שאלון קטן כדי להכיר יותר אחד ת'שני

SponT

New member
שאלון קטן כדי להכיר יותר אחד ת'שני

קרדיט לפורום "סקרים ושאלונים"
סגנון מוזיקה אהובה? להקה? ארץ אהובה? בני אדם, יצור גאון או דפוק? נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? חופש או בצפר\צבא\עבודה? סטייק או סלט ירקות או דגים? הדבר הכי עצוב בעולם? הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? הדבר הכי שמח בעולם? הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? פורום אהוב? לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? מה תעשו\ עשיתם בצבא? במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? מים או יבשה? ספינה או מכונית? לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) MTV או VH1? שירים במחשב או רדיו? ערוץ 2 או 10? ערוץ אהוב? מה אתם אומרים על פירסומות? פרינגלס או צ'יפס? פופקורן טבעי או עם חמאה? שתיה חריפה או קלה? עם גזים או טבעית? מה אתם אומרים על סודה? אלכוהוליסטים או מסוממים? ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?
תהנו!

eladi88

New member
שלי שלי שלי

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? בית הבובות ומשינה בארץ...ורד הוט צ'ילי פפרס בחול ארץ אהובה? ישראל! בני אדם, יצור גאון או דפוק? חלקם דפוקים פחות חלקם דפוקים יותר נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? לא כאלה מפחידים..וגם לא כאלה חמודים הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? ללא תנועה בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוניים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? המון חופש או בצפר\צבא\עבודה? גם וגם סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק! הדבר הכי עצוב בעולם? שמישהו קרוב מת הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? וואלה לא זוכר הדבר הכי שמח בעולם? גם לא זוכר הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? לא זוכר אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? גם וגם ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? גם וגם פורום אהוב? בית הבובות לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? ער בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? אממממ לא זוכר מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא יודע...כנראה קרבי במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? לא יודע..אבל שיהיה מעניין מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) בן זוג MTV או VH1? לא זה ולא זה... שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? לא משנה לי ערוץ אהוב? אמממ ביפ? מה אתם אומרים על פירסומות? סעמק איתם טוב??? פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? תלוי מתי עם גזים או טבעית? לא משנה לי מה אתם אומרים על סודה? בע אלכוהוליסטים או מסוממים? גם וגם
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים המשך יום נעיםםםםםםםםםםם

SaRgE

New member
כשאמרת בגדים צבעוניים,

למה התכוונת?
זה קשור איכשהו ל"גילי"?

RoCKeR121

New member
אי לייק שאלונים!

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק מטאל בלוז ג'אז ועוד הרבה...להקה יש המון הכי הכי זה בטח לד זפלין ארץ אהובה? לא יודע... בני אדם, יצור גאון או דפוק? דפוק לחלוטין נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מרתק הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? בהתחלה ללא תנועה...אח"כ אני אתקרב אליו... בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? הכל למרות שיש לי יותר שחור מכל צבע אחר בארון... המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 11 שהם כמו אחים ועוד כל מיני חברים טובים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש פוראבר!!! סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק עם דגים...אם זה היה חיי פעם אז רוב הסיכויים שאכלתי את זה!(ולמי שיגיד בשר = רצח יש לי רק משפט אחד בשר = אוכל! אז תביאו לי הרבה ממנו!) הדבר הכי עצוב בעולם? יש כ"כ הרבה שאם אני אתחיל אני לא אפסיק הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?חברה שלי לשעבר... הדבר הכי שמח בעולם?יש כל מיני בשבילי שאני מנוע מלספר הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??חברה שלי לשעבר... אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?בני אדם מה הקוף עשה לכם לעזעזל פושעים!? פורום אהוב?3 גם פה וגם אגדות רוק וגם רומח הדרקון לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? להיות ער כל הזמן מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?לא זוכר כמה הכי הרבה... הכי הרבה ערות משהו כמו 48 שעות מה תעשו\ עשיתם בצבא? להקה צבאית או הכי קרבי שאני יוכל להשיג בצבא במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אני רוצה לעבוד במוזיקה(למרות שאני לא רואה בזה עבודה) ואני עובד בבית קפה על הטיילת בחיפה שקוראים לו קאמל מים או יבשה?מים ספינה או מכונית?ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)תיירים עם דפי...בטח היה כיף אם היה קורה...:( MTV או VH1?אף אחד משניהם שירים במחשב או רדיו? פשוט תביאו לי מוזיקה שאני אוהב זה משנה איך? ערוץ 2 או 10?אף אחד ערוץ אהוב? ביפ וערוצי הסרטים של הוט מה אתם אומרים על פירסומות?חרא של דבר אבל הכרחי פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה?כשאני מכין בבית זה טבעי אבל אני מוסיף לו חמאה שתיה חריפה או קלה? מערבבים!:) עם גזים או טבעית?לפעמים זה ולפעמים זה מה אתם אומרים על סודה?חביב אלכוהוליסטים או מסוממים?אלכוהוליסט בנתיים...(אבל רק בנתיים) ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?שונא את הקרובה(בעיקר אבא ואחותי) ומת על הרחוקה(בעיקר הבני דודים שלי מצד אמא...שזה שבט של 50 איש)

RoCKeR121

New member
איזה משפט קורע זה נכון?

קרדיט למישהו מפורום רומח הדרקון שאמר את זה במפגש...לא זוכר מי חחחחח

SponT

New member
אני אתחיל... ../images/Emo45.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק... לא משנה ישראלי/לועזי. ארץ אהובה? אמממ ישראל & USA.
בני אדם, יצור גאון או דפוק? לרוב גאון, אבל לפעמים גם דפוק. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? חרקים-בעעע, כרישים ונחשים-מגניב! הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אמממ אשאר ללא תנועה, כי לפי תוכנית שראיתי באנימל פלאנט, הכרישים מזהים פחד בתנועה מהירה ולחוצה... (תיאוריה שלמה!)
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? הכל. (רק לא וורוד כמובן) המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? אממממ שיהיו הרבה חברים, אבל רק שניים שעליהם אני אוכל לסמוך בעיניים עצומות. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש, אח"כ עבודה. סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק כמובן!
הדבר הכי עצוב בעולם? אמממ פרטי מדי... הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? כנ"ל פרטי מדי... הדבר הכי שמח בעולם? היום שאני וחברה שלי נהיו חברים. הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אותה תשובה כמו מקודם... אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? בני אדם, כי אחרי הכל הם מייצרים דברים עבורם. פורום אהוב? כל מיני... בית הבובות, system of a down , נגינה ועוד... לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? ער בלילה, ישן ביום! שולט! מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי בערך 16 שעות והייתי ער 42 שעות. מה תעשו\ עשיתם בצבא? תשובה על זה אני יוכל להגיד לכם עוד שבועיים בערך, אחרי הצו. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אמממ אני ארצה לעבוד או במשהו שקשור ברפואה או במחשבים...
מים או יבשה? Water! ספינה או מכונית? מכונית! |מכונית| לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) ברור שעם הבת זוג! MTV או VH1? MTV ואם אפשר שיהיה MTV2 אז סבבה! שירים במחשב או רדיו? מחשב! ערוץ 2 או 10? 2. ערוץ אהוב? בעיקרון זה ניקולודיון!
מה אתם אומרים על פירסומות? ארוך, משגע ומייגע... פרינגלס או צ'יפס? פרינגלס. פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה. שתיה חריפה או קלה? קלה. עם גזים או טבעית? עדיף טבעית, אבל גם גזים סבבה. מה אתם אומרים על סודה? איכס... מים מוגזים חסרי טעם. אלכוהוליסטים או מסוממים? לא זה ולא זה ברוך השם... ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? לפעמים אוהבים, לפעמים שונאים... כזה זה החיים. מקווה שנהנתם!

dani3p

New member
לקראת השבת, גם אני אענה על השאלון:)

סגנון מוזיקה? סופט רוק וגלגל"צ וזה.. להקה? קווין (סורי.. אני לא בפורום הנכון?) ארץ אהובה? איטליה וישראל בני אדם? משחק אותה גאון.. אבל בעיקר דפוק נחשים חרקים וכרישים? אין לי בעיה עם כרישים.. נחשים בעע ותלוי איזה חרקים.. עכבישים הם בסדר, ג'וקים הם אאאאאאאההההההה!! כריש? לשחות מהר סתם יעייף אותי. אני אשחה לאט לא בתנועות חדות לכיוון הנגדי שלו. בגדים? צבעוניים.. אם אין קשר - אז בכיף! (יעידו אנשים שלבשתי מכנס ורוד כהה וגופייה צהובה.. אוו יהה!) חברים? 2 הכי קרובים חופש או כל האלה? גם יותר מידי חופש זה מחרפן. בנתיים חופש עם פסיכו' פה ושם מידי פעם זה נחמד :) סטייק סלט ירקות או דגים? האמ.. לא סטייק.. אבל סלט ודגים זה טעים :) הדבר הכי עצוב בעולם? מה שהחיילים היו צכים לסבול בהתנתקות הכי עצובה בעולם? 'סתכלו למעלה. אהה וגם מתי שחזרתי מהסאמר סקול הדבר הכי משמח בעולם? לגרום לאנשים שאני אוהבת להרגיש אהובים הכי שמחה בעולם? סופ"שים אצל החבר פנימיות או חיצוניות? בעיקר פנימיות.. אבל אם זה ג'וני דפ או פיטר רוט..
ניסויים על בע"ח או בני אדם? אם מישו רוצה לבדוק מוצר - שיבדוק אותו על עצמו!!!!! פורום אהוב? זה הפורום היחידי בתפוז שאני נמצאת פה.. תרגישו מיוחדים לישון ביום ולהיות ער בלילה או להיפך? לישן כל היום וכל הלילה זה לא אופציה?? :) הזמן הכי ארוך שישנתי? 13 שעות כולה שהייתי ערה? האמ אין לי מושג.. אני מניחה שלא הרבה.. או אוליי 24 שעות ככה? בצבא? חיל הים.. אני לא בטוחה שאני יכולה להגיד אז נשאיר אתזה ככה בנתיים עבודה? משו שקשור למוזיקה זה בטוח.. נגינה או משו כזה מים או יבשה? מים.. אבל לא כאלה של בריכה ספינה או מכונית? ספינה.. אין סיכויים גבוהים לתאונה שמעורבות בה שתי ספינות בים.. לא כמו על הכביש בטיסה? אוו זה אחד קשה.. אני חושבת עם הבנזוג.. ישעמם לי לבד 15 שעות לבד בלי אפ'חד לבד.. חח MTV או VH1? הייתי אומרת VH1 אבל אני בקושי רואה את שניהם.. רדיו או במחשב? ברדיו! גלגל"צ באינפוזיה לווריד! ערוץ 2 או 10? אפ'חד מהם.. שונאת פרסומות ערוץ אהוב? 24 אולי? אבל אני בקושי רואה טיוי.. אז נגיד ערוץ 3 אנאערף פירסומות? הם השטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שונאת פרסומות!!! צ'יפס או פרינגלס? פרינגלס זה מלוח מידי. אז תפוצ'יפס או משו כזה.. פופקורן? מה שבא ברוך הבא.. חמאה או טבעי לא משנה לי שתיה? תלוי מתי.. קלה כשצמאים וחריפה אם בא.. עם גזים? לאא! אני שונאת משקאות מוגזים! סודה? עזבו אתכם.. לא מעניין.. אלכוהליסטים או מסוממים? לא זה ולא זה.. אם אני חייבת.. אפשר אנשים קצת שיכורים מצחיקים? משפחה? אוהבים! למה לא.. הם לפעמים מתאימים לסיטואציה וזה.. חח סופ"ש מתוק!!

המממ ../images/Emo9.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה?רוק וסוגיו,פאנק,מטאל..
ארץ אהובה?אין כמו ארץ ישראל!
בני אדם, יצור גאון או דפוק?זה מתחלק.. נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?מ-פ-ח-י-ד!! הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?חחחחחחח לשחות כמה שיותר מהר
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?צבעוניים!!! וגם שחורים.. המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?המון..אני בנאדם חברותי
חופש או בצפר\צבא\עבודה?חופש בשילוב ביצפר סטייק או סלט ירקות או דגים?סטייייייק :] הדבר הכי עצוב בעולם?מוות הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?מוות ופרידה :\ הדבר הכי שמח בעולם? שאני מצליחה הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? יש המון.. הופעות בעיקר גורמות לי אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות.. חיצוניות אף פעם לא עניינה אותי ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?אף אח מהם :X פורום אהוב? זו שאלה בכלל?
לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?תלוי במצב מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים?20 שעות ישנתי... והייתי ערה יומיים וחצי מה תעשו\ עשיתם בצבא? אני כנראה אעשה צבא.. בעע.. במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? משהו שקשור לעיצוב
מים או יבשה? מייייייייייים ספינה או מכונית? ספינה לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות): ראשונה
MTV או VH1? VH1 !!! שירים במחשב או רדיו? משלבת :) ערוץ 2 או 10? ערוץ 10 ערוץ אהוב? YTV ויס וויקנד מה אתם אומרים על פירסומות? משעשעות ולפעמים לא קשורות למה שמפורסם בה בכלל פרינגלס או צ'יפס? צ'יפסססס
פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה!! :) עם גזים או טבעית? טבעי מה אתם אומרים על סודה? איכס.. אלכוהוליסטים או מסוממים? עדיף אלכוהול...לא לסמים
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? הכי אוהבת בעולם
יום טוב לכולם !!!!

eladi88

New member
מתי היא אמרה שהיא מופיעה?!

היא אמרה שהיא הולכת להופעות... גילי!! תפסיק כבר עם הסמים האלה

SaRgE

New member
../images/Emo9.gifגמני

סגנון מוזיקה אהובה? רוק ארץ אהובה? ישראל
בני אדם, יצור גאון או דפוק? מעין שילוב:S נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? לא חמוד, מעניין הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? כשנגיע לגשר, נחצה אותו
בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? שחורים/כחולים המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? הרבה חברים וכה שהם כמו אחים
חופש או בצפר\צבא\עבודה? הכל במידה
, בלי בית ספר לא היה לנו שום דבר. סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק|ריר| הדבר הכי עצוב בעולם? כשאמא של במבי מתה:( הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? לאדע:\ אולי יום הזכרון האחרון הדבר הכי שמח בעולם? לסיים שנת לימודים
הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? אממ אני שמח כל פעם שאני עם החברים שלי:) אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? תאמת, שניהם חשובים, פנימיות במקום מסויים יותר. ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? נו קומנט פורום אהוב? בעע:| לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בבוקר!
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים? ישנתי 16 שעות הכי הרבה, והייתי ער 3 וחצי ימים בחנוכה:| מה תעשו\ עשיתם בצבא? אני אהיה מסתערב, כבר חצי רגל שם
במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? משהו מעניין שיביא לי כסף
מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? מכונית (הים נוראי!) לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) כמובן מחלקת בהמות עם בת הזוג! MTV או VH1? VH1! אמטיוי נהיה פקאצי.. שירים במחשב או רדיו? מחשב
(למרות שברדיו זה מלהיב יותר) ערוץ 2 או 10? טלביזיה היא השטן! ערוץ אהוב? מה אתם אומרים על פירסומות? נוראי אבל הכרחי פרינגלס או צ'יפס? לא ולא פופקורן טבעי או עם חמאה? לא ולא שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? טבעית (מיצנבים) מה אתם אומרים על סודה? זה של סבים אלכוהוליסטים או מסוממים? לא ולא
ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים
שבת שלום לכולם!

Hadardur

New member
אחלה שאלון בובה(אני יודעת שאתה זכר)

סגנון מוזיקה אהובה? בגדול רוק להקה? בית הבובות, MAN'A, ג'ק ג'ונסון... וואי יש מלא אנלא אסיים היום בחיים ארץ אהובה? למרות הכל ישראל בני אדם, יצור גאון או דפוק? גאון נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? פיכסה בלביכסה הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אני אשאר ללא תנועה בהתחלה, ואז אתחיל לשחות לאט לאט חיחיחיחי בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? הכל, לא הרבה צבעוני המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? המון חברים ו-2 כמו אחים חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט ירקות, ואם כבר סטייק, אז רק רק דיז'ון ב"מחבוא של אדי" באילת, וזו לא פירסומת! חח הדבר הכי עצוב בעולם? יש הרבה דברים עצובים בעולם, שוב, אם אני אתחיל אנלא אסיים. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? אני אשמור אותו לעצמי תודה רבה הדבר הכי שמח בעולם? לראות אנשים מחייכים הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? הרגע שהתחלתי לגלוש והפסקתי לקחת דברים ללב אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? גועל נפש פורום אהוב? בית הבובות, ולהקה צעירה מאשקלון לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון ביום ולהיות ער בלילה מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 13שעות ושהייתם ערים? יום שלם.. וכשאני אומרת שלם אני מתכוונת לזה מה תעשו\ עשיתם בצבא? אני ארצה להיות מ"כית או מד"סית... בתקווה להיות במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? אני בטח יעסוק במה שאני לומדת עכשיו, גרפיקה ממוחשבת, או ברמנית או לאדעת מה. מים או יבשה? מים! כ"כככככככככככ מים ספינה או מכונית? ספינה... עצום לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? מחלקה ראשונה לבד, עשיתי את זה המון פעמים וזה כייף, מכירים 875689 אנשים MTV או VH1? ברור ש- VH1 שירים במחשב או רדיו? מחשב ערוץ 2 או 10? 2 ערוץ אהוב? 57 אקסטרים, ויס וויקאנד מה אתם אומרים על פירסומות? ביזבוז זמן חח פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה?כ"כ חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה, סיידר תודה רבה עם גזים או טבעית?טבעית.. סיייייידר תודה רבה! מה אתם אומרים על סודה? פיכסה אלכוהוליסטים או מסוממים? אלכוהוליסטים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים?אוהבים שבת שלום אנשים יפים

•No¥a•

New member
דייי ../images/Emo7.gif

מספיק כמה שאלונים? ]; סגנון מוזיקה אהובה? להקה? רוק >< ארץ אהובה? >< בני אדם, יצור גאון או דפוק? גם וגם P: נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מפחיד:$ הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אממ.. בטח לשחות מתוך אינסטינקט בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? גם וגם P: המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? זה מאוד תלוי
חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש D:, אבל מצד שני.. גם עבודה [כסף..:$] סטייק או סלט ירקות או דגים? סטייק P: הדבר הכי עצוב בעולם? שירים מסויימים ]; הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? חוסר אהבה >: הדבר הכי שמח בעולם? D: הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? להיות עם אנשים שאני אוהבת והם אותי D: אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות, אבל גם חיצוניות לא יזיק P: ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? צמחים פורום אהוב? - לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? מה? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? נראלי 14 שעות או משו כזה.. ושהייתם ערים? כל היום מה תעשו\ עשיתם בצבא? לא'דעת X: במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? ממ.. מים או יבשה? יבשה ספינה או מכונית? אופניים לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) עם הבן זוג
MTV או VH1? VH1 שירים במחשב או רדיו? גם וגם D: ערוץ 2 או 10? תלוי ערוץ אהוב? הרדיוP: מה אתם אומרים על פירסומות? מעצבן ]; פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה שתיה חריפה או קלה? קלה עם גזים או טבעית? טבעית מה אתם אומרים על סודה? בעע אלכוהוליסטים או מסוממים? אממ.. שילוב של שנייהם P: ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? תלוי P: תהנו! :)

hadarisan

New member
גם אני אוהבת שאלונים!

סגנון מוזיקה אהובה?רוק כמובן להקה?בית הבובות ואודיוסלייב ארץ אהובה?ישראל!! (המממ וגם קנדה ויפן) בני אדם, יצור גאון או דפוק?תלוי על איזה בן אדם מדברים, באופן כללי גאון נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד?נחשים זה אחלה, חרקים זה איכסה וכרישים זה מגניב ומפחיד הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה?אם אני מדממת הלך עליי.....אם אני לא אז להישאר במקום בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים?המממ תלוי לאן ומתי המון חברים, או 2 שהם כמו אחים?2 שהם כמו אחים ללא ספק בכלל חופש או בצפר\צבא\עבודה?חופשששששששששששששש סטייק או סלט ירקות או דגים?סטייק הדבר הכי עצוב בעולם?השואה הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם?המסע לפולין הדבר הכי שמח בעולם?להגשים חלומות הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם??השליחות שלי לקנדה! אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות?פנימיות ניסויים על בעלי חיים או בני אדם?ללא ספק על בני אדם פורום אהוב?יש כמה: בית הבובות,נארוטו,הומור שחור,האבקות לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום?לישון בלילה ולישון ביום! מה הזמן הכי ארוך שישנתם?נראה לי 15 שעות ושהייתם ערים?אולי 20 ומשהו שעות כן זה קרה לצערי מה תעשו\ עשיתם בצבא?אין לי מושג צריכה לקבל את המנילה במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים?בתקשורת מים או יבשה?יבשה ומידיי פעם מים ספינה או מכונית?מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) ללא ספק תיירים עם בן הזוג MTV או VH1?vh1 שירים במחשב או רדיו?שירים במחשב ערוץ 2 או 10?10 ערוץ אהוב?ערוץ 3 וערוץ 24 מה אתם אומרים על פירסומות?בעעעעע פרינגלס או צ'יפס?צ'יפס פופקורן טבעי או עם חמאה?הממממ קשה נראה לי טבעי שתיה חריפה או קלה?קלה לחלוטין עם גזים או טבעית?טבעית מה אתם אומרים על סודה?נחמד אלכוהוליסטים או מסוממים?אלכוהוליסטים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? לא יכולה בלעדיהם!!!!!! סופ"ש נעים ושבת שלום!

יוסדוס

New member
אני../images/Emo27.gif

סגנון מוזיקה אהובה? להקה? הדג,השוטים,לני קרביץ ועוד הרבה.. ארץ אהובה?ישראל!..תיראו את החתימה.. בני אדם, יצור גאון או דפוק??גאון נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד??מפחיד הסירה שלכם טבע, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה??אחכה שהוא יאכל אותי בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים??מה שבא ליד המון חברים, או 2 שהם כמו אחים??המון...+השתייםחחח חופש או בצפר\צבא\עבודה??חופש?! סטייק או סלט ירקות או דגים??דגים הדבר הכי עצוב בעולם??אין לי משהו ספציפי הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם??גם כן הדבר הכי שמח בעולם??שיש לי חברה! הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם???למעלה... אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות??אפשר את שתיהם? ניסויים על בעלי חיים או בני אדם??בע"ח פורום אהוב?זה... לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום??מה שבא מה הזמן הכי ארוך שישנתם? ושהייתם ערים??כמעט יומיים (38 שעות) מה תעשו\ עשיתם בצבא??נלך על קרבי במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים??משהו קל וכפי מים או יבשה??יבשה ספינה או מכונית??מכונית לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות)?עם הבת זוג שלי MTV או VH1??VH1 שירים במחשב או רדיו??רשת ג' ערוץ 2 או 10??חדשות של 10 והשאר של 2 ערוץ אהוב??24 מה אתם אומרים על פירסומות??חרא פרינגלס או צ'יפס??פרינגלס פופקורן טבעי או עם חמאה??של קולנוע שתיה חריפה או קלה??קל עם גזים או טבעית??לרוב רגיל מה אתם אומרים על סודה??לא רע בכלל אלכוהוליסטים או מסוממים??מסוממים אבל נורמלים ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים??בטח שואהבים!!

גמני עונה.. כדי שתכירו קצת יותר :]

סגנון מוזיקה אהובה? ישראלי, רגאיי להקה? ב"ה... אפשר זמר?! בוב מארלי :] ארץ אהובה? עיראק... בכל זאת, שורשים :] בני אדם, יצור גאון או דפוק? גאון! נחשים, חרקים וכרישים, מפחיד או חמוד? מגעיל. הסירה שלכם טבעה, לקחתם את הציוד צלילה שלכם ואתם שוחים לחוף, פתאום אתם פוגשים כריש, תתחילו לשחות בשיא המהירות או תשארו במקום ללא תנועה? אני מניחה שאקפא במקום. בגדים, לבנים או צבעוניים או שחורים? צבעוניים.. וגם שחורים :] המון חברים, או 2 שהם כמו אחים? 2 שהם כמו אחים. חופש או בצפר\צבא\עבודה? חופש... ללא ספק :] וגם עבודה זה בסדר... (גן ילדים) סטייק או סלט ירקות או דגים? סלט. הדבר הכי עצוב בעולם? מוות. הדבר שגרם לכם להיות הכי עצובים בעולם? ידיד הכי טוב נהרג בתאונה ): הדבר הכי שמח בעולם? ילדים קטנים :] הדבר שגרם לכם להיות הכי שמחים בעולם?? האחיינים שלי, תמיד!! אצל בן הזוג, פנימיות או חיצוניות? פנימיות.. ללא צל של ספק :] ניסויים על בעלי חיים או בני אדם? לא לא ולאא!! פורום אהוב? ב"ה :] לישון בלילה והיות ער ביום או לישון ביום ולהיות ער ביום? לישון בלילה.. וגם בצהריים.. וכל היום! :] מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 20 שעות. ושהייתם ערים? 78 שעות. בניצנים. מה תעשו\ עשיתם בצבא? בטח משהו בחיל הים :] במה תרצו לעבוד\ במה אתם עובדים? כרגע בגן ילדים... במה ארצה?! אין לי שמן של מוסך :/ מים או יבשה? מים :] ספינה או מכונית? ספינה!!! לטוס לבד במחלקת ראשונה או במחלקת תיירים עם בן הזוג? (הטיסה למשך 15 שעות) תיירים, עם בן הזוג :] MTV או VH1 ? VH1 שירים במחשב או רדיו? מחשב.. וגם גלגל"צ מדי פעם. ערוץ 2 או 10? 2. ערוץ אהוב? 24, ביפ. מה אתם אומרים על פירסומות? מחרפן. פרינגלס או צ'יפס? צ'יפס. פופקורן טבעי או עם חמאה? חמאה :] שתיה חריפה או קלה? חריפה!! עם גזים או טבעית? עם :] מה אתם אומרים על סודה? דוחה... אחד הדברים היותר מגעילים. אלכוהוליסטים או מסוממים? סטלנים :] ולסיום: משפחה, אוהבים או שונאים? אוהבים. שב"ש... והמשך שבוע קסום.... אוהבת.... אופיר.

למעלה