יאי! באלי.../images/Emo9.gif
אז מה שלומכם? אחלה. ^^
השיר הראשון ששמעתם של דה יוזד? וואי, אני לא זוכרת. נראה לי On My Own או Blue And Yellow.
איך הכרתם את דה יוזד? האמת שבהתחלה לא סבלתי אותם. ולא בגלל השירים שלהם או החומרים שלהם (ולא התכוונתי לסמים של ברט.
) אלא סתם כי ברט נראה לי אידיוט בגלל כל הקטע עם MCR ויצאתי דפוקה אש.
וקארין (מתל אביב) כל הזמן שלחה לי שירים שלהם ועודדה אותי להקשיב להם. בסופו של דבר הקשבתי לשירים שהיא שלחה ומאז, אני מכורה.
השיר המועדף עליכם של דה יוזד עכשיו? וואו. איך אפשר לענות על השאלה הזאת?!
טוב זה משתנה כל הזמן. כרגע השיר האהוב עליי הוא Sound Effects And Overdramatics
אבל השיר החרוש ביותר שלי לאחרונה הוא דווקא With Me Tonight.
יש לכם דיסקים של דה יוזד? לא.
אם כן, איזה? -
האלבום שלדעתכם הכי טוב של דה יוזד? זה כל הזמן משתנה. בהתחלה העדפתי את האלבום הראשון כי הוא יותר אגרסיבי כזה ועוצמתי. אחרי זה את השני ועכשיו אני מעדיפה את האלבום השלישי- Lies For The Liars.
אני חושבת שזה אלבום פשוט מעולה. אני אוהבת בו כל שיר ושיר.
תקופה של דה יוזד שהכי אהבתם? לא מבינה בקטע של התקופות וזה כי אין לי כלכך מידע עליהם ובלגנים כמו למשל עם MCR.
אבל ממ, הקטעים שיש בקליפ של בוקס מצחיקים ומשעשעים. אז אני מניחה שהתקופה שבה צולמו וקרו הקטעים האלה.
האם חלמתם פעם על דה יוזד? (כן, הזוי, אבל אני חלמתי עליהם, אז חשבתי שאולי אני לא היחידה) לא.O=
חבר להקה מועדף? ברט! אידיוט וחמוד באופן מיוחד.
יודעים לנגן שירים של דה יוזד? לא.
לא יודעת לנגן בכלל למעשה.
Take it away או Maybe memories ? MM
למרות שגם TIA מדהים. ;;
חמישה שירים של דה יוזד שהייתם רוצים לשמוע בהופעה? (רק חמישה!!) למה רק חמישה?! אלמוג, את מרושעת.
טוב נו... 1. Pretty Handsome Awkward
2. On My Own כי הוא הרבה יותר יפה בלייב.
3. Maybe Memories אוח, האגרסיביות שיש בשיר הזה. *_* 4. A Box Full Of Sharp Objects כי הוא בין השירים האהובים עליי. ^^ 5. Sound Effects And Overdramatics
וגם את כל השאר אני רוצה לשמוע בלייב!
עוד להקות שאתם ממליצים עליהם? ממ, MCR שהרבה כאן כבר שומעים.
Red שהכרתי בזכות קארין והם תותחים! *_* Seether
אסקייפ דה פייט
צ'ילדרן אוף בודום
לינקין פארק
ועוד ועוד ועוד.