שאלון פורומים

שאלון פורומים

שם: גיל: מין: שם הפורום: אתה מתחבר לנושא הפורום? אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?

Yaarit4

New member
להיבל

שם:יערה גיל:18 מין:נקבה שם הפורום:צופי ים אתה מתחבר לנושא הפורום?מסתבר אם כן, מדוע?כי הייתי חלק מזה באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?מעטה כי יבש כאן אתה בקשר עם כל חברי הפורום?חלקם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?יס אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?חלקם כן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?זיקוש,ספה,שוני(שכותבת פה מידי פעם) כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?משהוא נפתח כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?הרבה אתה פעיל בעוד פורומים?יס באילו פורומים אתה קורא?בנות,אוף טופיק,אביב גפן באילו פורומים אתה פעיל/כותב?עברי לידר האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?ב1 אם כן, באילו?צופי ים טבריה האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?לא

LostSoul1

New member
בואיי הכל עליי כל עליי כל עליי

שם: זיקה גיל: עוד חודש וחצי 18 מין:
שם הפורום: צופי ים אתה מתחבר לנושא הפורום? אממ.. כן? אם כן, מדוע? כי.. באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? במידה בינונית אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לע יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? חלקם אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? חלקם מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? יהר ספ ושוני כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? מאז שנפתח- שנה וקצת כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? שלוש וחצי שנים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? אני מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? הוהו אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? אממ יש הרבה: פורום בנות/פירסינג וקעקועים/אביב גפן/סקס לנוער/ אוף טופיק/אופנה אלטקנטיבית ולפעמים גם אברי ועברי:X באילו פורומים אתה פעיל/כותב? אממ כאן, פירסינג וקעקועים ולעיתים באביב גפן האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? חח לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כן אם כן, באילו? צופי ים טבריה האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

daniellasaar

New member
להלה

שם:דניאלה גיל:14, עוד מעט 15, רוקנרוללל מין:נקבה, הלווו שם הפורום:צופי ים אתה מתחבר לנושא הפורום? כן אם כן, מדוע? אני פעילה בתנועה באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? נכנסת פעם בכמה ימים אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא, רק עם אלה שגרים בת"א יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?כן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? לא יודעת.. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה חודשים, 2 או 3 כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? לא מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? לא יודעת מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? לא יודעת! אתה פעיל בעוד פורומים?לא באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא

Amaliale

New member
שאלון

שם: עמליה גיל: 15 מין: נקבה (בפעם האחרונה שבדקתי) שם הפורום: צופי-ים אתה מתחבר לנושא הפורום? ברור, משוש חיי! אם כן, מדוע? כי יש לזה חלק גדול בליבי באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? נממ נכנסת בערך פעם ביומיים שלושה אתה בקשר עם כל חברי הפורום? עם רובם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? ברור!! אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? בהחלט כן! מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? צוף!! כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? לא יודעת:S שלושה חודשים? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? שלושה חודשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מה זה הסכסכנות הזאת!! מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? כל אחד הוא מיוחד אתה פעיל בעוד פורומים? כן! צופי-ים תל אביב! באילו פורומים אתה קורא? זה וצופי-ים תל אביב באילו פורומים אתה פעיל/כותב? זה וצית"א האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? כן האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? הא? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כן צית"א!

Cheat 2 Win

New member
עונה D:

שם: טל גרשנמן גיל: 14 מין: זכר שם הפורום: צופי ים אתה מתחבר לנושא הפורום? מאוד! אם כן, מדוע? אהבה ענקית, צופי ים 3> באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? מתעדכן כל יום, מגיב פעם בשבוע בערך.. אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא כל, מעט מאוד.. רק עם התל אביבים. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? את כל התל אביבים, אולי קצת משבטים אחרים.. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? אין ספק שכן. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? נועה, עמליה וצוף.. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? 3 חודשים בערך. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? 4 שנים בערך.. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? לאדע, אולי אלו שהזכרתי קודם :] מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? NEXT! אתה פעיל בעוד פורומים? בטח. באילו פורומים אתה קורא? מאיר אריאל, אריק איינשטיין, מוקי, האבקות ועוד הרבה. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? מאיר אריאל, אריק איינשטיין, האבקות ועוד. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא.. האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא. אם כן, באילו? אמרתי לא!!$@#%@!# האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? בטח :S מה אתם חשים?!

goomal

New member
אני שונא שאלונים

שם: שי גדעון לויטה מין: משתין בעמידה שם הפורום: צופי ים ^^ אתה מתחבר לנושא הפורום? כמו שלא יתחברתי למשהו בחיים שלי אם כן, מדוע? כי צופי ים זה חיי מכיתה ז' ו"מי שלא דוחה צבא הוא...." באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? כותב מתי שאני לא נמצא בשבט או בסמינרים(לא המון) אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא כולם אבל חלק יפה. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? נראה לי שאת כולם. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? בהחלט מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? פלצור שקד דן גלעד ועוד כל מיני מהשכבה הארצית (גם טבריה אבל הם לא כתבו אותי אז לא משנה). מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? משהו נפתח. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? שנה וחצי. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? שקד מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? גלעד ;) אתה פעיל בעוד פורומים?כן באילו פורומים אתה קורא? שיט וימאות וסקס לנוער. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? סקס לנוער וזה האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אף פעם לא הזמינו אותי TT האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כן קריאה מהנה

טוב נו מצ'עמם לי!!!!

שם:פלצור גיל:עוד פחות מחודש 18 מין: בכיף שם הפורום: צופי ים אתה מתחבר לנושא הפורום? בטח אם כן, מדוע? כי אני בצופי ים באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? פעם פעמיים בשבוע אתה בקשר עם כל חברי הפורום? עם חלק מהם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? בטח מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? השמיניסטים!!!!!! כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?לא זוכר ממתי שהוא הוקם בערך... כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?מכיתה י בערך מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? wtf?! מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?אני אתה פעיל בעוד פורומים?כן באילו פורומים אתה קורא?שיט וימאות באילו פורומים אתה פעיל/כותב? שיט וימאות האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?כן האם אתה פעיל בקומונות תפוז?כן אם כן, באילו?הso called פריקים מנשר האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?כן

למעלה