שאלון קטן
(בשביל ההכרות)

שאלון קטן../images/Emo70.gif (בשביל ההכרות)

שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: דברים אני אוהב... תוכנית טלויזיה: סרט: סרט בקולנוע: סרט של מליסה: סרט של התאומות אולסן: הידעת
אי פעם שיחקת במשחק סימס: היית על המחשב: ראית טלוטיזיה: קראת עיתון: קראת ספר: ראית את אביטל במו ענייך: ראית אתץ יובל במו ענייך: ראית את מגדל עזריאלי במו ענייך: ראית מיקרוסקופ אמיתי במון עניייך:

אני../images/Emo70.gif

שם:קים גיל:8 כיתה:ד' מקום מגורים:תל אביב והמרכז. דברים אני אוהב... תוכנית טלויזיה:טרייסי ביקר,אחיות או לא להיות,ארתור,המופע של אמנדה,ראגרטס,וסברינה (כמובן). סרט:סטיוארט ליטל 1+2,מותק הילדות התחלפו,לא מגלות לאף אחד,להרוויח את לונדון,האתגר,(כן,כן אני שרופה על התאומות אולסן) סרט בקולנוע:יום בנו יורק, מרד החיות. סרט של מליסה:לא
סרט של התאומות אולסן:מותק הילדות התחלפו,לא מגלות לאף אחד, להרוויח את לונדון,האתגר. הידעת
אי פעם שיחקת במשחק סימס: כן
היית על המחשב:ברור
ראית טלוטיזיה: דהההה
קראת עיתון:כן
קראת ספר: ברור
ראית את אביטל במו ענייך:לא, (סורי)
ראית את יובל במו ענייך: לא, (סורי)
ראית את מגדל עזריאלי במו ענייך: ברור
ראית מיקרוסקופ אמיתי במון עניייך: יש לי בבית

MoMiNagirl

New member
אני

שם: יובל גיל: 13 כיתה: ח מקום מגורים: הרצליה דברים אני אוהב... תוכנית טלויזיה: סברינה, אחיות או לא ליהיות, מכושפות סרט: כמעט כל מה שראיתי (מלא) סרט בקולנוע: כמו למעלה סרט של מליסה: ראיתי רק אחד (סברינה ברומא) היה חמוד סרט של התאומות אולסן: ליודעת הידעת אי פעם שיחקת במשחק סימס: ברור היית על המחשב: מה אני עושה עכשיו? ראית טלוטיזיה:איך אני רואה סברינה? (שאלות מטומטמות... בלי להעליב) קראת עיתון: דהההה קראת ספר: דהההה ראית את אביטל במו ענייך: לא... ראית את יובל במו ענייך: אותי? איזה כבוד! למה דווקא אותי? ברור שראיתי את עצמי! ראית את מגדל עזריאלי במו ענייך: ברור! ראית מיקרוסקופ אמיתי במון עניייך: קטן, כזה שכל אחד יכול לקנות

למעלה