שאלון פורקיופיין ובלאקפילד

LightbuIb sun

New member
שאלון פורקיופיין ובלאקפילד../images/Emo65.gif

על כל השאלות יש לענות בשירים של פורקיופיין ובלאקפילד בלבד
השיר שהכי... משמח? מעציב? מקפיץ? גורם לך לחשוב? מעצבן? משעמם? כבד מבחינת לחן? כבד מבחינת ליריקה? קליל מבחינת לחן? קליל מבחינת ליריקה? תתפרעו

Musedol

New member
יאללה

השיר שהכי...
משמח? לא יודעת למה, אבל Open Car ו sound of muzak
מעציב? Trains, Lazarus
מקפיץ? Wedding nails
גורם לך לחשוב? Arriving somewhere but not here, She's moved on
מעצבן? My ashes
משעמם? My ashes
כבד מבחינת לחן? וואו. לא יודעת?
כבד מבחינת ליריקה? Trains אני חושבת. בשבילי.
קליל מבחינת לחן? Fear of a blank planet
קליל מבחינת ליריקה? Strip the soul הכל מותאם לפי הרגשות שלי כרגע בלבד

Benn Is Kane

New member
עונה...

השיר שהכי... משמח? Piano Lessons מעציב? A Smart Kid מקפיץ? Futile גורם לך לחשוב? כולם.... מעצבן? Sleep Together משעמם? אין כזה. כבד מבחינת לחן? Anethsetize כבד מבחינת ליריקה? Stop Swimming קליל מבחינת לחן? Lightbulb Sun קליל מבחינת ליריקה? Four Chords That Made A Million

Glusiking

New member
מלא זמן לא הייתי פה.. ../images/Emo13.gif

השיר שהכי... משמח? This Is No Rehersal מעציב? Heartattack In A Layby מקפיץ? Slave Called Shiver גורם לך לחשוב? Arriving Somewhere But Not Here מעצבן? Sentimental משעמם? Sentimental...... כבד במחינת לחן? Piano Lessons, אבל עדיין מקסים בעיניי.. כבד במחינת ליריקה? Collapse The Light Into Earth קליל מבחינת לחן? My Ashes.. קצת בנאלי לי מידי... קליל מבחינת ליריקה? Fear Of A Blank Planet, אך עם זאת - שיר גאוני...

singlestroke

New member
שששששששש

השיר שהכי... משמח? Blackest Eyes מעציב? My Ashes / Sentimental מקפיץ? Open Car גורם לך לחשוב? Lazarus מעצבן? אין כזה משעמם? גם כבד מבחינת לחן? Mother and Child Divided כבד מבחינת ליריקה? Heartattack in a Layby קליל מבחינת לחן? Trains קליל מבחינת ליריקה? Anesthetize חח

Apoca1ypse

New member
מתפרע

השיר שהכי... משמח? trains...blackest eyes, trains...blackest eyes, blackest eyes...trains! מעציב? Half-light מקפיץ? Gravity eyelids גורם לך לחשוב? even less מעצבן? this is no rehearsal משעמם? my ashes כבד מבחינת לחן? synesthesia כבד מבחינת ליריקה? stop swimming קליל מבחינת לחן? lightbulb sun קליל מבחינת ליריקה? So called friend

FrecCo

Active member
עונה על PTREE

השיר שהכי... משמח? לא ידעתי שקיים דבר כזה שיר משמח של PTREE מעציב? LIPS OF ASHES, HEARTATTACK ON A LAYBY מקפיץ? 3. מריץ לי ת'אדרנלין, זה הכי קרוב גורם לך לחשוב? HEARTATTACK, כל FOABP מעצבן? wedding nails, the creator משעמם? THE SKY MOVE SIDWAYS PHASE ONE לא מצליח לגרום לי להישאר לשמוע אותו. כבד מבחינת לחן? שני השירים המעציבים, way out of here, russia on ice כבד מבחינת ליריקה? HEARTATTACK קליל מבחינת לחן? LAZARUS, SHE'S MOVED ON קליל מבחינת ליריקה? רק האינסטרומנטלים
ולא יודע איך יצא ש-ARRIVING לא נכנס לשום קטגוריה אז נסכם שזה השיר הכי טוב טוטאל פקאג'.

LightbuIb sun

New member
עונה

השיר שהכי... משמח? the rest will flow תמיד מכניס אותי לאווירה שמחה מעציב? lazarus, russia on ice, feel so low מקפיץ? חלקים מסויימים משירים...בייחוד wedding nails, blackest eyes ,Even less, Shallow גורם לך לחשוב? ממש, אבל ממש כולם. אבל באמת. מעצבן? Bornlivedie. מלחיץ ממש! משעמם? אין שיר שאני יכול לקרוא לו משעמם..יש כמה חלקים וקטעים בשירים שאני חושב שמיותרים. כבד מבחינת לחן? wedding nails כבד מבחינת ליריקה? כמעט כל השירים...לא הייתי קורא להם כבדים, אלא..נורא טעונים רגשית. קליל מבחינת לחן? Smiling not smiling שמתם לב שכולם ענו רק עם שירים של פורקיופיין ובלי בלאקפילד בכלל? נראה לי שזה לא מקרי

handlessman

New member
יופטידו

השיר שהכי... משמח? Lazarus - לא מבחינת האווירה של השיר, פשוט זה בין השירים שאני הכי אוהב והוא עושה לי טוב. וגם wedding nails מעציב? Feel so low מקפיץ? Blackest Eyes גורם לך לחשוב? Anesthetize מעצבן? the rest will flow משעמם? Half light כבד מבחינת לחן? The start of something beautiful כבד מבחינת ליריקה? 4 Chords that made a million קליל מבחינת לחן? Open Car קליל מבחינת ליריקה? Feel so low

ManInBlack86

New member
התשובות שלי...

השיר שהכי... משמח? The Joke's On You מעציב? Fadeaway מקפיץ? Moonloop (Coda) גורם לך לחשוב? Anesthetize מעצבן? Lips Of Ashes משעמם? Heartattack In A Lay By כבד מבחינת לחן? Russia On Ice כבד מבחינת ליריקה? Arriving Somewhere But Not Here קליל מבחינת לחן? Feel So Low קליל מבחינת ליריקה? Radioactive Toy

למעלה