שאלון קטנטנות

שאלון קטנטנות

לכל השחקנים הישנים מקטנטנות שכבר גדלו יש אישיות משלהם (אני מדברת על השחקן או על הדמות... הכוונה היא סוג שאישיות או משו שהוא מייצג שעולה לכם כשאתם רואים את הפנים של השחקן) למשל לואיסנה נחשבת כ"היפה" קמילה "המורדת" וכ'ו.... מי לדעתכם מהשחקנים החדשים והקטנים יותר שמתחילים את הדרך כמו מריאנה, אאוחניה סטפנו וכ'ו יורשים את המקום של מי.... מי יורשת את מקום של לואיסנה
מי יורשת את המקום של קמילה
מי יורש את המקום של פליפה
מי יורש את המקום של בנחמין
מי יורשת את המקום של נדיה
מי יורשת את המקום של טלי
אם בא לכם תוסיפו עוד

אנייייי

מי יורשת את מקום של לואיסנה
- אאוחניה מי יורשת את המקום של קמילה
- מריאנה מי יורש את המקום של פליפה
- פיטר מי יורש את המקום של בנחמין
סטפנו... קטן אנ י יודעת אבל חכו שהוא יגדל.. הוא בנחמין הבא מי יורשת את המקום של נדיה
גואפי מי יורשת את המקום של טלי
לטלי לא מצאתי יורשת .... חחחח אני מוסיפה את ג'ורג'נה- לדעתי היורשת שלה זו קרו (מיקי) הדמויות שלהן דומות מממ... זהו בנתיים אם יהיה לי עוד אני יוסיף... תכתבו גם

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאניייי:)

מי יורשת את מקום של לואיסנה? קטלינה או אאוחה מי יורשת את המקום של קמילה? מריאנה הכי קרובה לדעתי... מי יורש את המקום של פליפה? טבנו? מי יורש את המקום של בנחמין? לא מוצאת..אולי אגוסטין..אבל גםלא..צריך מישהו עם עיניים יפות
מי יורשת את המקום של נדיה? אניטה*מצרפת תמונה ששמתי פה פעם* מי יורשת את המקום של טלי? הקטנה השנייה..קמילה קוראים לה?

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifעונה

מי יורשת את מקום של לואיסנה
אאוחניה מי יורשת את המקום של קמילה
מריאנה מי יורש את המקום של פליפה
אף אחד
מי יורש את המקום של בנחמין
אגוסטין. או אולי סטפנו. מי יורשת את המקום של נדיה
אניטה מי יורשת את המקום של טלי
אולי לונה. הממ. רק אאוחניה ומריאנה כבר ידעתי מראש. כל השאר הייתי צריכה להמציא

i love liraz

New member
עונה!

מי יורשת את מקום של לואיסנה : אאוחניה מי יורשת את המקום של קמילה מריאנה מי יורש את המקום של פליפה אמ.. פיטר? מי יורש את המקום של בנחמין אולי אגוס.. מי יורשת את המקום של נדיה גודאלפה בטוח.
מי יורשת את המקום של טלי קמילה קסטרו

עונה../images/Emo3.gif

פעם ראשונה שאני עונה בלי להסתכל קודם בתשובות של אחרים!
מי יורשת את מקום של לואיסנה? אאחוניה מי יורשת את המקום של קמילה? מריאנה מי יורש את המקום של פליפה? פיטר.. למרות שהוא מכוער בטירוף מי יורש את המקום של בנחמין? סטפנו מי יורשת את המקום של נדיה? זאת ששיחקה את לונה.. לא זוכרת איך קוראים לה מי יורשת את המקום של טלי? גואדלופה [אניטה]

למעלה