שאלון קטן

שאלון קטן ../images/Emo13.gif

אז מה שלומכם?
השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? איך הכרתם את דה יוזד? השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? יש לכם דיסקים של דה יוזד? אם כן, איזה? האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) חבר להקה מועדף? יודעים לנגן שירים של דה יוזד? Take it away או Maybe memories ? חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) עוד להקות שאתם ממליצים עליהם?

אני ראשונה כי משעמםלי D:

אז מה שלומכם? בסדר:] השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? All that ive got איך הכרתם את דה יוזד? חבר שלי שר לי את ATIG השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? Choke me יש לכם דיסקים של דה יוזד? כן
אם כן, איזה? כולם האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? The used תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? תקופת האלבום הראשון האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) חלמתי שאני הולכת לצימר ואני רואה בטלוויזיה שדה יוזד באותו צימר והם גרו איתי בצימר וג', נתן לי שלוש שרשראות ואז התעוררתי מהחלום וראיתי את השרשראות ביד ואז קווין וברט נכנסו לי בדלת ורצתי אחריהם ואז הם ירדו מהבניינים והסתכלתי עליהם מהמרפסת וצעקי "קווין!!! ברט!!!" ואז התעוררתי O: חבר להקה מועדף? ג'ף וברט יודעים לנגן שירים של דה יוזד? לא :O Take it away או Maybe memories ? מייבי ממוריז חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) און מיי און, בלו אנד ילו, דה בירד אנד דה וורם, נ'וק מי ומייבי ממוריז. עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? אירוסמית גאנז אן רוזס לד זפלין אסקייפ דה פייט מדינה לייק

יאי! באלי.../images/Emo9.gif

אז מה שלומכם? אחלה. ^^ השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? וואי, אני לא זוכרת. נראה לי On My Own או Blue And Yellow.
איך הכרתם את דה יוזד? האמת שבהתחלה לא סבלתי אותם. ולא בגלל השירים שלהם או החומרים שלהם (ולא התכוונתי לסמים של ברט.
) אלא סתם כי ברט נראה לי אידיוט בגלל כל הקטע עם MCR ויצאתי דפוקה אש.
וקארין (מתל אביב) כל הזמן שלחה לי שירים שלהם ועודדה אותי להקשיב להם. בסופו של דבר הקשבתי לשירים שהיא שלחה ומאז, אני מכורה.
השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? וואו. איך אפשר לענות על השאלה הזאת?!
טוב זה משתנה כל הזמן. כרגע השיר האהוב עליי הוא Sound Effects And Overdramatics
אבל השיר החרוש ביותר שלי לאחרונה הוא דווקא With Me Tonight.
יש לכם דיסקים של דה יוזד? לא.
אם כן, איזה? - האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? זה כל הזמן משתנה. בהתחלה העדפתי את האלבום הראשון כי הוא יותר אגרסיבי כזה ועוצמתי. אחרי זה את השני ועכשיו אני מעדיפה את האלבום השלישי- Lies For The Liars.
אני חושבת שזה אלבום פשוט מעולה. אני אוהבת בו כל שיר ושיר.
תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? לא מבינה בקטע של התקופות וזה כי אין לי כלכך מידע עליהם ובלגנים כמו למשל עם MCR.
אבל ממ, הקטעים שיש בקליפ של בוקס מצחיקים ומשעשעים. אז אני מניחה שהתקופה שבה צולמו וקרו הקטעים האלה.
האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) לא.O= חבר להקה מועדף? ברט! אידיוט וחמוד באופן מיוחד.
יודעים לנגן שירים של דה יוזד? לא.
לא יודעת לנגן בכלל למעשה.
Take it away או Maybe memories ? MM
למרות שגם TIA מדהים. ;; חמישה שירים של דה יוזד שהייתם רוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) למה רק חמישה?! אלמוג, את מרושעת.
טוב נו... 1. Pretty Handsome Awkward
2. On My Own כי הוא הרבה יותר יפה בלייב.
3. Maybe Memories אוח, האגרסיביות שיש בשיר הזה. *_* 4. A Box Full Of Sharp Objects כי הוא בין השירים האהובים עליי. ^^ 5. Sound Effects And Overdramatics
וגם את כל השאר אני רוצה לשמוע בלייב!
עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? ממ, MCR שהרבה כאן כבר שומעים.
Red שהכרתי בזכות קארין והם תותחים! *_* Seether
אסקייפ דה פייט
צ'ילדרן אוף בודום
לינקין פארק
ועוד ועוד ועוד.

O L g i T

New member
חם ומשעמם

אז מה שלומכם? חם השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? noise and kisses איך הכרתם את דה יוזד? דרך חברה ששנאה אותם השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? pieces mended ו say days ago יש לכם דיסקים של דה יוזד? כן אם כן, איזה? דה יוזד ואין לוב אנד דת' האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? דה יוזד תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? של האלבום דה יוזד האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) ברור חבר להקה מועדף? גף יודעים לנגן שירים של דה יוזד? לא Take it away או Maybe memories ? מייבי ממוריד חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) asy days ago maybe memories choke me box full of sharp objects listening עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? פנטרה, אול שאל פריש, בלאק דאליה מארדר

dashaYO

New member
עונה3:

אז מה שלומכם? סבבה לפנים השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? ניראלי טייק איט אוויי |: איך הכרתם את דה יוזד? פריקים בישראבלוג השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? The Back of Your Mouth יש לכם דיסקים של דה יוזד? כע אם כן, איזה? לייז, כבר שנים שאני רוצה לקנות עוד אבל כל הזמן שאני בקניון אני שוחכת האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? לייז תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? לא יודעת פףף האם חלמתם פעם על דה יוזד? על ברט שנסע איתי במעלית ועל השומן שמתחת לסנטר שלו
חבר להקה מועדף? ברט3> יודעים לנגן שירים של דה יוזד? אמממ יודעת את בלו אנד ילו על גיטרה כי הוא קל רצח XD אני עצלנית מכדי ללמוד עוד משו תמיד אני מתחילה ואז נוטשת וגם ככה מנגנת פעם בשנה Take it away או Maybe memories ? טייק איט אוויי חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? The Back of Your Mouth Choke Me The Ripper Hospital Soundeffects and Overdramatics עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? Mindless Self Indulgence VNV Nation Aiden A Static Lullaby Placebo The Finalist

Meance of Vanity.../images/Emo219.gif

אז מה שלומכם?
חם לי. חוץ מזה נחמד. השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד?
וואי,אני ממש לא זוכרת. אני כמעט בטוחה שBox Full of Sharp Objects. איך הכרתם את דה יוזד?
המון אנשים שהכרתי דיברו עליהם,אז רציתי לדעת מה ההתלהבות,והבנתי שיש סיבה טובה. :) השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו?
כרגע? On My Own,Poetic Tragedy,All That I've Got,Cut Up Angels,The Back of Your Mouth,ויש עוד המון. אלה השירים שאני זוכרת שאני נוטה לשמוע המון בזמן האחרון. יש לכם דיסקים של דה יוזד?
אכן. אם כן, איזה?
Lies For The Liars,In Love and Death. האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד?
אין לי מושג,אני ממש אוהבת את כולם. כרגע,אני מתלבטת בין In Love and Death לThe Used. זה לא שאני לא אוהבת את האחרון,אבל אני נורא מתחברת עכשיו ל2 אלה. תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם?
אין לי מושג. האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה)
לא. חבר להקה מועדף?
לא יודעת,כולם חמודים. כנראה שקווין וברט. יודעים לנגן שירים של דה יוזד?
לא. Take it away או Maybe memories ?
Maybe Memories. כי אני שומעת יותר. חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!)
אוף,אין לי כוח. מה פתאום חמישה. זין. הכל. ;; עוד להקות שאתם ממליצים עליהם?
ווהו! הנה-
Epica
Nightwish
Lordi
Betzefer
Leaves' Eyes
Muse [
!!!!1111]
Avenged Sevenfold
My Chemical Romance. כדי שלא יבכו. אימואים. 3> D:
יש עוד מלא,נו.

עונה קצר~ ../images/Emo223.gif

אז מה שלומכם? אחלה. השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? All that i've got נראה לי. איך הכרתם את דה יוזד? פורום MCR דרך מיטל, ראיתי בחתימה שלה ורציתי להכיר.
השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? The taste of ink. יש לכם דיסקים של דה יוזד? כן. אם כן, איזה? In love and death, האהוב עליי.
האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? אינלאב. תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? לאדעת, אנלא ממש מכירה אותם. אם זה לפי אלבומים, אז נראה לי הראשונה.
האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) לא. חבר להקה מועדף? ברט.
כי אני ממש אוהבת סולנים. יודעים לנגן שירים של דה יוזד? לא. Take it away או Maybe memories ? מייבי ממוריז.
חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) מייבי ממוריז, איימ אה פייק, פואטיק טרג'די, אול דאת' אייב גוט, און מיי אוון. עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? אסקייפ דה פייט, בלסדהפול, למי שלא מכיר.

Rose131

New member
יאללה!

אז מה שלומכם? ככה השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? מממ.. take it away? איך הכרתם את דה יוזד? ממ, קומונת MCR? לאדעת, איכשהו דרך האינטרנט. השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו?PT יש לכם דיסקים של דה יוזד?אהא אם כן, איזה?כולם האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד?ממ, הראשון. תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם?בזמן הראשוןXD האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה)ברור חבר להקה מועדף?ממממ... כרגע ג'ף. אבל זה משתנה. יודעים לנגן שירים של דה יוזד? לא שלמים, סתם חלקים. Take it away או Maybe memories ? MM חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!)ממ PT BMA TTOI ליסנינג בוקס עוד להקות שאתם ממליצים עליהם?נו הרי אני לא אמליץ על שום דבר חדש אז מה הטעםםםםםםםם.

../images/Emo98.gif

אז מה שלומכם? רעבים. השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? all that i´ve got איך הכרתם את דה יוזד? דרך MCR לוללל השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? the ripper יש לכם דיסקים של דה יוזד? יאפ, אחד ]: אם כן, איזה? lies for the liars האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? אממ אני חושבת שלייז באמת מושלם, אבל אני צריכה לשמוע גם את השאר במלואם תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? ההתחלה נראה לי. ההתחלה של כל הלהקות היא בדרך כלל הכי טובה. האם חלמתם פעם על דה יוזד? נוט רילי. חבר להקה מועדף? ברט\קווין.. אנערף.. חח יודעים לנגן שירים של דה יוזד? אכן :] Take it away או Maybe memories ? טייק איט אוואי 3> חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) a box full of sharp objects blue and yellow maybe memories on my own the ripper עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? עזבו להקות לכו תראו הכי גאים שיש

GD ROCKS

New member
גם לי בא../images/Emo161.gif

אז מה שלומכם? נחמדנחמד השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? נראה לי Take It Away איך הכרתם את דה יוזד? MCR וזה.. השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? Maybe Memories יש לכם דיסקים של דה יוזד?לא. אם כן, איזה?פםפםפם האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד?דה יוזד. תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם?דה יוזד!! ברנדון!!
האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) לא נראה לי האמת.. חח חבר להקה מועדף? ברט כנראה. יודעים לנגן שירים של דה יוזד? לא אבל עכשיו שהזכרת אני אנסה ללמוד משו
Take it away או Maybe memories ? מייבי ממורייז חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) טוב Maybe Memories Taste Of Ink Buried Myself Alive Box Full of Sharp Objects Blue and Yellow עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? brand new thursday Kevin Devine mewithoutYou Moving Mountains תשמעותשמעו

עונה~../images/Emo55.gif

אז מה שלומכם? הכל טוב^^ השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? בריד מייסלף אלייב איך הכרתם את דה יוזד? דרך חברה השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? בוקס, בריד מייסלף אלייב, דה בירד אנד דה וורם יש לכם דיסקים של דה יוזד? כן אם כן, איזה? אין לאב אנד דאת' האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? כולם תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? אמ לא ממש איכפת לי האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) חחחח כהXD חבר להקה מועדף? ברט דהה >> יודעים לנגן שירים של דה יוזד? כן, על הגיטרה אבל לא הרבה
Take it away או Maybe memories ? וואו קשה.. ממ נראה לי MM חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) רק 5? ;; Buried Myself Alive Sound Effects And Overdramatics Maybe memories Box I Caught Fire עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? אני שומעת מה שכולם פה שומעים בערך.. אין לי מיוחדים

../images/Emo79.gif אני שונאת שאלונים כאלה ;;

אז מה שלומכם? חם לי, ותפוזין מעצבן אותי שהוא לא נותן לי להיכנס למכ''ר ;; השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? TBATW איך הכרתם את דה יוזד? שמעתי את השיר הזה שנה שעברה ב-MTV, בדיוק הצטרפתי למכ''ר וגם שם שומעים אותם, השתמשתי קצת בחמור והוא לא ממש עזר
ונמ.. רק בשביתה התעמקתי יותר
השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו?
יש לכם דיסקים של דה יוזד? לא
אם כן, איזה?
האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? אוהבת את שלושתם
תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? שהם היו עם מכ"ר
סתם נו, לא דעת.. האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) לא, אבל לא יזיק
חבר להקה מועדף? כולם D::: יודעים לנגן שירים של דה יוזד? נופ Take it away או Maybe memories ? שניהם
חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) זין רק חמש |חה| עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? חח למה כולם ממליצים על אסקייפוש? ממליצה לא לשמוע גראולינג וסקרימו

D:../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

אז מה שלומכם? חביב ביותר <: השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? noise and kisses איך הכרתם את דה יוזד? חבר שלח לי שירים ובינהם את השיר הזה השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? וואלה לא יודעת :0 יש לכם דיסקים של דה יוזד? אהא אם כן, איזה? דה יוזד האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? הראשון נראה לי תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? ממ לא יודעת -_- האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) כןXDDDDDD שאני פוגשת את ברט!#% חבר להקה מועדף? כפרה על כולם, אבל נו ברט
. יודעים לנגן שירים של דה יוזד? אכן כן, בבאס D: Take it away או Maybe memories ? דיי דיי אנלא אוהבת להשוות שירים
. חמישה שירים של דה יוזד שהייתםרוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) לא רוצה רק חמישה@# >: עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? נמ אני לא חושבת שאני אחדש משהו.

למעלה