שאלון פורומים

שאלון פורומים../images/Emo88.gif

שם: גיל: מין: שם הפורום: אתה מתחבר לנושא הפורום? אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? תתעוררו!

עונה :)

שם: ליאל.
שם הפורום: ליפסינק
אתה מתחבר לנושא הפורום? ברורD: אני מלפסנק.
אם כן, מדוע? נו כתבתי, אני מצלם קליפים וליפסינק וזה.
באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אני המנהל המגניב פה!
אתה בקשר עם כל חברי הפורום? כאילו כבר כמה חברי פורום יש פה
.
יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כה, כפרות עליהם.
אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? כןD:
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כולם
כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? הרבה?
כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? המון! בערך 5 שנים.
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? המנהל המגניב!
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? המנהל המגניב!
אתה פעיל בעוד פורומים? ברור!
באילו פורומים אתה קורא? פירסינג וקעקועים, הומור שחור וצילום.
באילו פורומים אתה פעיל/כותב? לפעמים בצילום, הומור שחור ופירסינג אני חצי סמוי, ואני כותב פה.
האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא.
האם אתה פעיל בקומונות תפוז? פעם..
אם כן, באילו? פעם היתה קומונה חיה לMSV.
האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא.

טוב, הפורום הזה יבש../images/Emo10.gif

שם: מאיה גיל: עוד מעט 14 מין: נקבה שם הפורום: פליקס - יצירה וליפסינק
אתה מתחבר לנושא הפורום? אממ לא ממש אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? רק הרגע הצטרפתי
אתה בקשר עם כל חברי הפורום? בהתחשב בעובדה העלובה שליאל, מיכל טל וענבל הם הכי פעילים פה, כמעט... כן. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן
אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? כן
מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כתבתי למעלה ^^ כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? פחות מחצי שעה
כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? הרבה מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? כולם
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? כולם
אתה פעיל בעוד פורומים? אהא באילו פורומים אתה קורא? בנות, אופנה, סקס לנוער [נו אזמה!], אביב גפן באילו פורומים אתה פעיל/כותב? בנות, אופנה האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

../images/Emo110.gif

שם: מיכל גיל: 15 וכמה חודשיים מין:
[לעילגים נקבה..] שם הפורום: שאלה דפוקה (; יציקה וליפסינק אתה מתחבר לנושא הפורום? יאפ אם כן, מדוע? כי אני מלפסנקת.. באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? פעילה מאוד! אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יאפ :) יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? יאפ :) אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? כה D: מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כל האדם וחצי שנמצאים פה :) כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? יומיומי כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? הרבה.. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? אפחד
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? מכוערים שליטה
אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? פירסינג וקעקועים, צילום וכאלו.. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? בצילום האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? נופ האם אתה פעיל בקומונות תפוז? פעם אם כן, באילו? MSV ולצופי יהודה האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא! פיכס

למעלה