שאלון פורומים

שאלון פורומים

שם: גיל: מין: שם הפורום: אתה מתחבר לנושא הפורום? אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?

מעיין51

New member
וואי... סתםשאלון

שם: מעיין גיל: 15 מין:נקבה שם הפורום:אביב גפן אתה מתחבר לנושא הפורום? לא, אני סתם פה [?!?!] אם כן, מדוע? בגלל אממבואנחשוב...אני אוהבת את אביב גפן... באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אני נכנסת כמעט כל יום.. אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? מממ לא אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? לא מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אין =\ כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמעט שנה כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? נכנסתי לתפוז רק בשביל הפורום הזה מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? חחח ממש מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? וואט? אתה פעיל בעוד פורומים? לא באילו פורומים אתה קורא? לפעמים ביוני בלוך, לפעמים בחמי רודנר באילו פורומים אתה פעיל/כותב? רק בפורום אביב גפן.... טוב שלא חזרתם על השאלה הזאת 1000 פעם! האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?פאק האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

אךך השיעמום...

שם:מיה גיל:16 מין:נקבה.... שם הפורום:אביב גפן אתה מתחבר לנושא הפורום?אממ כן אם כן, מדוע?כי אני מתחברת לאביב גפן :) באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?כל פעם שיש לי משהו להגיד אתה בקשר עם כל חברי הפורום?ממש ממש אבל ממש לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?אממ כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?ממש לא,חוץ מליאור...לאב יו מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?ליאור כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?אממ לא זוכרת.. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?חחח מגיל 11 וחצי. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?חחח נחמד? ליאור.. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?ברור שליאור,לא סתם יפה,מהמם!חחחח אתה פעיל בעוד פורומים?היתי בעבר בפורום הזה של סהר התמיכה הזה לא יודעת איך קוראים לו..אבל כרגע לא באילו פורומים אתה קורא?פה ושם נכנסת לכל מיני פורומים של להקות שמשעמם לי.. באילו פורומים אתה פעיל/כותב?רק באביב גפן האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא.

TairAtias

New member
הו כל כך משעמם

שם: תאיר גיל:13 מין:זכר שם הפורום:אביב גפן אתה מתחבר לנושא הפורום?כן אם כן, מדוע?אני מעריץ שלו באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?מ1 עד 10? 7.. אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?לא אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?פחות או יותר מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?רון וליאור שעזבה כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?לא יודע כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?לא יודע מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?רון וליאור מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?ליאור כמובןןןןןן אתה פעיל בעוד פורומים?לא בתפוז באילו פורומים אתה קורא?סקס לנוער, השפה העברית באילו פורומים אתה פעיל/כותב?אביב גפן האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?כן, ישרארט. חרא אנשים

R h o n e

New member
04:16 ומשעמם

שם: רון גיל: 14 מין: ז שם הפורום: אביב גפן אתה מתחבר לנושא הפורום? כן אם כן, מדוע? כי אני אוהב את אביב גפן באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? רבה אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? עדיין לא אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? יש ויש מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? תאיר, ליאורנר, מיה, ישראל... כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? 3 חודשים בערך כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? שנתיים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? ליאורנר...
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? כולם יפים במידה שונה. אתה פעיל בעוד פורומים? כן, כל מיני באילו פורומים אתה קורא? כל מיני באילו פורומים אתה פעיל/כותב? אביב גפן האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא תודה ויום טוב.

galush29

New member
גם לי משעמם../images/Emo3.gif

שם:גל גיל:15 מין:נקבה שם הפורום:אביב גפן אתה מתחבר לנושא הפורום?מאוד אם כן, מדוע?כי אני מזדהה עם השירים שלו ומאוד מחוברת אליהם ונחמד לי להיות בפורום של מפורסם שאני מעריצה. באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?פחות או יותר.. אתה בקשר עם כל חברי הפורום?הממ..עם הרוב,לא כולם כולם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?1 לביינתים אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?כן,במיוחד ליאור=] מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?אני חושבת שליאור,טל,לוטוס,ושירה שממש נעלמה כבר!מה שעולה לי לראש כרגע כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?עוד מעט שנה כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?שנה +- מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?יש הרבה נחמדים..אני חושבת שטל הכרתי בצורה הכי נחמדה=]כיאלו הכרנו מאה שנה לפניXD מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?לא ראיתי תמונות של כולם אתה פעיל בעוד פורומים?כן באילו פורומים אתה קורא?אופנה אלטרנטיבית באילו פורומים אתה פעיל/כותב?אביב גפן בארכיון,ובצופים באתר של הצופים=] האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?כן

למעלה