שאלון "פרפרים":

RTur

New member
שאלון "פרפרים":

"פרפרים בבוקר, עפים מול חלוני" 1. אוהבים פרפרים? "פרפרים בבוקר, בכל מיני צבעים" 2 ראיתם פרפר נחמד? 3. נכון שדודו זר סקסי?
4. השלימו את השיר: "שלום לכם, שלום לכם, שלום לכם, שלום. וווווווווו...... __________________?"
"וזה עושה לי את היום, שבא לי רק לחלום עליך" 5. מה יכול לעשות לכם את היום? 6. תנו שיר כלשהו שאם תשמעו אותו על הבוקר, הוא יעשה לכם בוקר טוב.. 7. ספרו על חלום מעניין שחלמתם "שקט מוחלט, ושמש עולה לה לאט" 8. אוהבים שקט? או שמעדיפים רעש? 9. אוהבים שמש? או שמעדיפים גשם? "אפשר לכתוב על זה שירים של אהבה" 10. נכון שמעל 90% מהשירים בעולם הם שירי אהבה וזה יהיה קשה אבל: בחרו 3 שירי אהבה שאתם אוהבים במיוחד. (אפשר כמובן בכל שפה..)

ADVAM4

New member
../images/Emo204.gif

"פרפרים בבוקר, עפים מול חלוני" 1. אוהבים פרפרים?כן[= "פרפרים בבוקר, בכל מיני צבעים" 2 ראיתם פרפר נחמד?חחח כע 3. נכון שדודו זר סקסי? מאוד!! 4. השלימו את השיר: "שלום לכם, שלום לכם, שלום לכם, שלום. וווווווווו...... מה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום?" חחחחחחחחחח "וזה עושה לי את היום, שבא לי רק לחלום עליך" 5. מה יכול לעשות לכם את היום?הרבה דברים.. כל דבר נחמד:) 6. תנו שיר כלשהו שאם תשמעו אותו על הבוקר, הוא יעשה לכם בוקר טוב..-"סיבות אישיות"(וזה קרה לי פעם..) 7. ספרו על חלום מעניין שחלמתם-חלום זה דבר אישי:) "שקט מוחלט, ושמש עולה לה לאט" 8. אוהבים שקט? או שמעדיפים רעש?שקט מפחיד אותי.. עדיף רעש:) 9. אוהבים שמש? או שמעדיפים גשם?גשם:) "אפשר לכתוב על זה שירים של אהבה" 10. נכון שמעל 90% מהשירים בעולם הם שירי אהבה וזה יהיה קשה אבל: בחרו 3 שירי אהבה שאתם אוהבים במיוחד. (אפשר כמובן בכל שפה..) אוי אוי זה ממש קשה.. ): לא רוצה לבחור!

RTur

New member
עונה:

"פרפרים בבוקר, עפים מול חלוני" 1. אוהבים פרפרים? כן "פרפרים בבוקר, בכל מיני צבעים" 2 ראיתם פרפר נחמד? האמת? לא ממש 3. נכון שדודו זר סקסי? חחח מאוד 4. השלימו את השיר: "שלום לכם, שלום לכם, שלום לכם, שלום. וווווווווו...... __________________?" מה שלומכם ומה שלומכם ומה שלומכם היום? "וזה עושה לי את היום, שבא לי רק לחלום עליך" 5. מה יכול לעשות לכם את היום? לקום אחרי שינה ארוכה וטובה, לשמוע שיר טוב על הבוקר.. כל מיני 6. תנו שיר כלשהו שאם תשמעו אותו על הבוקר, הוא יעשה לכם בוקר טוב.. הממ.. "סמבה סתיו" של הדורבנים 7. ספרו על חלום מעניין שחלמתם. וואו, טוב שיש לי מלא חלומות הזויים לגמרי. היה לי חלום רגיל ולא מעניין בכלל אבל הוא נגמר בזה שדפקתי את הראש בקיר (באמת, לא בחלום). פשוט חלמתי שאני רואה טלוויזיה בסלון ומחליט ללכת לחדר שלי. וכדי ללכת לחדר שלי צריך לפנות שמאלה. מה שקרה זה שתוך כדי החלום באמת לקחתי תנועה חדה שמאלה אבל המיטה שלי צמודה לקיר השמאלי של החדר אז יצא שדפקתי את הראש בקיר והתעוררתי מהכאב
"שקט מוחלט, ושמש עולה לה לאט" 8. אוהבים שקט? או שמעדיפים רעש? תלוי איזה שקט ואיזה רעש. אבל נראה לי שאלך על שקט 9. אוהבים שמש? או שמעדיפים גשם? שמש! "אפשר לכתוב על זה שירים של אהבה" 10. נכון שמעל 90% מהשירים בעולם הם שירי אהבה וזה יהיה קשה אבל: בחרו 3 שירי אהבה שאתם אוהבים במיוחד. (אפשר כמובן בכל שפה..) הממ.. אני פשוט אציין שלושה שירים שאני אוהב אבל הם לא אלה שאני הכי אוהב כי זה קצת בעייתי.. enrique iglesias & whitney houston - could i have this kiss forever הדורבנים - קרנבל רוני - סוכריה חחחחחחחחחחחחח סתם נראה לכם?! לירז צ'רכי וארי גורלי - שיר מנוחה

למעלה