שאלון פלייליסט

שאלון פלייליסט../images/Emo14.gif

**לקוח מקומונת Teenagers and Stuff
** אתם צריכים לקחת את כל השירים ולעשות שזה יעביר אותם אקראית (כאילו באיזה סדר שבא לו) ולכתוב כתשובה לכל שאלה את השיר שיוצא כללי: איך העולם רואה אותי? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני עם בני\בנות המין השני? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? ובברית של הבן שלי? איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איך תהיה השנה הזו? היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... מישהו ששונא אותי חשב עלי... הרגשתי... הייתי במקום שמזכיר לי... שיר הנושא שלי היום לדעתי... שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... עצה טובה למחר... איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? ההורים שלי ירגישו כלפיי... השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... עצה טובה לשבוע הבא... איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? איך קוראים לי? חברים שלי חושבים עליי שאני... יזכרו אותי בתור...

אני:]../images/Emo14.gif

כללי: איך העולם רואה אותי? positivity של אשלי טיסדייל מה אנשים באמת חושבים עליי? going crazy של אשליD:, קצת מתאים ליxD איך אני עם בני\בנות המין השני? big girl's don't cry של פרגי:p איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? breakaway של קלי קלארקסון, להפרד?O: מה אני צריך לעשות עם חיי? las divinas מפטיטוO: עצה טובה בשבילי: simple song של מיילי:p מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? no te rindas מכמעט מלאכים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? floras amarillas מפלוריסיינטה 2 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אני אש - רן דנקר, טובO: ובהלוויה שלי? מבול של קרן פלסxD, לא מתאים להלוויה ובברית של הבן שלי? voy por mas מכמעט מלאכים, לא קשורO: איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? nenes bien מכמעט מלאכים, זה כ"כ לא קשורO: איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? נער פרחח מפלוריסיינטה 1 O:, זה לא ממש מתאים לי, אבל שיהיהD: איך יהיה לי מחר? girls just wanna have fun של מייליD: למה אני כאן? sueno de amor מפטיטו, אוקייO: בתור מה אנשים יזכרו אותי? not like that של אשליD: איזה שיר יתקע לי בראש מחר? start all over של מיילי איך תהיה השנה הזו? the driveway של מייליD: היום: חשבתי על מישהו קרוב אלי... valiente כמעט מלאכים, חשבתי שמישו אמיץ? לא נראליD: מישהו ששונא אותי חשב עלי... nobody's perfect של מייליxD הרגשתי... suddenly של אשלי הייתי במקום שמזכיר לי... מסכנים העשירים - פלוריסיינטהxD שיר הנושא שלי היום לדעתי... fly on the wall של מייליO: שיר הנושא שלי היום לדעת אחרים... ככה זה לאהוב אותך - הקאבר של מירי מסיקהO: מחר: השיר שיתקע לי מחר בראש... a moment like this של קלי קלארקסון עצה טובה למחר... bottom of the ocean של מייליO: איך אני צריכה לנצל את הזמן שלי מחר? i got nerve של מייליxD ההורים שלי ירגישו כלפיי... over it של אשלי השבוע וכללי: שיר הנושא של השבוע... best of both worlds של מייליD: עצה טובה לשבוע הבא... un enorme dragon של פלוריסיינטה איך המשך השבוע יהיה יותר מאושר? candyman של כריסטינה אגילרהD: איך קוראים לי? he said, she said של אשלי, טובD: חברים שלי חושבים עליי שאני... unlove you של אשליO: יזכרו אותי בתור... headstrong של אשליD:, אני באמת עקשניתD:

למעלה