שאלון פרטים אישיים

Galel

New member
שאלון פרטים אישיים

טוב, נו, אז אם כבר ראיתם שיש מנהל חדש לפורום, ומכיוון שהצטרפו המון חברים חדשים בזמן האחרון, חשבתי שהגיע הזמן לעשות שאלון פרטים אישיים...
שם: גיל: מקום בארץ:
מקום בו הייתם רוצים להיות בארץ:
לאן טיילתם פעם אחרונה:
צבע אהוב:
האם אתם חושבים שלגברים צריך להיות צבע אהוב?:
כינוי שחברים/משפחה נתנו לכם:
שיר שמשמח אותכם:
מצחצחים במברשת שיניים רגילה או חשמלית?:
מתי נחשפתם פעם ראשונה לסוד:
מורה הסוד האהוב עליכם (אם יש כזה):
סרט אהוב:
כמה פעמים עברת דירה בחייך:
ים או בריכה:
מנגו או סברס:
מהם שלושת הדברים שהכי בא לכם לעשות בקיץ:
המבורגר או פיצה:
ואחרון חביב, אם הייתה לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים?: ולסיום, צרפו תמונה/סרטון/משהו מגניב. בהצלחה.
גלאל.

Galel

New member
וכמובן שאני אתחיל:

שם: גלאל. גיל: 27 מקום בארץ: ירושלים מקום בו הייתם רוצים להיות בארץ:ראש הניקרה אולי? או בגולן... לאן טיילתם פעם אחרונה: לכינרת - היה מעולה... צבע אהוב: אין. האם אתם חושבים שלגברים צריך להיות צבע אהוב?: ממש לא...אבל אם זה עניין של כדורגל אז אין בעיה עם זה... כינוי שחברים/משפחה נתנו לכם: הארוסה קוראת לי פודי...(פ לא דגושה..) שיר שמשמח אותכם: the bigger the figure - louis prima מצחצחים במברשת שיניים רגילה או חשמלית?: לאחרונה חשמלית מתי נחשפתם פעם ראשונה לסוד: אני חושב שכחצי שנה לפני שהוא נהיה כזה להיט...המון זמן... מורה הסוד האהוב עליכם (אם יש כזה): ג'יימס קאנפילד, מייק דולי, וכמובן מוריס גודמן... (לינק לרשימת המורים בסוף) סרט אהוב: לב אמיץ אני חייב לומר, למרות שיש הרבה... כמה פעמים עברת דירה בחייך: המון, לפחות 8. ים או בריכה: ים מנגו או סברס:שניהם, שני הפירות הכי אהובים עלי בקיץ... מהם שלושת הדברים שהכי בא לכם לעשות בקיץ: לנוח, ללכת לים, ולטייל בצפון... המבורגר או פיצה: שניהם ! האמת שאני זללן לא קטן... ואחרון חביב, אם הייתה לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים?: האמת שכלום, החיים שלי די מושלמים.. תוספות? בבקשה: the bigger the figure - louis prima רשימת מורי הסוד

naty3

New member
אני!

שם:עינת גיל:27 מקום בארץ:קריות מקום בו הייתם רוצים להיות בארץ:מושב שטובל בירוק, בצפון לאן טיילתם פעם אחרונה:יער אודם צבע אהוב:טורקיז האם אתם חושבים שלגברים צריך להיות צבע אהוב?:כל אחד לעצמו בקטע הזה....ומה עם נשים?
כינוי שחברים/משפחה נתנו לכם:נתי שיר שמשמח אותכם:relax של mika מצחצחים במברשת שיניים רגילה או חשמלית?:רגילה מתי נחשפתם פעם ראשונה לסוד:2004 מורה הסוד האהוב עליכם (אם יש כזה):הממ..לא יודעת... סרט אהוב:never ending story כמה פעמים עברת דירה בחייך:4 ים או בריכה:בריכה מנגו או סברס:אף אחד מהם מהם שלושת הדברים שהכי בא לכם לעשות בקיץ:לשבת על חוף הים ולכתוב(רק בלי לחות, כן?), לאכול ענבים, לצבוע את השיער לאדום. המבורגר או פיצה:
(המבורגר ממש לא בא בחשבון, אני צמחונית) ואחרון חביב, אם הייתה לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים?:כסף. והרבה.

עונה ../images/Emo140.gif

שם: מיכל גיל: בחודש הבא 24 :) מקום בארץ: ר"ג מקום בו הייתם רוצים להיות בארץ: ירושלים לאן טיילתם פעם אחרונה: טבריה צבע אהוב: תכלת האם אתם חושבים שלגברים צריך להיות צבע אהוב?: מממ לא בהכרח. העיקר שתישארו צבעוניים ועליזים כמו הצבעים :) כינוי שחברים/משפחה נתנו לכם: מיכלי שיר שמשמח אותכם: וואוו, יש הרבה.. מצחצחים במברשת שיניים רגילה או חשמלית?: חשמלית מתי נחשפתם פעם ראשונה לסוד: בערך לפני שנה. הסוד הצליח לי רק פעם אחת ומאז נעלמו עקבותיו.. כעת חזרתי אופטימית מתמיד
סרט אהוב: חומות של תקווה כמה פעמים עברת דירה בחייך: 4 ים או בריכה: ים מנגו או סברס: ממ שאלה קשה.. את שניהם
מהם שלושת הדברים שהכי בא לכם לעשות בקיץ: רוצה רק דבר אחד, לנוח..
המבורגר או פיצה: המבוגר ואחרון חביב, אם הייתה לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים?: להתקבל סוף סוף ללימודים ולסיים עם הסיוט שנקרא "פסיכומטרי" לילה דבש לכולם, מיכל

ממשיך כבודו

שם: שפי גיל: 32 מקום בארץ: ירושלים מקום בו הייתם רוצים להיות בארץ: עין גדי לאן טיילתם פעם אחרונה: ליד עמינדב צבע אהוב: כתום האם אתם חושבים שלגברים צריך להיות צבע אהוב?: כן - והוא צריך להיות כתום
כינוי שחברים/משפחה נתנו לכם: שיפופי (אישתי) שיר שמשמח אותכם: Dont worry be happy מצחצחים במברשת שיניים רגילה או חשמלית?: חשמלית, אבל אני מזיז אותה ליתר ביטחון מתי נחשפתם פעם ראשונה לסוד: כנראה בגיל 12, אותו סוד, ספר אחר מורה הסוד האהוב עליכם (אם יש כזה): ג'ון אסרף סרט אהוב: הסוד... סתם, יש הרבה, אתמול ראינו שוב את המוות נאה לה, אולי לא הכי אהוב, אבל גאוני ללא ספק. כמה פעמים עברת דירה בחייך: ים או בריכה: בריכה מנגו או סברס: בחיים מנגו בארטיק סברס מהם שלושת הדברים שהכי בא לכם לעשות בקיץ: חופשה בחול, לקרוא ספר ממש טוב, לשחק במשחק ממש טוב המבורגר או פיצה: תלוי ביום שניהם נהדרים ואחרון חביב, אם הייתה לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים?: אושר ובריאות לי ולאנשים החשובים לי ולסיום, צרפו תמונה/סרטון/משהו מגניב. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1762804

ע ו פ ר ה

New member
עכשיו אני

שם: עופרה לויט גיל: 54 מקום בארץ: מכבים מקום בו הייתם רוצים להיות בארץ: על חוף הים בצפון הארץ, באכזיב לאן טיילתם פעם אחרונה: טיול לילי בירושלים בחג האורות. צבע אהוב: סגול האם אתם חושבים שלגברים צריך להיות צבע אהוב?: רק אם הם רוצים כינוי שחברים/משפחה נתנו לכם: עופר'לה שיר שמשמח אותכם: אנא בכוח מצחצחים במברשת שיניים רגילה או חשמלית?: רגילה מתי נחשפתם פעם ראשונה לסוד: כשלמדתי NLP לפני מספר שנים. מורה הסוד האהוב עליכם (אם יש כזה): אין כזה סרט אהוב: מאמא מייה כמה פעמים עברת דירה בחייך: 6 פעמים ים או בריכה: ים מנגו או סברס: מנגו מהם שלושת הדברים שהכי בא לכם לעשות בקיץ: לעזור לאנשים, חופשה בגליל ולצייר. המבורגר או פיצה: לא זה ולא זה ואחרון חביב, אם הייתה לכם משאלה אחת, מה הייתם מבקשים?: הצלחה עסקית. באהבה עופרה

למעלה