שאלון קטן קדימה מיראשון

הנה שאלון וסליחה

1. מהי המילה האהובה עליכם? 2. מהי המילה השנואה עליכם? 3. מה מדליק אתכם? 4. מה דוחה אתכם? 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? 7,איזה אוכל הכי אהוב עליכם ושהיתם רוצים ללמוד להכין,? 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? 10. גן עדן איזה משפט תרצו שיגיד לכם כשתגיעו לשעריו?

יאללה, אהיה ראשונה ../images/Emo13.gif

1. מהי המילה האהובה עליכם? נשיקות וחיבוקים/כוחות וחיזוקים
2. מהי המילה השנואה עליכם? עבודות/הגשות
3. מה מדליק אתכם?
4. מה דוחה אתכם? אלימות, גזענות וסנוביות.
5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? ציוץ הציפורים, גלי ים, שירים שמחים/ שירי נשמה אבל בעיקר- הקול של הילדים שלי
6. איזה קול/רעש אתה שונאים? בכי של תנוקות בחודשים הראשונים של חייהם (בפרט כשהם סובלים מגזים)
7,איזה אוכל הכי אהוב עליכם ושהיתם רוצים ללמוד להכין? חמין של חמותי
8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? המון- רפואה, ריפוי בעיסוק, טוענת רבנית, פסיכולוגיה, גננת, חקלאות ועוד ועוד ועוד....
9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? איסוף זבל, ראיית חשבון ועוד ועוד...
10. גן עדן איזה משפט תרצו שיגיד לכם כשתגיעו לשעריו? "התקבלת"
הודגש באמצעות מדגישומטיק

nokia 2008

New member
הבאה :

המילה האהובה עלי היא:במיוחד חיבוקים חיזוקים ותמיכה
המילה שנואה עלי :
מדליק אותי זה הרבה אהבה
דוחה אותי :גזענות וסנוביות
רעש אהוב:גלי הים והמון שקט
רעש שנאוי:מוזיקת דיכאון ושהבנות שלי בוכות מפינוק
והאוכל שאני רוצה ללמוד להכין :וואי מלא בעיקרון אוכל מרוקאי אני מאוד אוהבת וסיני ואיטלקי
והעיסוק הוא :מחשבים גרפיקה וצילום
והעבודה שבשום פנים ואופן לא:בלנית וגם איסוף זבל
והמשפט הוא:ברוכה הבאה תהני

ע ד י ו ש

New member
גם אני מצטרפת...

מהי המילה האהובה עליכם? נישיבוק (נשיקה + חיבוק)
מהי המילה השנואה עליכם? מבחן
מה מדליק אתכם?
מה דוחה אתכם? אלימות וברבריות.
איזה קול/רעש אתם אוהבים? ציוץ ציפורים בבוקר
איזה קול/רעש אתה שונאים? יתושים
איזה אוכל הכי אהוב עליכם ושהיתם רוצים ללמוד להכין? עוגות שוות
באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? הדרכת טיולים.
באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? כלכלה וראית חש'
גן עדן איזה משפט תרצו שיגיד לכם כשתגיעו לשעריו? ברוכה הבאה!

הנה שלי

1. מהי המילה האהובה עליכם?=====קידוש [שבת מנוחה הגיע] 2. מהי המילה השנואה עליכם?=============דמוקרטיה 3מה מדליק אתכם?====שירים 4 מה דוחה אתכם?=================רעש מקדחה, 5 איזה קול/רעש אתם אוהבים?=========צחוק של ילדים 6 איזה קול/רעש אתה שונאים?======בכי בלי הפסקה 7איזה אוכל הכי אהוב עליכם ושהיתם רוצים ללמוד להכין,?שוסי 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק?==קונדיטוריה 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?=פקידה בקבלת קההל, 10. גן עדן איזה משפט תרצו שיגיד לכם כשתגיעו לשעריו? עכשו באים טוב תמיד את אחרונה להוריד את צחוק מהפנים פה כולם לומדים בשקט

yuvalmines

New member
תשובות

1. בוקר טוב/ שלום 2. 3. זלזול 4. שקר 5. חלילית, הצחוק של עוז 6. לעיסת מסטיק בכל צורותיה ועל כל גווניה 7. דג של אמא 8. הדרכה באיזה פנימייה 9. אינסטלציה וביוב 10. כמה זמן חיכינו

למעלה