שאלון צבעים כי התחשק לי.

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
שאלון צבעים כי התחשק לי.

גיליתי שפורום סקרים ושאלונים הוא מאגר עצום לסקרים ושאלונים חסרי-תועלת, אך נחמדים בעליל (וארוכים כמו הגלות לפעמים!!) קיצור, נכנסתי ומשום מה, למרות שאפילו לא קראתי את כל השאלות כאן, כל העסק מצא חן בעיניי- אז אני שמה פה את השאלון, שיהיה לכם מה לעשות בחופש! (אנשים שאין להם שני מבחנים ללמוד אליהם שכמותכם...אוה, החיים שלי קשים מנשוא.) אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו? ~קרדיט~ לפורום סקרים ושאלונים. אוי,רגע... הייתי צריכה לבקש מהם רשות? הם ירביצו לי? שיט...

linkintrance

New member
יאיי שאלוווןןן!!11

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?חברותיי,ליזה,אסתי כריסטינה,אירה וידיד ממש ממש טוב שלי-דיממהה 2- אתה אהב עגבניות?מאוווווווווווווודדדדדדדדדד 3- וגמבה?גם 4- ותותים?חולה על זה 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?המממ...לא זוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:לורד אדום 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?הרבה דברים..מצד אחד אהבה,מצד שני כאב. 10- אוהב את הצבע?יאפ! צהוב 1- מה דעתך על לימון?אוהבת 2- אוהב חרדל?ממש לא 3- וגבינ"צ?תלוי איזה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב חחחח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כן.מיץ תפוחים זה מגעייללל 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?קלסר 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אור,משהו שמח 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?הנמממ בדיוק עכשיו,חולצה ירוקה 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:תפוח ירוק? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?הארי פוטר 3 לא ירוק..זה השישי לא? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?החדר שלי,כולו צבוע בירוק בהיררר
9- מה לדעתך ירוק מסמל?שמחה, אושר,רעננות. 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?מתה עליהם,אם חונקים אותם, לאיזה צבע הם יחליפו בפנים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()חחחחחחחחחחחחחחחח,אני על הרצפה. חחחחחחחחחחחחחחחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא ניסיתי. 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?1 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הווינדואוס. נו השואה הזאת של הסטארט חח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?חופש.. 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?משהו רך,קטן,חמוד. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?מבגדי החורף, אין. יש לי סלידה ורוד. 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא,הוא יכל להיות גם ערס חחחח. סתםסתם. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)-דוד שלי. סטייליסט זה חחח 7- החיים ורודים?לא תמיד.רק כשטוב לנו אז אנחנו ישר אומרים שהם ורודים. ואז כשרע לנו הם ישר חרא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?צבעתי את המקלדת בלורד ורוד מרוב שעמום 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?ע"ע שאלה ראשונה. 10- אוהב את הצבע? לא ממש. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כןןן. צנויה שלהם חיחחייי 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה אתר. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?אינלימושג 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?כיף. 10- אוהב אותו?כןן

בדיוק עניתי עליו בפורום אחר. ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

~מעתיקה~ אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? מה זה קשור?
XD 2- אתה אהב עגבניות? מחבבת. 3- וגמבה? לא. 4- ותותים? כן. 5- אתה נגעל מדם? כן! 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא מזמן.
כשאני כוססת ציפורניים לפעמים יורד לי. ;; 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: המצעים של המיטה.
והמיטה בכלל. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם. 10- אוהב את הצבע? כן, מאוד. צהוב 1- מה דעתך על לימון? זה ממש חמוץ.
2- אוהב חרדל? לא. XD 3- וגבינ"צ? כן! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב, דה. D: 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... XD 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קופסא כזאתי ששמים בה כלי כתיבה. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? משהו שמח, זוהר. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן! פעם ממש אהבתי ועכשיו כבר לא. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) ממש לא, אני אוהבת. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? יצא לי לעשות את זה ממש מעט, אבל כן. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני חודשיים אולי...
5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הא? לא יודעת, קוראת. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? דף. XD 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים, שמחה ותקווה בעיקר. לא יודעת למה.
10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חולה עליהם! DDD: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? פיכס.
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן.
4- אוהב ללכת לים? לא. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? לא אוהבת לא זה ולא זה.
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? ממש לא, זה מגניב.
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 1 אולי. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? אין. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? זה סתם צבע יפה. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק.
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 2-3 חולצות. 4- זה צבע רק לבנות? ממש לא. זה כזה סקסי לבנים. ^_^ 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אממ לא. 7- החיים ורודים? ט'חח, ממש לא. XD 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? מראה ופח קטן כזה. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? צבע די דביק. 10- אוהב את הצבע? מחבבת.D: כתום ואחרון 1- אוהב תפוזים? לא. 2- וקלמנטינות? ממש לא. הריח יכול להרוג אותי!
3- וגזר? כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זה ולא זה, אני בקושי יודעת מה זה. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, אבל בלי קשר לזה. 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת, יש לי של פלאפון. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הו, זה אחלה. ^^ קצת זבל, אבל אחלה. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? דפים, חחח. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כלום. 10- אוהב אותו? כן. (תכלס אני אוהבת את כל הצבעים.
]

5ifi

New member
אוי, אני עונה לעצמי. מוזר.

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? ג'יזס. איזו התקלה על השאלה הראשונה. ואם יש לי יותר מחמש? 2- אתה אהב עגבניות? כן! 3- וגמבה? עם קוטג'! 4- ותותים? נממממ....פחות. 5- אתה נגעל מדם? לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? בפעם האחרונה שציחצחתי שיניים... 7- יש לך בגדים באדום בארון? אה...חוששתני שכמעט ולא. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: פיזית? מברשת. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? כח. 10- אוהב את הצבע? לא. לא ממש. צהוב 1- מה דעתך על לימון? מאוד!! 2- אוהב חרדל? רק בוריאציה אחת. 3- וגבינ"צ? רק, אבל רק- עם טוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן, אבל ממשיכה להסתכל... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? בצבעים של בזק. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...- אפשר לשאול- האם כשהיית תינוק, הייתה לך צהבת ודחו את הברית שלך בגלל זה? אבל כולנו פה בנות. אז גם לי אין.... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מיץ תפוחים זו גאונות בקופסא. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בעיפרון הביזארי שלי (יש עליו את לה-לה מהטלטאביז!!) 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בוקר...אה...משהו... 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד...! ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא... 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא, אבל חברה שלי כן! 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אהא! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוז. (השנינות!) 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הארי פוטר 3 מושלם. אבל לא ירוק. הרביעי והשישי ירוקים... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ערכת עזרה ראשונה... 9- מה לדעתך ירוק מסמל? התחלה. חופש. 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד-מאוד. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נמ. פסדר... 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא ראיתי, לא רואה, לא אראה. תודה! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן!! ואם מנסים לקפוץ קדימה אז קופצים הצידה וזה מזה מצחיק!!! 4- אוהב ללכת לים? יש לי טראומה קלה, אבל כן... 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר מבחינת השחייה והניקיון. פחות מבחינת האווירה. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? איכס, ארטיק כחול... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? המסך ? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חכמה. 10- אהב את הצבע הזה? יאפ!! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פויה. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת מוחלטת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?ממש לא מרצוני החופשי- חולצה אחת שנרקבת בארון. 4- זה צבע רק לבנות? זה צבע שאפשר לוותר עליו. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא. כי משום מה הוא נהיה אופנתי... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אה...לא. 7- החיים ורודים? הלוואי שלא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?דברים ורודים- סטיי אווי!!! 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?קיא. איכס!! קיא באמת ורוד!! וגם הרשע בצבי הנינג'ה ורוד!! 10- אוהב את הצבע? מה- זה לא!!! כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?אכןכן! 2- וקלמנטינות?יס איי דו. 3- וגזר? אהא. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?כן. 6- אורנג' חברה טובה? לקוחה נאמנה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הם בסדר, איי גס... 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אה....ספר- 'בגרות בקלות' וואטאבר.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שמחה. 10- אוהב אותו? כן. פווווו....ארוך!

Rose131

New member
^^

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? האחים שלי ו2 חברות וידיד. 2- אתה אהב עגבניות?אכן 3- וגמבה?במידה מסויימת 4- ותותים?מאוד 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון?אכן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:עט 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?כלמיני. 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?אחלה 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?אלא מה? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אמממ 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?מרקר 9- מה לדעתך צהוב מסמל?איכס 10- אוהב את הצבע הזה?לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?איכ אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?לא, יש בו חרקים. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?מאיפה לי 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבנייה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?ארמ. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?ספר גיאומטריה 9- מה לדעתך ירוק מסמל?סמים. 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?הם.. נמוכים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? -.-" 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?-.-" 4- אוהב ללכת לים?תלוי 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?אמ. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לאדעת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?מחברת גיאומטריה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?חופש 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?הבגרויות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?3 גופיות[על אחת מהן מודפס ville valo is a god] ואחת אני לובשת עכשיו. וגם שעון ורוד, צמידים ורודים, והליקס ורוד. 4- זה צבע רק לבנות?תלוי 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד?אנייייייייייייייייייייייייייייי. ואיזה אחת מהכיתה שלי 7- החיים ורודים?לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הגופייה שאני לובשת, העט עיפרון, המרקר, ההליקס, השעון, הצמידים
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?בגרויות?
10- אוהב את הצבע?כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?עא. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?החלונית המהבהבת של המסנג'ר. אני מנסה להימנע מכתום בחדר שליS: 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?פיכסה. 10- אוהב אותו?לא!

GaIi4697

New member
משעמםם

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? הממ. :X 2- אתה אהב עגבניות? לא.. 3- וגמבה? לא 4- ותותים? לאדעת 5- אתה נגעל מדם? חח לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול? שלשום? 7- יש לך בגדים באדום בארון? אולי חולצה אחת.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הממ הפלאפון שלי? 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? ווייט סטרייפס דההההה 10- אוהב את הצבע? רק כשהוא בתור אחד מהמכנסיים של ג'קMMM צהוב 1- מה דעתך על לימון? הה..אוכל. 2- אוהב חרדל? נופ 3- וגבינ"צ? בתור טוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? חחחחחחחח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? וואלה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פתק בתוך קופסא של דיסק שכתוב עליו שם של סרט כלשהו?
9- מה לדעתך צהוב מסמל? צבע.. 10- אוהב את הצבע הזה? לא. ומשומה אנשים בטוחים שכן והם מביאים לי בגדים צהובים. כאילו. איו. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חח ישמצב 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא ניסיתי 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? הממ שהייתי באנטליה. זה היה בחופש הממ.. לאדעת
האחרון שהיה? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? המ 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: זה באמת חשוב?XD 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קוראת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הממ החבילת מגבונים?
9- מה לדעתך ירוק מסמל? צבע.. 10- אוהב את הצבע הזה? הממ נראהלי שכן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () MMM 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? המ 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? כלום 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לאדעת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? קופסת נעצים?XD 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? צבע.. 10- אהב את הצבע הזה? כשהוא בגוון של תכלת ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? לאדעת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? חח נראה לי שלא:X 4- זה צבע רק לבנות? רצוי רק על בנות שהם לא עברי לידר
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? הממ. תלוי בהליכה, בבגדים, בסגנון דיבור והשאר. בעיקרון לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לאדעת 7- החיים ורודים? לאדעת 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? צמידים/מספריים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? צבע.. 10- אוהב את הצבע? אין בעיה איתו.. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? נופ 2- וקלמנטינות? נופ 3- וגזר? איו 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? שום צד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אני לא חושבת שבאיזהשהו שלב בחיים שלי אחרי שנהייתי מודעת לעובדת הבגדים הלכתי עם כתום 6- אורנג' חברה טובה? נראהלי שכן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? תכלס הם לגמרי גרועיםXD 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קופסת מסטיקים.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? צבע. 10- אוהב אותו? לא בדיוק

CyanideSun

New member
יואו בא לי../images/Emo3.gif

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?
אממ... משפחה
... אמא אבא ו3 אחיות
2- אתה אהב עגבניות?
אממ בצורת קטשופ
3- וגמבה?
אכן 4- ותותים?
גם 5- אתה נגעל מדם?
תלוי בכמות 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?
לפני כמה שעות כשחתולה שלי שרטה אותי
7- יש לך בגדים באדום בארון?
אני מניחה שכן
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:
קופה של כסף
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
אהבה?
10- אוהב את הצבע?
אממ תלוי מתי
צהוב
1- מה דעתך על לימון?
טעים 2- אוהב חרדל?
פיכס
3- וגבינ"צ?
על פיצה
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
מזתומרת גם?
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?
צהוב?
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...
אוקי
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
אם את אומרתXD 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?
חצי צהוב... ספר של בני גורן
9- מה לדעתך צהוב מסמל?
את השמש
10- אוהב את הצבע הזה?
אממ כן למה לאXP
ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
כן.. סיפור עצוב>< 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)
לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
אממ... לפעמים
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?
בכיתה ו' כשהתחפשתי עם חברות לבנות הפאוור פאף..
5- מה עדיף: עלה או גבעול?
<-עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:
בננה?
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?
הארי פוטר ירוק
... בכל מקרה כל הסדרה מהממת
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?
קופסא לדיסק 9- מה לדעתך ירוק מסמל?
אממ... את הדשא
10- אוהב את הצבע הזה?
כן צבע נחמד
כחול
1- מה דעתך על הדרדסים?
דרדסבא שליטה
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
נכון
4- אוהב ללכת לים?
לא אוהבת לשחות... אבל.. לפעמים. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?
שונאת בריכות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
חח לא זה דווקא מגניב
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
נראה לי ש3
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?
השולחן כזה בגוון כחול... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?
שלווה
10- אהב את הצבע הזה?
כן
ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
אממ.. פיכס 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?
אני מעדיפה לשמור את התשובה לעצמי
3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
נפטרתי מכולם לפני חודש 4- זה צבע רק לבנות?
בזמן האחרון הסתבר שלא... 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
~מגלגלת עיניים~ 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)
אממ מכירה... 7- החיים ורודים?
שלי לא
8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?
פתקיות כאלה קטנות 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?
שמחת יתר 10- אוהב את הצבע?
ממש לא.
כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים?
כן
2- וקלמנטינות?
לפעמים 3- וגזר?
גם לפעמים 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
אממ נמנעת
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
לא... 6- אורנג' חברה טובה?
אכן
7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?
כזה דבר שנדבק לחלון... בצורת דג 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?
לודעת.. תפוזים
10- אוהב אותו?
חביב...

מדHIMה

New member
כש משעמם זה כיף ^^

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?וואו אררם יש הרבה יותר מ5 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?כן 4- ותותים?כן 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אררם לא זוכרת 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:האוזניה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אש אהבה 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?יאמי עם סוכר וגם עם תה 2- אוהב חרדל?לאא איככ 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב >< 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...אוקיי 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?יאפ 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?המנורה? 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?איככ כן 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)כן >< 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?יאפ 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני שבוע 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?וואלה הוא ירוק ? חח כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הכפתור של הרמקול 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשאא 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?"אני אתפוס אותכםם" 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()איכ >< 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?אררם אותו דבר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?1 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?קופסת המסטיק 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?הצבע האהוב עליי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?לא 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?חוחו מלאא 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?רק אם הוא ערס 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חברה שלי 7- החיים ורודים?ליפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?הציפורניים שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?חמידות נחמדות סוכריות הלו קיטי נשיקות 10- אוהב את הצבע?מאודדד כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?עט 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?אררם תפוזים 10- אוהב אותו?כן

inbal287

New member
איזה שאלון חמודי../images/Emo9.gif

אדום
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, איתי, אבא, סבא, סבתא 2- אתה אהב עגבניות? לפעמים כן ולפעמים לא... זה בא לי בתקופות 3- וגמבה? כן! 4- ותותים? ברור
5- אתה נגעל מדם? לא כזה 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 7- יש לך בגדים באדום בארון? יש כמה 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: השמיכה שעל המיטה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? כוח 10- אוהב את הצבע? אמממ קצת
צהוב
1- מה דעתך על לימון? אני אוהבת לימון! 2- אוהב חרדל? איכ
3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב, דה
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... לא נורא 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? צהבהב 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מסטיק בטעם לימון [חמוץ מאוד!] 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? אוהבת קצת... כאילו, אני אוהבת יותר צהוב עדין
ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא. אני אוהבת אבוקדו
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) שהייתי קטנה הייתי, אבל זה נעלם
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום
5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 100לף 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? החולצה שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חיים/התחדשות וכיף 10- אוהב את הצבע הזה? כן
כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? אין לי דעה מיוחדת עליהם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? למי יש כוח לנסות 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? אני אוהבת את הבריכה בשביל לשחות בה, כי בים אני שונאת לשחות. הוא ג'יפה והוא מפחיד. ואני לא אוהבת שדגיגים קטנים מסתובבים לי מסביב לרגליים. ובכלל, בקיץ לפני שנה שהייתי בים עם חברות היה איזה דג שהסתובב ודקר אנשים, כולל אותי, והוא עשה לי פצע וירד לי דם. וחברות שלי לא האמינו לי! ואז יומיים אח"כ הייתה כתבה על זה בחדשות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מצחיק
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? יש לי די הרבה... רוב התחתונים שלי או כחולים או ירוקים 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מהדק קטן 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? זרימה 10- אהב את הצבע הזה? הוא נחמד
ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? Oתם X(* מתח*5ה 5חW!ב על 2גד*ם 100ממים W*W ב!7!ד !X(* מתח*5ה 5חW!ב מחWב!ת מ!W* מ!W5מ!ת כX*ל! W*! כZה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? שתי חולצות 4- זה צבע רק לבנות? כן!!!! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. אני פשוט אחשוב שזה ממש מזעזע
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) נופ 7- החיים ורודים? 2ר!ר 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? נר 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לי הוא עושה בחילה... לא יודעת למה, עושה לי אסוציאציה לבחילה. או לבזוקה. 10- אוהב את הצבע? לא כזה
כתום ואחרון:
1- אוהב תפוזים? רק בתור מיץ או בתור אתר
2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? יאפ 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? יותר מפלאפון זה בטוח 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
!!!! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כל החדר שלי כתום
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כיף וצחוקים 10- אוהב אותו? הצבע האהוב עליי

ImNOTokay1

New member
../images/Emo122.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אני לא יכולה X: יש יותר מ-5. אבל בכללי אלה; המשפחה שלי (אבא,אבא,אחי הגדול),דודה שלי שהיא כמו אמא שנייה בשבילי וחברות שלי 2- אתה אוהב עגבניות? רק עגבניות שרי! הן ממש טעימות פחות את הרגילות 3- וגמבה? אהא הייתה לי תקופה שהייתי מכורה לגמבה ובכל חור תקעתי את זה XDD ויש לי חברה שהיא אלרגית לגמבה,אז אתם יכולים לנחש שזה לא עשה לה טוב|שורק| 4- ותותים? מאד! 5- אתה נגעל מדם? נגעלת? לא חושבת זה קצת מלחיץ אבל... 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ביום ראשון! הייתי בטיול ותיפסתי על הצוק והכפות ידיים שלי השתפשפו כנראה באבנים יותר מידי וירד לי דם
7- יש לך בגדים באדום בארון? אכן כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: קוקיה אדומה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה,רומנטיקה,תשוקה 10- אוהב את הצבע? מאד,מאד,מאד. זה הצבע האהוב עליי | צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ? 2- אוהב חרדל? לא ממש 3- וגבינ"צ? אהא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יש מישהו שלא מסתנוור שהוא מסתכל על השמש? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב -_-'' 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... מזה?!?! שיואו אתה כ"כ מפצה אותי על זה אני חיכתי לשאלה על צהבת!!!@%#^%$! |מתפגרת| אני רוצה כפיצוי 87 בואשים טריים |מניפהת'שיערלאחורבכעס| 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? מה אתה רוצה מחיי? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? סטרפסילס. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אמממ,שמחה,זוהר,התחלה חדשה. 10- אוהב את הצבע הזה? כן,הוא נחמד ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן,הבנזונה בגד בי! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) אני לא,ברוך השם 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? האמת שכן,עשיתי את זה ביום כיפור הרבה. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? ס'טימטומיישן בחיי -__-'' 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי אותו,רק ראיתי את הסרט אבל הסרט יפה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שום דבר. הבית הזה אנטירוק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שלווה,ניקיון,רוגע. 10- אוהב את הצבע הזה? אממ,שיהיה. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? קטנים וחמודים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () אוי ואבוי פושע! X: 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסתי. אני מבטיחה לנסות בשנייה שאני אהיה בחוץ 4- אוהב ללכת לים? כן. אבל לא להיכנס למים,סתם לשבת על החוף ולבהות 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? בעע לא אוהבת בריכות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה לא מפחיד זה מגניב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אפס. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עט D: 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? פורנו? סתם נו XDD כמו הירוק לדעתי-שלווה,רוגע. 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? התחתונים של ג'רארד. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אממ,אני חושבת שזה נכון שפאקצות מרבות לקשט את עצמן עם צבע ורוד מסטיק [] 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אחד. קפוצ'ון ורדרד של מיקי מאוס שקניתי מפוקס 4- זה צבע רק לבנות? לדעתי לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. אני אחשוב שהוא בן שהולך עם ורוד 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אממ,אף אחד גם לא אני XDD 7- החיים ורודים? לא ואני לא חושבת שיש דבר כזה:"חיים ורודים". זה כמו שאין דבר כזה מושלם. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? כלום -_-'' 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדותיות 10. אוהב את הצבע הזה? לא ממש. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? אהא. 2- וקלמנטינות? גם. 3- וגזר? מאד
4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא זה ולא זה
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? אני בפלאפון
7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה^^ 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כלום X: 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? פורום? XDD סתם נו,שמחה,זוהר,כמו הצהוב D: 10- אוהב אותו? כן. הוא נחמד. D:

למעלה