שאלון פלאפונים . ^^

millllley

New member
שאלון פלאפונים . ^^ ../images/Emo176.gif

איזה סוג פלאפון יש לך ? - איזה חברה ? - איזה דור ? - כמה זמן יש לך אותו ? - יש לך שיחות יוצאות ? - יש לך סמסים ? - כמה סמסים יש לך בדואר הנכנס ? - כמה סמסים יש לך בדואר היוצא ? - מה החשבון שלך בינתיים ? - מה הטפט שלך ? - מה השומר מסך שלך ? - מה הצלצול שלך ? - יש לך צלצולים מיוחדים לאנשי קשר מיוחדים ? - אם כן , למי ואיזה ? - אתה מרוצה מהפלאפון שלך ? - היית מחליף אותו ? אם כן , באיזה פלאפון ? - יום טוב לכולם .

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo99.gif

איזה סוג פלאפון יש לך ? -
איזה חברה ? -
איזה דור ? -
כמה זמן יש לך אותו ? -
יש לך שיחות יוצאות ? -
יש לך סמסים ? -
כמה סמסים יש לך בדואר הנכנס ? -
כמה סמסים יש לך בדואר היוצא ? -
מה החשבון שלך בינתיים ? -
מה הטפט שלך ? -
מה השומר מסך שלך ? -
מה הצלצול שלך ? -
יש לך צלצולים מיוחדים לאנשי קשר מיוחדים ? -
אם כן , למי ואיזה ? -
אתה מרוצה מהפלאפון שלך ? -
היית מחליף אותו ? אם כן , באיזה פלאפון ? -

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo99.gif

איזה סוג פלאפון יש לך ? - נוקיה N73
איזה חברה ? - נוקיה חח
איזה דור ? - 3
כמה זמן יש לך אותו ? - ממ שנה וכמה חודשים, בקרוב חצי חח
יש לך שיחות יוצאות ? - כן
יש לך סמסים ? - כן
כמה סמסים יש לך בדואר הנכנס ? - ממ *בודקת* 29 אבל זה אחרי שמחקתי מה שהיה קודם..הוא כבר היה מפוצץ XD
כמה סמסים יש לך בדואר היוצא ? - ממ 35
מה החשבון שלך בינתיים ? - לא יודעת XD אני לא מקבלת הרבה חח
מה הטפט שלך ? - תמונה חמודה של שרשראות שצילמתי :]
מה השומר מסך שלך ? -אין
מה הצלצול שלך ? -של מיילי, ברייקאאוט
יש לך צלצולים מיוחדים לאנשי קשר מיוחדים ? - לא
אם כן , למי ואיזה ? -
אתה מרוצה מהפלאפון שלך ? - כן!!
היית מחליף אותו ? אם כן , באיזה פלאפון ? -לא !!! חח ככ רציתי אותו ואז קנו לי ואני ככ אוהבת אותו..

pop128

New member
../images/Emo41.gif עונה נה נה!

איזה סוג פלאפון יש לך ? - סוני אריקסון איזה חברה ? - סלקום הקקה איזה דור ? - שלישי כמה זמן יש לך אותו ? - לפני שנה וחצי ככה יש לך שיחות יוצאות ? - בבטח יש לך סמסים ? - בטח כמה סמסים יש לך בדואר הנכנס ? - אני מחקת אותם לא בה לי שיחטטו אז שאנשים יראו כמה סמסים יש לך בדואר היוצא ? - כנ"ל מה החשבון שלך בינתיים ? - אין לי כוח לבדוק תסלחו לי D: מה הטפט שלך ? - של הלו קיטי ורוד ולא אני לא פרחה, זה חמוד :] מה השומר מסך שלך ? - כזה מסך שחור שיש בו רק ת'שעון שכל שנייה זז ממקום למקום מה הצלצול שלך ? - הפזמון של I KISSED A GIRL יש לך צלצולים מיוחדים לאנשי קשר מיוחדים ? - לא למי יש כוח אם כן , למי ואיזה ? - --- אתה מרוצה מהפלאפון שלך ? - כן חוץ מהמראה החיצוני כל השריטות וההתקלפויות כן היית מחליף אותו ? אם כן , באיזה פלאפון ? - אממ תמיד רוצים להחליף ליותר טוב זה אף לא נגמר עד שיש לך ת'הכי טוב...

pop128

New member
עונהה ... >.<

מכיוון שהפלא המדהים והאדום שלי נפל בחרמון לפני כחצי שנה [זוכרים? ): ] אז קיבלתי פלא מחורבן במקום, למרות שבעוד כחודש קצת לפני היומולדת שלי אני מקבלת ת'מפלא המושלםםםםםםםםםםםם הזה: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k660i?cc=il&lc=he השחור עם הפס ורוד פוקסיה, לא הירוק והלבן למרות שגם הוא יפה :) אבל בינתיים ... איזה סוג פלאפון יש לך ? - נוקיה מחורבן לא יודעת מאיפה הפליצו אותו, אני מעריצת סוני אריקסון
איזה חברה ? - סלקום בקרוב עוברת לאורנג' איזה דור ? - 0 S: סתם שני XD כמה זמן יש לך אותו ? - חצי שנה, מאז המקרה העצוב. יש לך שיחות יוצאות ? - יאפ יש לך סמסים ? - למה לא לא הבנתי S: כמה סמסים יש לך בדואר הנכנס ? - בד"כ אני מוחקת כי אנשים מחטטים אבל כרגע ישלי... 97, אומייגאד איך זה נהיה ככה |: כמה סמסים יש לך בדואר היוצא ? - אינלי כזה בפלא המסריח הזה. מה החשבון שלך בינתיים ? - בערך 100 ומשהו... מה הטפט שלך ? - תאומים מתוקים מתוקים מתוקים בלונדיניים!@# הכי יפים בעולם. מה השומר מסך שלך ? - שעון כזה D= מה הצלצול שלך ? - מכיוון שאני לא יכולה להכניס שירים לדבר הזה, אז זה סוג של דיסקו כזה כאילו עומדים לרצוח אותך במסיבה. יש לך צלצולים מיוחדים לאנשי קשר מיוחדים ? - לאא.. לא נראלי שיש אפשרות כזאת בפלא המזדרגג הזה. אם כן , למי ואיזה ? - 2 אתה מרוצה מהפלאפון שלך ? - לאאאאאאאאאאאאאא היית מחליף אותו ? אם כן , באיזה פלאפון ? - באייפוןןןןןן, פלאפון זה כ"כ אאוט P= רק רציתי להקדיש דקה דומייה לפלאפון המדהים שלי שכנראה שוכב לו שם בחרמון בשלג באבנים ... בין עמודים 5-6 למי שרוצה לדעת XD . לא ברצינות, פלאפון מדהים ויפיוף שלי =[ מתגעגעת!!! אממ זהו אני רק מחכה שאמא שלי תחזור משוויץ ונלך להחליף לפלאפון המדהים הזה שהראיתי לכם P=

millllley

New member
../images/Emo56.gif

איזה סוג פלאפון יש לך ? - סוני אריקסון K350 , או 530 ... אנעארף
איזה חברה ? - אורנג'
איזה דור ? - 3 או 3 וחצי . אחד מהשניים ; D כמה זמן יש לך אותו ? -ממ ... 4 חודשים בערך . יש לך שיחות יוצאות ? - כן . ( = יש לך סמסים ? - כן
כמה סמסים יש לך בדואר הנכנס ? - 13 , מחקתי אתמול . D ; כמה סמסים יש לך בדואר היוצא ? - 7 , גם ... מחקתי אתמול
מה החשבון שלך בינתיים ? - 53 .
מה הטפט שלך ? - ממ ....
מה השומר מסך שלך ? - אין מה הצלצול שלך ? - Leona Lewis - Better In Time
יש לך צלצולים מיוחדים לאנשי קשר מיוחדים ? - כן .
אם כן , למי ואיזה ? - לתימורי , Whos That Girl - Hilary Duff . [ ממליצה על השיר הזה .. כלכך !!
] אתה מרוצה מהפלאפון שלך ? - בסה'כ ... כן .
היית מחליף אותו ? אם כן , באיזה פלאפון ? - של מוטורולה , הסליידר . אני פשוט מאוהבת בו

millllley

New member
והתמונה יפה ... לא פה , בפלאפון . ../images/Emo176.gif

מה ? היא בקטן שם

למעלה