שאלון קדם חורף :]

ברצוווק

New member
שאלון קדם חורף :]

באווירה של כמעט כמעט חורף , הפשילו שרווליכם והתחילו לענות :) אוהבים את החורף? מה אתם לא אוהבים בו? יש לכם מטריה? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? באיזה צבע המעיל שלכם? אוהבים את הגשם? מה אתם אוכלים בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רעם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם גשם?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/קפוצ'ון?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: האם אתם אוהבים את גשם? אוהבים שלג? אוהבים ברד? מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: ---------------------- שלללי :) אוהבים את החורף? מאוד . מה אתם לא אוהבים בו? את בצינה שיש לפעמים ..
יש לכם מטריה? yes sir . אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?כיש בכך צורך ממשי בהחלט D : באיזה צבע המעיל שלכם? לבן אוהבים את הגשם? כן [!] מה אתם אוכלים בחורף?: הרבה מרק :] מתקלחים כל יום בחורף?: מה זו השאלה הזו .. יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם . אתם טיפוס של חורף?: כן ! ירד אצלכם גשם?: טיפה , ממש טיפה
קר לכם עכשיו?: לא כ''כ . חולים הרבה בחורף?: לא
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לעיתים רחוקות. מה העונה האהובה עליכם?: חורף
חורף/קיץ?: ^^ חורף/אביב?: ^^ חורף/סתיו?: ^^ צעיף/כפפות?: כפפות. מעיל/סווצ'ר?: מעיל. כובע חורף/קפוצ'ון?: תלוי למה קוראים כובע חורף , שניהם בעיקרון D : המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: שתו הרבה הרבה
האם אתם אוהבים את גשם? מאוד . אוהבים שלג? ^^ אוהבים ברד? ^^ מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להיכנס מתחת לשמיכה [לא משנה היכן] ולראות טלוויזיה , וגם לישון
אוהבים לקפץ בשלוליות? אהבתי ..
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לצאת החוצה
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה
במרק: שקדים או קרוטונים? שקדי מרק שליטה
תנור או מזגן? מזגן. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת. שמיכת פוף או שמיכת צמר? שמיכת פוף [ומעליה צמר]. בגד חורף אהוב: מעיל. שיר חורף אהוב: שנינו יחד תחת מטריה אחת .. נהנהנה בין כל השלוליות . זיכרון חורף אהוב: ת מ י ד אני מתלהבת כשיורד גשם בפעם הראשונה בחורף
[ הממש ממש חורף כן ? ]

חורף!!!!

אוהבים את החורף? מאוד מאוד מאוד מה אתם לא אוהבים בו? לצאת מהפוך בבוקר זה קצת קשה.. יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא הולכת איתה לשומקום לדעתי
באיזה צבע המעיל שלכם? יש לי מלא מעילים אבל זה שאני לובשת הכי הרבה הוא שחור אוהבים את הגשם? כן
מה אתם אוכלים בחורף?: מרקים
מתקלחים כל יום בחורף?: כן (אבל לא רק בחורף
) יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק
אתם טיפוס של חורף?: לגמרי! ירד אצלכם גשם?: כן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: יותר מידי :( יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: טפו טפו טפו לא
מה העונה האהובה עליכם?: חורף!!!! חורף/קיץ?: ח-ו-ר-ף-! חורף/אביב?: חורף! חורף/סתיו?: סתיו זאת המצאה של אנשים שלא מאמינים שהחורף פה ! צעיף/כפפות?: צעיף!(אני שונאת כפפות!) מעיל/סווצ'ר?: סווצר כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו עם מרשמלו!! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: פשוט לאמץ אץ זה לליבכם ולהבין שזה הכי כיף בעולם האם אתם אוהבים את גשם? שאלו כבר ואמרתי שכן אוהבים שלג? כן מאוד אוהבים ברד? לא כל כך כי זה כואב
מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לטייל בגשם הראשון אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? או לצאת לבחוץ או להתחפר מתחת לפוך מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלעלה ושומרים את העוגיה לסוף במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת לא שווה היא כל הזמן מתהפכת אבל למי יש כול להתסובב עם רגילה, לכן לא לוקחים מטריה
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך
בגד חורף אהוב: הסווצר של פולין בחיי אני חייה בו שיר חורף אהוב: רעמים וברקים- הכבש ה 16 זיכרון חורף אהוב: טיול בגשם אחרי שחברים שלי חזרו מהודו הודגש באמצעות מדגישומטיק

יאללה שאלון

אוהבים את החורף? אני בסדר איתו מה אתם לא אוהבים בו? את תחושת המירמור והדיכאון שהוא משרה. יש לכם מטריה? יש בבית,אני לא משתמשת. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? מזה לא. באיזה צבע המעיל שלכם? שחור,לבן,סגול,ירוק ואני חושבת שיש עוד אחד. אוהבים את הגשם? כשאני בבית והוא בחוץ-כן. מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל,מה שונה החורף משאר ימות השנה? מתקלחים כל יום בחורף?: נו בוודאי,מה שונה החורף מהסתיו? יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם. אתם טיפוס של חורף?: לפעמים. ירד אצלכם גשם?: כן. קר לכם עכשיו?: ממש לא. חולים הרבה בחורף?: לגמרי. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: בטירוף. מה העונה האהובה עליכם?: זה משתנה,לאחרונה סתיו. חורף/קיץ?: שניהם. חורף/אביב?: חורף. חורף/סתיו?: סתיו. צעיף/כפפות?: צעיף לפארצוף. מעיל/סווצ'ר?: קפוצ'ון. כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו חם,לפאנים. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: מה קרה?כולה חורף לא מלחמה. האם אתם אוהבים את גשם? אני בסדר איתו. אוהבים שלג? מאוד. אוהבים ברד? לא,כואב בראש החרא. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? הכל,כרגיל. אוהבים לקפץ בשלוליות? לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשתות תה,לצאת לאיפשהו שחמים ונעים עם אנשים טובים. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מההתחלה כמובן. במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים. תנור או מזגן? מזגנוס. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? אף אחת מהאופציות. שמיכת פוף או שמיכת צמר? שמיכת פוך. בגד חורף אהוב: קפוצ'ון. שיר חורף אהוב: הרבה... זיכרון חורף אהוב: יותר מידי.

../images/Emo214.gifתחילת החורף..

אוהבים את החורף? ממש לא:( מה אתם לא אוהבים בו? את זה שחולים כל הזמןןןןןן :( יש לכם מטריה? אהא! אבל אני לא הולכת איתה כמעט!
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לאלאלא! באיזה צבע המעיל שלכם? וואי, השנה יש לי מעיל מפראג בצבע חום
אוהבים את הגשם? כשהוא לא חזק כל כך ... מה אתם אוכלים בחורף?: מה שאוכלים בקיץ :) מתקלחים כל יום בחורף?: ברור!! יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם :( אתם טיפוס של חורף?: לא! ירד אצלכם גשם?: כן! קר לכם עכשיו?: לא! חולים הרבה בחורף?כן! יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא :) מה העונה האהובה עליכם?: קיץ! חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?:אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: סווצ"ר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ"ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: הרבה שמיכה!:) האם אתם אוהבים את גשם? לא כל כך אוהבים שלג? לא הייתי לא ראיתי אוהבים ברד? במיוחד כשאני בבית.. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? ללכת בגשם!!
אוהבים לקפץ בשלוליות? לא כלכך הכי כיף לעשות כשיורד גשם? ללכת ולנשום אויר :) מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? איכ! במרק: שקדים או קרוטונים? שקדים וקרוטונים! תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר? שוקו חם! מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלתתת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך בגד חורף אהוב: המעיל החדש מפראג שיר חורף אהוב: רעמים וברקים בליל חורף קר
זיכרון חורף אהוב: לפני כארבע שנים הלכתי לבית הספר, היה לי מצברוח משוגע והחלטתי ללכת לבית הספר ברגל ..הליכה של שעה + בלי מטריה (כמובן..) כשהגעתי המורה אמרה לי לחזור הביתה ולהחליף בגדים!

למעלה