שאלון פתיחה (לא מצאתי שם טוב יותר
)

שאלון פתיחה (לא מצאתי שם טוב יותר../images/Emo3.gif)

שאלון קצר, לגבי שירי פתיחה: האם לדעתם מחפש תשובה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? האם לדעתם סמי עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? האם לדעתם פעמון מלחמה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? האם לדעתם Don't Like עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? טיפה נמאס לכם מ'הנה זה בא' בפתיחה של הופעות? מהו שיר הפתיחה של הופעה האולטימטיבי? עם איזה שיר תמיד חלמתם שהיהודים יפתחו הופעה? *מועתק מהרשמי

../images/Emo115.gif גם שלי מועתק מהרשמי ../images/Emo13.gif

האם לדעתם מחפש תשובה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? אני חושב שדווקא הוא לא הכי מתאים, צריך שיר של שניהם האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? עוד ארון אחד האם לדעתם סמי עושה עבודה טובה בפתיחת היהודים? פה דווקא סמי כן מתאים.. כי הוא מסמל את כל האלבום לא יודע למה מתאים פשוט האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא האם לדעתם פעמון מלחמה עושה עבודה טובה בפתיחת פחד מוות? כן הוא מתאים מאוד האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא האם לדעתם Don't Like עושה עבודה טובה בפתיחת פורטה? הוא הכי מתאים.. ישר מכניס לאיזה משהו טוב לא יודע להסביר האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? אולי הנה זה בא טיפה נמאס לכם מ'הנה זה בא' בפתיחה של הופעות? האמת שכן אבל טיפה מהו שיר הפתיחה של הופעה האולטימטיבי? טיפה בים, דונט לייק עם איזה שיר תמיד חלמתם שהיהודים יפתחו הופעה?אני הייתי רוצה להיות בהופעה שהם יפתחו עם WDYG

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo199.gif

האם לדעתם מחפש תשובה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? אכן. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא עולה לי. האם לדעתם סמי עושה עבודה טובה בפתיחת היהודים? אינדיד. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? NOPE. האם לדעתם פעמון מלחמה עושה עבודה טובה בפתיחת פחד מוות? מצויינת. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא עולה לי. האם לדעתם Don't Like עושה עבודה טובה בפתיחת פורטה? פרפקטו. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר?
טיפה נמאס לכם מ'הנה זה בא' בפתיחה של הופעות? לא הייתי בהופעה שלושה שבועות, שיפתחו עם מה שבא להם. מהו שיר הפתיחה של הופעה האולטימטיבי? מפחש תשובה
עם איזה שיר תמיד חלמתם שהיהודים יפתחו הופעה? עוד מעט
, והוא התגשם נראה לי. בקיצור, אין לי בעיה עם העבודה שלהם.

billi bob

New member
רק שיפתחו../images/Emo3.gif

ובקשר לשאלה האחרונה... מתי הוא התגשם לך בדיוק?

billi bob

New member
רק שיפתחו../images/Emo3.gif, רק שיפתחו../images/Emo3.gif

ובקשר לשאלה האחרונה... מתי הוא התגשם לך בדיוק?, ובקשר לשאלה האחרונה... מתי הוא התגשם לך בדיוק?

billi bob

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה?! מה?! מה?! איך זה קרה?

HiLLaBahaR

New member
אממ...

בעיקרון זכורות לי שתי הופעות עם פתיחה של 'עוד מעט'. הם היו אחת אחרי השנייה אם אני לא טועה. אחת מהן הייתה בניצנים האחרון.

HiLLaBahaR

New member
אחלה שרשור...

האם לדעתם מחפש תשובה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? אממ... לא. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? עוד ארון / ג'קי האם לדעתם סמי עושה עבודה טובה בפתיחת היהודים? אממ... לא. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? אולי לפעמים... יכול להיות מדהים. האם לדעתם פעמון מלחמה עושה עבודה טובה בפתיחת פחד מוות? בטח. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? בעיקרון לא, אבל אם כבר צריך לבחור משהו אז YG2BM האם לדעתם Don't Like עושה עבודה טובה בפתיחת פורטה? כן. עבודה מעולה. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא. טיפה נמאס לכם מ'הנה זה בא' בפתיחה של הופעות? לא מהשיר עצמו, רק מהפתיחה. שיחזרו למגוון שירי הפתיחה. שיפתיעו אותנו. מהו שיר הפתיחה של הופעה האולטימטיבי? קשהההה, בעיקרון פעמון מלחמה מהרועשים, מהשקטים WDYG ראיתי בהופעה והיה מדהים. עם איזה שיר תמיד חלמתם שהיהודים יפתחו הופעה? הייתי מאוד רוצה לשמוע את Learning כפתיחה, נשמע לי חזק במיוחד!!!

linor417

New member
מתאים לי...

סתם כי היה אימון בנזונה. האם לדעתם מחפש תשובה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת?אני אישית מאוהבת בשיר הזה,והוא משקף את המסר שעובר בכל דיסק ודיסק שלהם,אז בתור פתחה לדיסק ראשון הוא גאוני! האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר?לא חושבת האם לדעתם סמי עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? הוא עושה אחלה עבודה ב"היהודים"
האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא יותר טוב,אבל היו לא מעט שירים שיכלו להתאים. האם לדעתם פעמון מלחמה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? הוא פותח בצורה נפלאה את פחד מוות. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא,גם הוא מהווה פתיחה גאונית למסר של האלבום האם לדעתם Don't Like עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? הוו,כן! האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? בנאלי אבל לא חושבת...הוא גם אחד השירים היותר טובים באלבום. טיפה נמאס לכם מ'הנה זה בא' בפתיחה של הופעות? אפעם לא נמאס מהנה זה בא,אבל באמת מוצא הטע של לפתוח איתו...הורס את אלמנט ההפתעה. מהו שיר הפתיחה של הופעה האולטימטיבי? DON'T LIKE/עוד ארון עם איזה שיר תמיד חלמתם שהיהודים יפתחו הופעה?להיות בסיבוב הנוחכי,ובכלל....יובגטו.

הדם שלך יתבזבז.

האם לדעתם מחפש תשובה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? עבודה מצויינת
האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? אממ. לא חושבת. האם לדעתם סמי עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? אממ. מצד אחד כן, עם האנרגיות המטורפות.. מצד שני לא כל כך... האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? אולי עידן האלוהים... האם לדעתם פעמון מלחמה עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? מעולה. האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? לא. האם לדעתם Don't Like עושה עבודה טובה בפתיחת מציאות נפרדת? פורטה... לא? האמת, שבאופן מפתיע - כן! האם יש שיר שהיה יכול לפתוח אותו בצורה טובה יותר? בטח כולם יגידו "הנה זה בא" אז... לא. טיפה נמאס לכם מ'הנה זה בא' בפתיחה של הופעות? לא נמאס, סתם, בא הפתעות מידי פעם. מהו שיר הפתיחה של הופעה האולטימטיבי?אהבתי נורא את התקופה של סוף העולם דונט לייק וטיפה בים. עם איזה שיר תמיד חלמתם שהיהודים יפתחו הופעה? חלמתי... איזה היסחפות. בא לי את "גם כשלא בוכה". הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה