שאלון ציטוטים משירים

Hosh17

New member
שאלון ציטוטים משירים

כל כמה זמן נפתח שירשור כזה עם ציטוטים מסויימים מכמה שירים... ואתם מסמנים מ1-5 למה אתם הכי מתחברים... 5- הכי מתחברים 1- הכי לא כל השאר לפי איך שבא לכם. שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - "ואני תמיד אשיר לך.." - שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" - "הכאב צורח באוזנך" - "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך" וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? אולי או האם להיות בך מאוהב? מלאך או על הכנרת בזריחה? סוף העולם או מרד הדמעות? קנאה או קרן אור? אלפי אנשים או המכתב?

alwayschen

New member
אוו...אני אוהבת :) עונה.

5- הכי מתחברים 1- הכי לא כל השאר לפי איך שבא לכם. שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 4 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 3 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" -3 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 5 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." -5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 3 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" -4 "ואני תמיד אשיר לך.." - 5 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 5 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 3 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 5 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 1 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" -4 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"4 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? השיר שלנו. אולי או האם להיות בך מאוהב? אולי(!) מלאך או על הכנרת בזריחה? על הכינרת בזריחה. סוף העולם או מרד הדמעות? מרד הדמעות. קנאה או קרן אור? קנאה. אלפי אנשים או המכתב? המכתב.

Inbarush91

New member
...

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 4 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 2 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 5 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 2 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 4 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 4 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 2 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 5 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 4 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 2 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 5 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" -5 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"-1 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו?לילות לבנים אולי או האם להיות בך מאוהב?שניהם מלאך או על הכנרת בזריחה?מלאך סוף העולם או מרד הדמעות?סוף העולם קנאה או קרן אור?קרן אור אלפי אנשים או המכתב?המכתב

TairAtias

New member
הוווווו זה כיף

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 2 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 4 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 2 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" -4 שיר מעולה אבל אני לא מתחבר למילים שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 3 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 555555555555555 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" -3 "ואני תמיד אשיר לך.." -5 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." -1 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" -1 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" -4 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" -4 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." -3 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" -5 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" -3 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" -5 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"1 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? השיר שלנו אולי או האם להיות בך מאוהב?אולי מלאך או על הכנרת בזריחה?קשה קשה, מלאך סוף העולם או מרד הדמעות?סוף העולם קנאה או קרן אור?קרן אור אלפי אנשים או המכתב?אלפי אנשים

../images/Emo189.gif

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 5 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 4 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 4 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 4 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 3 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 4 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 3 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 3 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 3 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 4 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 4 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" -5 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך" 2 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים אולי או האם להיות בך מאוהב? האם להיות בך מאוהב מלאך או על הכנרת בזריחה? מלאך סוף העולם או מרד הדמעות? שניהם!!! קנאה או קרן אור? קרן אור אלפי אנשים או המכתב? המכתב

תשובות

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 4 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 3 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 1 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 2 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 3 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 3 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 1 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 3 "ואני תמיד אשיר לך.." - 1 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 3 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 1 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 4 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 4 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" - 5 "הכאב צורח באוזנך" - 3 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"-1 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים אולי או האם להיות בך מאוהב? אולי מלאך או על הכנרת בזריחה? מלאך סוף העולם או מרד הדמעות? סוף העולם קנאה או קרן אור? קרן אור אלפי אנשים או המכתב? כרגע זה אלפי אנשים

MY Turn

5- הכי מתחברים 1- הכי לא כל השאר לפי איך שבא לכם. שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 4 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 4 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 3 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 2 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 4 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 4 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 5 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 4 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 3 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 3 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 4 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 3 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" - 4 "הכאב צורח באוזנך" - 3 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"- 3 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים אולי או האם להיות בך מאוהב? אולי מלאך או על הכנרת בזריחה? על הכנרת בזריחה סוף העולם או מרד הדמעות? קשה... נראה לי סוף העולם קנאה או קרן אור? קרן אור אלפי אנשים או המכתב? המכתב

shira ofek

New member
:)

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 3 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 1 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 1 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 11 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 1 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 1 "ואני תמיד אשיר לך.." - 1 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 5 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 4 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 2 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 2 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 4 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" - 4 "הכאב צורח באוזנך" - 4 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך" 1 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? השיר שלנו אולי או האם להיות בך מאוהב? האם להיות בך מאוהב מלאך או על הכנרת בזריחה? מלאך סוף העולם או מרד הדמעות? סוף העולם
קנאה או קרן אור? קרן אור אלפי אנשים או המכתב? אלפי אנשים

חמדונה

New member
../images/Emo15.gif

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 3 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 4 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 3 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 3 (זה לא "אני כאן"?) "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 5 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 4 "ואני תמיד אשיר לך.." - 3 שיר שלישי - מלח הדמעות: אני אפילו לא אקרא את הציטוטים כאן. 10, לכל השיר. שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 4 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 5 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 4 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -4 "הכאב צורח באוזנך" -5 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"5 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים אולי או האם להיות בך מאוהב? וואו, זה קשה. האם להיות בך מאוהב. מלאך או על הכנרת בזריחה? על הכנרת בזריחה. סוף העולם או מרד הדמעות? עעעעעע איך בוחרים? קנאה או קרן אור? קרן אור. אלפי אנשים או המכתב? המכתב, דה.

פחיחצה

New member
.

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" -3 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" -1 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 5 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." -5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 5 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" -5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 5 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." -4 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" -5 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" -4 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 1 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." -3 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" -3 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" -5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" -2 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"-1 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו?השיר שלנו אולי או האם להיות בך מאוהב?מאוהב מלאך או על הכנרת בזריחה?על הכנרת סוף העולם או מרד הדמעות? מרד הדמעות קנאה או קרן אור?קרן אור אלפי אנשים או המכתב?שניהם

Bambi di

New member
לסלק את החושך עם טיפה של אור.

5- הכי מתחברים 1- הכי לא כל השאר לפי איך שבא לכם. שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 3 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 4 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 5 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 3 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 5 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 5 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 3 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 3 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 4 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 4 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" - 5 "הכאב צורח באוזנך" - 5 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך" 2 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? כרגע לילות לבנים. אולי או האם להיות בך מאוהב? את שניהם אני מאוד אוהבת. מלאך או על הכנרת בזריחה? מלאך... סוף העולם או מרד הדמעות? קשה מדיי קנאה או קרן אור? לא יכולה
שני שירים שיותר אהובים עליי אלפי אנשים או המכתב? המכתב!

topkp

New member
=]]

כל כמה זמן נפתח שירשור כזה עם ציטוטים מסויימים מכמה שירים... ואתם מסמנים מ1-5 למה אתם הכי מתחברים... 5- הכי מתחברים 1- הכי לא כל השאר לפי איך שבא לכם. שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" -5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" -4 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" 2- "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 4 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" -4 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." -4 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 5 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 4 "ואני תמיד אשיר לך.." - 3 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." -4 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" -4 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 5 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." -4 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 4 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 3 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -4 "הכאב צורח באוזנך" -4 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"5 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים. אולי או האם להיות בך מאוהב? אולי. מלאך או על הכנרת בזריחה? על הכנרת. סוף העולם או מרד הדמעות? זה קשה מדי!! ניראלי סוף העולם כי אין זה שיר גאוני. קנאה או קרן אור? קרן אור. אלפי אנשים או המכתב? המכתב ללא ספק

אני אחסוך מכם,הכל חמש

"במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 5 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 5 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 5 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 5 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 4 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 5 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 5 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 5 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" -5 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" -5 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"5 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו?השיר שלנו אולי או האם להיות בך מאוהב?האם להיות בך מאוהב מלאך או על הכנרת בזריחה?על הכנרת בזריחה סוף העולם או מרד הדמעות?סוף העולם ומרד הדמעות.. קנאה או קרן אור?קרן אור וקנאה אלפי אנשים או המכתב?אלפי אנשים

jenngirl

New member
P:../images/Emo82.gif

"במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 3 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 2 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 2 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 3 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 1 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 1 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 1 "ואני תמיד אשיר לך.." שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 3 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 3 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 2 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 2 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 2 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 2 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 2 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -2 "הכאב צורח באוזנך" -3 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"-3 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו?השיר שלנו אולי או האם להיות בך מאוהב?האם להיות בך מלאך או על הכנרת בזריחה?על הכנרת.. סוף העולם או מרד הדמעות?וואו.התקלתם.סוף העולם. קנאה או קרן אור?קרן אור. אלפי אנשים או המכתב?המכתב.

מעכבת

New member
חורף,מלחמות,מבצעי הנחה...

לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים. אולי או האם להיות בך מאוהב? אולי. מלאך או על הכנרת בזריחה? על הכנרת בזריחה. סוף העולם או מרד הדמעות? ואו..לא פייר.. קנאה או קרן אור? קרן אור. אלפי אנשים או המכתב? ממ לא יודעת..

galush29

New member
בווווXD

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 4 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 5 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 2 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 4 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 5 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 1 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 2 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 2 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 3 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 5 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 4 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 3 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" -4 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"-5 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו?לילות לבנים3333> אולי או האם להיות בך מאוהב?האם להיות בך מאוהב. מלאך או על הכנרת בזריחה?הווו קשה,על הכנרת בזריחה אני חושבת. סוף העולם או מרד הדמעות?גם זה קשה.אבל אני הולכת עם סוף העולם
קנאה או קרן אור?קרן אור. אלפי אנשים או המכתב?המכתב.

...

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5. "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 4. "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 2. "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5. שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 5. "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5. "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 3. "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5. "ואני תמיד אשיר לך.." - 4. שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5. "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4. "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 5. "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 3. שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 5. "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 5. "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5. "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5. "הכאב צורח באוזנך" - 5. "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך"- 2. וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים. אולי או האם להיות בך מאוהב? האם להיות בך מאוהב. מלאך או על הכנרת בזריחה? על הכנרת בזריחה. סוף העולם או מרד הדמעות? סוף העולם. קנאה או קרן אור? קנאה. אלפי אנשים או המכתב? המכתב.

../images/Emo187.gif

5- הכי מתחברים 1- הכי לא שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 3 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 3 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 4 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 4 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 5 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 4 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 5 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 5 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 2 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 3 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" - 5 "הכאב צורח באוזנך" - 4 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך" - 2 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? לילות לבנים. אולי או האם להיות בך מאוהב? האם להיות בך מאוהב. מלאך או על הכנרת בזריחה? מלאך. סוף העולם או מרד הדמעות? שניהם. קנאה או קרן אור? קרן אור. אלפי אנשים או המכתב? המכתב.

../images/Emo220.gif

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 3 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 4 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 1 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 4 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 4 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 5 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 5 "ואני תמיד אשיר לך.." - 4 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 2 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 2 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 2 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 3 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 1 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 2 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 1 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" - 1 "הכאב צורח באוזנך" - 4 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך" - 3 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו?השיר שלנו אולי או האם להיות בך מאוהב?האם להיות בך מאוהב מלאך או על הכנרת בזריחה?מלאך סוף העולם או מרד הדמעות?סוף העולם קנאה או קרן אור?קנאה אלפי אנשים או המכתב?המכתב היה נחמד

Hosh17

New member
צמא ורעב על אדמה שחורה

שיר ראשון - במילים אחרות: "במילים אחרות - אתה בודד הלילה" - 5 "אתה אחד שבשעה כזאת מתאהב או מתאבד" - 555 "עוזב תעיר לבד במכונית עם יין זול שדופק תראש" - 2 "יש שם כאב שרוצה כבר לצאת" - 5 שיר שני - קרן אור: "אם תרצי אותי אני בא" - 5 "אם תרצי אותי אני בא, חושב עלייך הרבה, חושב עד שבוכה, נשבר..." - 5 "אם הייתי רק בטוח .. כשאמות אפגוש אותך" - 5 "ובחוץ כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה - רציתי רק לראות אותך" - 555 "ואני תמיד אשיר לך.." - 4 שיר שלישי - מלח הדמעות: "יש גם רגעים כאלה, מעלים בי זכרונות.." - 5 "מן חיפוש מתמיד קבוע, מנסה למצוא תטוב" - 4 "כל אותם הרים של פחד, ואגם גדול של חלומות" - 55 "החברים שנשארו לי - חברים של זכרונות" - 4 שיר רביעי - סוף לאהבה: "בגוף רועד אל דרכך יצאת, מאחורייך אהבה..." - 2 "את יופיה כל כך רצית לשכוח, לקלף ממך כל זיכרון" - 5 "שק של תלות תלוי לך על הכתפיים.. אתה חולם עליה בלי לישון" - 5 "וכמה שאני אוהב אותך זה רק נהיה יותר מסובך" -5 "הכאב צורח באוזנך" - 5 "מערבב כדור עם וויסקי ויין, אתה הופך לבית מרקחת את גופך" 3 וסתם שאלון שירים של אביב: לילות לבנים או השיר שלנו? קשה מאוד. לא יכולה אולי או האם להיות בך מאוהב? אולי מלאך או על הכנרת בזריחה? אאאא.. על הכנרת בזריחה סוף העולם או מרד הדמעות? סוף העולם קנאה או קרן אור? קרן אור אלפי אנשים או המכתב? קשה אבל המכתב.

למעלה