שאלון פלייליסט

Robin Sparkles

New member
שאלון פלייליסט

תודו שגם בפעם ה-1000 ומשו זה מעביר את הזמן בצורה טובה
שימו את המוזיקה על אקראי ותענו 1. איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?

RayoDeLuz

New member
אנסה><

1. איך העולם רואה אותי?What I've been looking for/Ryan and sharpy 2. איך החברים שלי רואים אותי? the getaway/ hilary duff 3. איך אני רואה את עצמי?sweet honey/ slightly stoopid 4. איך אני רואה את החברים שלי? Habia unz vez/ chiquititas 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? we're all in this together/ high school musical cast 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? from the bottom of my broken heart/ Britney Spears 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? Tell me/ dropping Daylight 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? I can hear the bell/ Nikki Blonsky 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Prince Edward's search/ Echanted 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? Stick to the status quo/ high school musical cast 11. עצה טובה בשבילי: Invisible/ Ashley Simpson 12. העצה שאני מממליץ לחברים? Angel Cocinero/ Chiquititas 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?כמו בלדה\ ציפי משאהיד 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?underneath this smile/ hilary duff 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Dice/ Finley Quaye 16. ובהלוויה שלי? You didn't kiss Me/ Beverley Mitchell
17. ובברית של הבן שלי?Love of the loveless/ the Eels 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? What I've been looking for/ High school musical cast 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? כמה עוד אפשר/הראל סקעת 20. איך יהיה לי מחר? הקיץ האחרון./ מעין שקד 21. למה אני כאן? ירח בשמיים/ רפאל 22. איך אנשים מבינים אותי? Go go/ Jibbs 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? Imagine/ the beatles 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?קבלי אותי/ הראל סקעת 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?The ones left Behind/Beverley mitchel חחח אני בדיוק שומעת את זה!
26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Let's Dream like we're gonna live/ Beverley mitchel 27. איך תהיה השנה הזו? אפילו ששריפות/ הראל סקעת 28. מתי אני אשמח?Resistire/ Rebelde Way 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? Saying Goodbye/ Matt White 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? Yellow Submarine/ the beatles 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? מחכה לו/ קסטניה
32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? come back to me/ Vanessa Hudgens 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? עוד יום/ סשה 34. איך החיים נכון לעכשיו? Get'cha heas in the game/ troy 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? ממשיכה מכאן/ שירי מימון 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?over it/ Ashley Tisdale 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? לך איתה/ שירי לולו 38. מה עשיתי אתמול?Lucky/ Britney Spears 39. מה אני אעשה מחר? אהבה/ שיר 40. מה מרגיז אותי? California/Phantom Planet 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? Can't make you love me/ Britney Spears 42. מה אני הכי שונא\ת? You're my sunshine/ Norman Blake

just adiki

New member
אוף! אני חוהל על הדברים האלה

אבל נמחקו לי השירים מהמחשב! אולי אני אעשה את זה דרך הMp יותר מאוחר חח...

Robin Sparkles

New member
שיט נרדמה לי הרגל!!!-עונה

1. איך העולם רואה אותי? what's it gonna be 2. איך החברים שלי רואים אותי?any other world 3. איך אני רואה את עצמי? victoire 4. איך אני רואה את החברים שלי?odio y placer 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?the reason 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?killa 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? ever ever after 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?profundo 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?california היר ווי קאםםםם 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?may it be 11. עצה טובה בשבילי:stars 12. העצה שאני מממליץ לחברים?imagine 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?hey jude 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? don't stop me now 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Conquest Of Paradise 16. ובהלוויה שלי?לראות את האור (לא רוצה..אוף) 17. ובברית של הבן שלי?por besarte 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?when you say nothing at all חלק מהשיר בספרדית וזה כ"כ מתאים! 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?lolipop 20. איך יהיה לי מחר?elenor rigby 21. למה אני כאן?about you know 22. איך אנשים מבינים אותי?apologize אבל של בלו סנטרל 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו?scream 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?stronger 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?pioson 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?next to you 27. איך תהיה השנה הזו? oublie moi 28. מתי אני אשמח?what hurts the most 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי?where i'm from 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? hate that i love you עם דיויד ביסבל 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? underneath 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? shake your pom pom חחח 33. על מה אני חושב\ת עכשיו?from yesterday 34. איך החיים נכון לעכשיו?happy ending 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים?Caribbean Blue זה צריך להיות השיר בהלוויה בכלל.. 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?sorry blame it on me 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי?superhuman 38. מה עשיתי אתמול?love today 39. מה אני אעשה מחר?tattoo 40. מה מרגיז אותי?can you hear me 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת?push 42. מה אני הכי שונא\ת?ella ella l'a

למעלה