שאלון קצרצר לגבי הרגלי הבוקר של תושבי חיפה והקריות

bennygel

New member

tapuzoed

New member
כמו עוד הרבה דברים בחיפה חסר בתי קפה שמגישים ארוחת בוקר

כן פשוט זה לא קיים.
המקסימום שתמצא זה מאפיות עם בורקס שמנוני שסופג ציפוי פיח מהרכבים החולפים ברחובות הסואנים
אין לי מושג למה לא מחייבים אותן לכסות את דברי המאפה אם הן פונות לרחובות סואנים..
בכל אופן כן חסר בתי קפה שפתוחים בבוקר.
יש בעיר בערך שלושים אלף קשישים שדוגרים בבתי קפה כל הבוקר, אין להם ארנונה אז את הפנסיות
השמנות מבז"ן, חח"י, בזק והעירייה הם יכולים לשרוף כל בוקר על בתי קפה. מפוצץ שיער שיבה.
אבל מה - אלו מתעוררים בערך ב-6 בבוקר אמנם, אבל לוקח להם 4 שעות לצאת מהבית..
לכן הם קובעים בבית קפה ב-10 בבוקר. מה שאומר שבתי קפה נפתחים סביב השעה הזו בשביל מועדון הפנסיון העליון.
אי לכך בהתאם לזאת אם אתה תכלס רוצה לאכול משהו נגיד סביב 7-9 בבוקר, לך חפש מי ינענע. יש בורקסיות.

trilliane

Well-known member
מנהל
הא? חסרים בחיפה מקומות לאכול בהם ארוחת בוקר?

גרג (פתוחים 24/7), שני (פתוחים כל יום מ-7), וילה כרמל (פתוחים כל יום מ-7), לחם ארז (פתוחים מ-7:30), המאפייה של גל (פתוחים מ-5 בבוקר), קפה פלמר, קפה בריסל, הבנק... ויש עוד, כמובן; קיבלתי לא מעט שוברים לארוחות בוקר בעיר, ולמעשה הבעיה שלי הייתה הפוכה: למצוא בית קפה שלא מגיש ארוחות בוקר רק בבוקר...
בלי שום קשר לחיפאים, אנשים שיושבים בבית קפה לארוחת בוקר לרוב לא עושים זאת לפני העבודה, ולכן גם בערים אחרות לא תמצא הרבה מקומות שאנשים יושבים בהם לארוחת בוקר ב-7/8 בבוקר אלא לרוב בשעות מאוחרות יותר. אין כאן כל דבר חריג.
&nbsp
בנקודה הזאת אתה סתם לא מכיר ומשמיץ לחינם. כל ההודעות שלך שליליות קטלניות גם כשאין סיבה, ודווקא כשיש סיבה (כמו ההפגנה שהייתה נגד הזיהום במפרץ) נאלמת דום. די להשמיץ את העיר על אוטומט.

tapuzoed

New member
אחרי שקראת לפורום הזה "נידח" זו תגובה מושקעת מדי מצידך

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון. אני משקיעה בתגובות ולא מחרטטת סתם.

למעלה