שאלון פסח...למשועממים שביננו |פירמי

שאלון פסח...למשועממים שביננו |פירמי

יותר שאלון יאיר לפיד משאלון פסח...אבל נחמד.. 1. אם היית חיה איזה חיה היית? 2.למה? 3.אם היית זמר מפורסם (וגם אם לא) עם מי היית רוצה לעשות דואט? 4. מהי השלישיה החלומית שלך? 5.מה תהיה בעוד 20 שנה מהיום? 6. ומה היית רוצה שיהיה כתוב על מצבתך? וחייב קצת פסח... 7. על איזה חמץ אתם הכי מפנטזים בפסח? 8. מה אתם הכי אוהבים על מצה? תהנו... פסח שמח וכשר לכוללללללם...

britmel

New member
עונה :)

1. אם היית חיה איזה חיה היית? חתול:)
2.למה? כי אני אוהבת חתולים:) 3.אם היית זמר מפורסם (וגם אם לא) עם מי היית רוצה לעשות דואט? עם מלללאנייי
אובריטני ספירס או אבריל לאבין
:) 4. מהי השלישיה החלומית שלך? מל בריטני וג'סיקה סימפסון 5.מה תהיה בעוד 20 שנה מהיום? גננת נשואה באושר 6. ומה היית רוצה שיהיה כתוב על מצבתך? לא יודעת.. וחייב קצת פסח... 7. על איזה חמץ אתם הכי מפנטזים בפסח? פיצה|
8. מה אתם הכי אוהבים על מצה? שוקולד:) תהנו... פסח שמח וכשר לכוללללללם...

נו טוב גמני..

1. אם היית חיה איזה חיה היית? עטלף 2. למה? כי אני שונאת אור זה ממש עושה לי מיגרנה... 3.אם היית זמר מפורסם (וגם אם לא) עם מי היית רוצה לעשות דואט? עברי לידר .. פיטר רוט ... מלאני סי 4. מהי השלישיה החלומית שלך? 1.עברי לידר 2.פיטר רוט 3.רן דנקר 5.מה תהיה בעוד 20 שנה מהיום? כנראה שאני אכתוב שירים וימכור לזמרים מפורסמים שיהיו .. 6. ומה היית רוצה שיהיה כתוב על מצבתך? אני אוהבת ורדים ושיהיו אדומים 7. על איזה חמץ אתם הכי מפנטזים בפסח? לנגב פיתה עם חומוס ליד הצ'יפס והסטייקים 8. מה אתם הכי אוהבים על מצה? חמאה...לא כולם חיים על שוקולד.. חג שמח...

איזה כיף שאלון של פסח:

1. אם הייתי חיה הייתי כלב או שינשילה. (שינשילה זה חיה שדומה לארנב.) 2. כי אני אוהבת כלבים (אני מזדהה עם הצד התוקפן שלי לפי הפסיכולוגיה של יונג...) ואני רגישה כמו שינשילה (שינשילה יכולה למות מרעש.) 3. אם הייתי זמרת מפורסמת הייתי רוצה לעשות דואט עם מלאני סי. 4. השלישייה החלומית שלי: מלאני סי, הנרי וניקה. 5. בעוד 20 שנה מהיום אני אהיה מטפלת בעזרת בעלי- חיים שיש לה חווה משלה... (מותר לחלום, לא
) 6. הכי הייתי רוצה שיהיה כתוב על המצבה שלי: "מיצתה את ייעודה בחיים" (- מה שלא נראה לי שאני אעשה...) 7. החמת שאני הכי מפנטזת בפסח: פיצה. (למרות שהשנה אני לא כזה שומרת למען האמת...) כי זה המאכל האהוב עלי. 8.הכי אני אוהבת על המצה ממרח שוקולד חלב.

למעלה