שאלון פלייליסט.

LOLI152

New member
שאלון פלייליסט.

הוראות הכנה: לפתוח את כל השירים שיש לכם על המחשב למדייה פלייר, להפעיל על ערבב, כי שיר שיוצא הוא תשובה לשאלה. מוכנים? איך העולם רואה אותי? 2. איך החברים שלי רואים אותי? 3. איך אני רואה את עצמי? 4. איך אני רואה את החברים שלי? 5. האם יהיו לי חיים מאושרים? 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? 11. עצה טובה בשבילי: 12. העצה שאני מממליץ לחברים? 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? 16. ובהלוויה שלי? 17. ובברית של הבן שלי? 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? 20. איך יהיה לי מחר? 21. למה אני כאן? 22. איך אנשים מבינים אותי? 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת?

LOLI152

New member
אז עונה.

איך העולם רואה אותי? צדק /ארז לב ארי 2. איך החברים שלי רואים אותי? עכשיו אתה חוזר בחזרה (מירי מסיקה) 3. איך אני רואה את עצמי? שמש וקרחון (ואו!) 4. איך אני רואה את החברים שלי?היא התווכחה איתו שעות.. (חח!) 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?חלליות 6. מה אנשים באמת חושבים עליי? Lovers 7. האם אנשים חושקים בי בסתר? נוף אחר (חע!) 8. איך אני עם בני\בנות המין השני? הריקוד המוזר של הלב (הכי!) 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?לבן בחלום שחור 10. מה אני צריך לעשות עם חיי? מי תרצי (אוי. לא!:O) 11. עצה טובה בשבילי: לחזור הביתה (חח! זה תמיד יוצא משהו כזה.) 12. העצה שאני מממליץ לחברים? אדם בתוך עצמו (מה?XD) 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? הפסיכולוגית (חחחחחחח!) 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לוט (לא טוב!) 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? רבות הדרכים (פררר) 16. ובהלוויה שלי? לב זהב (הוו!) 17. ובברית של הבן שלי? יקירתי 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי? תני לזה ליפול 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת? הריקוד המוזר של הלב (טוב הבנתי. די לצאת בכל שאלה כזאת!) 20. איך יהיה לי מחר? עומד על צוק 21. למה אני כאן? הילדה הכי יפה בגן 22. איך אנשים מבינים אותי? זה לא קשה (חח!) 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? מספרים 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי?תמיד אוהב תמיד נפגע (אאוצ'!) 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ריקוד המכונה 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אנה 27. איך תהיה השנה הזו? היא אוהבת 28. מתי אני אשמח?אלוהים נחמדה 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? אני לא מאמין 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? היא אוהבת 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה?על גגות תל אביב 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי?קרוסלה 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? חורף 34. איך החיים נכון לעכשיו? ונוס בטרנינג 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? ממי 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?עדיף כלום מכמעט 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? יש לך אותי 38. מה עשיתי אתמול? אי ביליב אי כאן פליי 39. מה אני אעשה מחר? רד מעל מסך הטלווזיה שלי 40. מה מרגיז אותי?אולי זה יוני 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? עמוק 42. מה אני הכי שונא\ת?שיר לשירה

איזה פדיחה..

מלא שירים אני לא מכיר.. בואנה אני במקומך הייתי מפחד.. איך יהיה לי מחר? עומד על צוק ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים?עדיף כלום מכמעט מה אני אעשה מחר? רד מעל מסך הטלווזיה שלי

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמת שממש בא לי לענות אבל אני בכלל כבר לא שומעת רשימות שירים..אולייייייייי 3 שירים... אמלא אותה במיוחד כשיהיה לי זמן ואענה XD

../images/Emo214.gifעונה כמה שאפשר ../images/Emo13.gif

אין 40 שירים, אבל מה שיש...בכיף :) איך העולם רואה אותי?שוברת שתיקה [ וואי, באמתתתת? ככה רציתי
] 2. איך החברים שלי רואים אותי?רוחות קרות [
] 3. איך אני רואה את עצמי?שלום [
] 4. איך אני רואה את החברים שלי?לנשום[
] 5. האם יהיו לי חיים מאושרים?ולמרות הכל[
] 6. מה אנשים באמת חושבים עליי?רכבת אקספרס [
] 7. האם אנשים חושקים בי בסתר?הוא לא באמת שם [אני אקח את זה כתשובה שלילית
] 8. איך אני עם בני\בנות המין השני?עיניים פקוחות 9. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?כל האהבות[וואו :|] 10. מה אני צריך לעשות עם חיי?זמנים חולפים[
] 11. עצה טובה בשבילי:ימי אתמול[הא?] 12. העצה שאני מממליץ לחברים?לשנות אותי[באמתתתת???
] 13. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי?רק תבקש [
] 14. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מתעורר[יאי!] 15. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?צל שחור[ No Way] 16. ובהלוויה שלי?אלוף העולם [חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח] 17. ובברית של הבן שלי?הדרכים הארוכות 18. איזה שיר אני אקדיש לאהבת חיי?חשוב לי [וואלה
] 19. איזה סוג גבר/אישה אני אוהב/ת?אני יודע מה אתה צריך[טוב, זה גדול!
] 20. איך יהיה לי מחר?בקצב אחיד של תנועות הגוף 21. למה אני כאן?ביחד מפחד [
] 22. איך אנשים מבינים אותי?שמים לב 23. מה שאני הכי מצטער\ת עליו? 24. בתור מה אנשים יזכרו אותי? 25. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 26 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 27. איך תהיה השנה הזו? 28. מתי אני אשמח? 29. איפה אני אחגוג את היום הולדת שלי? 30. מהי התקופה הכי טובה שהייתה לי? 31. לאיזו תקופה אני הכי מחכה? 32. מה אני הכי אוהב\ת לעשות בזמני החופשי? 33. על מה אני חושב\ת עכשיו? 34. איך החיים נכון לעכשיו? 35. מה חשבתי על החיים לפני 5 שנים? 36. ומה אני אחשוב עליהם עוד 5 שנים? 37. מה יהיה כתוב על המצבה שלי? 38. מה עשיתי אתמול? 39. מה אני אעשה מחר? 40. מה מרגיז אותי? 41. מה אני עושה כשאני מרוגז\ת? 42. מה אני הכי שונא\ת? זהו, נגמר ב22
אולי בהזדמנות אחרת... אבל יצא טוב XD

למעלה