FLIX?: כן גולשים שם? : לפעמים באיזה קומונות אתם?: לא בקומונה באילו פורומים אתם? אליסה מילאנו,מלאני סי, כריסטינה אגילרה. מה אתם הכי אוהבים בתפוז? פורומים. מה אתם הכי שונאים בתפוז? שלפעמים האתר קורס מה הכי בא לכם להיות בתפוז? כחולים ב_______ אדומים ב________ אני והאסוציאציות צבע ירוק- צבע דשא צבע כחול- שמיים צבע צהוב- שמש צבע לבן- ירח צבע כחול לבן כמו ה-- דגל ישראל צבע חום- אדמה צבע תכלת- שמיים צבע שחור צבע מגעיל אני המפורסמים והאסוציאיות-ליד כל צבע פשוט תרשמו איזה מפורסם עולה לכם לראש- ירוק- ג'ים קרי צהוב- ברטיני ספירס כחול- אין לי לבן- ליאונרדו דיקפריו שחור- שאנן דוהרטי ורוד- אליסה מילאנו אני והלימודים- באיזה כיתה אתם- י איפה אתם לומדים[בית ספר דתי תיכון חטיבה וכו..]: תיכון מורה שנואה- המורה ללשון מקצוע אהוב- מולטימדיה מקצוע שנוא- מתמטיקה טכנולוגיה אוהבים ספורט- כן לאלו שגמרו ללמוד: איזו כיתה הכי אהבתם- איפה למדתם- איזה מורה הכי אהבתם- איזה מקצוע הכי רציתם להמשיך ללמוד- האם אהבתם ספורט? אני וההווה מה אני עושה עכשיו- עונה על השאלון מה אני עושה מחר- לא יודעת מה עשיתי אתמול- מלא דברים מה אתם הכי זוכרים מתחילת שנת 2007- : את תחילתה מה אתם רוצים ללמוד בעתיד- לא רוצה ללמוד בעתיד אתם עובדים או לא- לא כיף מה דעתכם על שופינג- מה דעתי על... מה דעתכם על בתי חולים- דיכאון מה דעתכם על בתי משוגעים- אמאלה מה דעתכם על קניונים- כיף מה דעתכם על אליסה מילאנו- לב טוב אכפתית יפיפיה וכ'ו. מה דעתכם על הסדרה מכושפות- הייתה מאד יפה ומעניינת חבל שנגמרה ושלא מחזירים שוב למסכים אותה. מה דעתכם על הסדרה אבודים- לא מכירה מה דעתכם על רוקדים עם כוכבים- לא מעניין מה דעתכם על השיר שלנו- לא אהבתי תעונה הזאת מה דעתכם על פורום טלנובלות[בחרתי אותו כי יש בו כמות הודעות ענקית ואנחנו קצת מאחור]- מה דעתכם על טלנובלות- נחמד מה דעתכם על סרטי מתח- לא אוהבת מה דעתכם על הסרט אמריקאן פאי-חח שטויות מה דעתכם על נינט- קול די יפה דעתכם על שי גבסו- לא ממש אוהבת אותו מה דעתכם על כוכב נולד 4? לא ראיתי ומה דעתכם על כוכב נולד 5? לא רואה האם אי פעם.. רימיתם במבחן?כן עבדתם כמלצרים? לא הייתם בחיפה? כן הייתם בירושלים? לא הייתם בצפון? כן האם אי פעם נפגעתם ממישהו? כו ומה עשיתם לו? תלוי למי האם אי פעם תרצו לעבוד כשומרים? לא האם אי פעם תרצו לטוס לחול?אם כן,לאיפה? ולסיום נהנתם מהשאלון? כן אהבתם את השאלון?כן נמאס לכם ממנו? לא בא לכם להגיד משהו? תודה על המאמץ

spelling

New member
../images/Emo188.gifעונה../images/Emo188.gif

שם:אדם גיל:19 תאריך לידה:19 לדצמבר כמו למלכה..יש מישהו בפורום הזה שכבר לא יודע?! חתימה ב-תעתיקו:עזבי אותי באימשל'ך אני ו איפה אתם גולשים בתפוז:אליסה מילאנו,מכושפות,ק"ק,חדר כושר ואומנויות לחימה! מכירים את FLIX?כן חח קורע! גולשים שם?שממש בא לי לצחוק! באיזה קומונות אתם?אף 1 באילו פורומים אתם?אמרתי כבר למה לנג'ס? מה אתם הכי אוהבים בתפוז?כלום?סתם את איפה שאני גולש! מה אתם הכי שונאים בתפוז?תהודעות הלא קשורות שלהם! מה הכי בא לכם להיות בתפוז?קלמנטינה! כחולים ב_______נאדה אדומים ב________רציתי פה אבל גל חושבת שאני יודע רק 2 וחצי דברים על אליסה!ולכן היא לא נותנת לי! אני והאסוציאציות צבע ירוק-דשא,טבע! צבע כחול-ים,ג'מייקה! צבע צהוב-שמש,חוף! צבע לבן-חלב? צבע כחול לבן כמו ה--דגל שלנו!!!!!!!! צבע חום-אתם לא באמת רוצים שאני אגיד מה עלה לי ישר לראש.. צבע תכלת-שמיים צבע שחור-חלל,כוכבים! אני המפורסמים והאסוציאיות-ליד כל צבע פשוט תרשמו איזה מפורסם עולה לכם לראש- ירוק-ראין סיקרסט..יצא לי מכל חור אפשרי! צהוב-כריסטינה אגילרה..קצת תנמיכי תחימצון אחותי.. כחול-קלי קלארקסון.. לבן-ג'ניפר אניסטון..מת עליה! שחור-לינדזי לוהאן..לא יודע למה ורוד-אליסה מילאנו! אני והלימודים- באיזה כיתה אתם- איפה אתם לומדים[בית ספר דתי תיכון חטיבה וכו..] מורה שנואה- מקצוע אהוב- מקצוע שנוא- אוהבים ספורט- לאלו שגמרו ללמוד: איזו כיתה הכי אהבתם-כל שנה והכיף שלה חוץ מכיתה ט' איפה למדתם-בבית ספר? איזה מורה הכי אהבתם-המחנכת שלי ואנגלית! איזה מקצוע הכי רציתם להמשיך ללמוד-אנגלית וביולוגיה! האם אהבתם ספורט?תשיעור הספציפי לא! אני וההוה מה אני עושה עכשיו-עונה לשאלון.. מה אני עושה מחר-מבקר אצל סבא וסבתא.. מה עשיתי אתמול-הייתי בטקס מצטיינים של אחותי איפה שכל החרשנים מהאוניברסיטה! מה אתם הכי זוכרים מתחילת שנת 2007-שחשבתי כמה מוזר שאנחנו כבר ב 2007.. מה אתם רוצים ללמוד בעתיד-הדרכת חדר כושר וה דבר השני שאני יעשה בו תואר זה משהו בהתלבטות!אולי אדריכלות ועיצוב! אתם עובדים או לא-כן.. מה דעתכם על שופינג-וואלה נחמד..כיף למצוא דברים חדשים! מה דעתי על... מה דעתכם על בתי חולים-מדכא,ועושה בחילה! מה דעתכם על בתי משוגעים-מעניין פעם אחת לטייל שם חח סתם סתם..מפחיד! מה דעתכם על קניונים-מרכז ההתכנסות הבנ"ל לערסים ופריחות! מה דעתכם על אליסה מילאנו-100%איכות! מה דעתכם על הסדרה מכושפות-100%הנאה! מה דעתכם על הסדרה אבודים-לא מעניין..בגילם עדיין הולכים לאיבוד? מה דעתכם על רוקדים עם כוכבים-משעמם..מעדיף לספור בלטות ברצפה! מה דעתכם על השיר שלנו-לא רואה.. מה דעתכם על פורום טלנובלות[בחרתי אותו כי יש בו כמות הודעות ענקית ואנחנו קצת מאחור]-לא ראיתי ולא מעניין אותי! מה דעתכם על טלנובלות-שטויות,חרטות..לא חינוכי! מה דעתכם על סרטי מתח-מגניב! מה דעתכם על הסרט אמריקאן פאי-חח-אני גם ממש זוכר עכשיו!!!!!!!! מה דעתכם על נינט-קול יפה תניחו לה קצת.. מה דעתכם על שי גבסו-אין לי דעה בעניין.. מה דעתכם על כוכב נולד 4?-אכזבה אכזבה במה בחרנו.. ומה דעתכם על כוכב נולד 5?-די רדו ממני עם הריאלטי הזה! האם אי פעם.. רימיתם במבחן?ברור! עבדתם כמלצרים?לא הייתם בחיפה?לא הייתם בירושלים?לא רוצה ללכת שוב לשם.. הייתם בצפון?בטח אפילו גרתי שם! האם אי פעם נפגעתם ממישהו?אממ כן.. ומה עשיתם לו?אני קצת נקמן חח האם אי פעם תרצו לעבוד כשומרים?לא! האם אי פעם תרצו לטוס לחול?אם כן,לאיפה?לחזור לטיל בניו יורק ובמקום שגרתי בחו"K כשהייתי קטן! ולסיום נהנתם מהשאלון?כן אהבתם את השאלון?כן שיהיה יותר ארוך פעם הבאה! נמאס לכם ממנו?ממש לא בא לכם להגיד משהו?אימא שלי מטגנת שניצל עוד שניה אני אוכל אותה עם המחבת!

למעלה