שאלון קצרצר

Beautiful Scar

New member
שאלון קצרצר../images/Emo199.gif

שם: גיל: מקום בארץ: ההופעה הראשונה שלך- של מי? מה השיר האיירון השבועי שלך? השיר לא של איירון, השבועי שלך ? השיר הראשון ששמעת אי פעם של איירון? איך הכרת את איירון מיידן? :) זהו

TheAGC

New member
few answers

Weekly Iron song:Alexander the great Non weekly,best song: The Clairvoyent First ever song: The Clairvoyent (or maybe it was moonchild?)

אוקיי...

שם: גרג מרגוליס גיל: 18 וחצי מקום בארץ: הרצליה, השרון ההופעה הראשונה שלך- של מי? אביב גפן ב96' מה השיר האיירון השבועי שלך? Paschendale השיר לא של איירון, השבועי שלך ? Agalloch - The Hawthorne Passage השיר הראשון ששמעת אי פעם של איירון? אנ'לא בדיוק זוכר... זה היה מזמן אבל זה בטוח היה אחד מאלה: fear of the dark can i play with madness the wicker man איך הכרת את איירון מיידן? מחברים, שהזכירו את הלהקה... אח"כ נתקלתי באלבומים שלהם בחנות תקליטים - ישר שמתי לב לזה ש 1) עטיפות האלבומים מאוד יפות ו2) האלבומים עצמם יקרים (באותה תקופה הייתי תחת הרושם שכל מה שיקר - חייב להיות טוב, אז החלטתי שאני אשמע אותם אצל מישהו ואז אני אראה אם כדאי לקנות או משו) יצא שראיתי כמה קליפים בVH1 ואהבתי ... משם הכל היסטוריה..

Beautiful Scar

New member
גם שלי זה השיר השבוע שלהם../images/Emo3.gif../images/Emo199.gif

שיר טוב
קצת שקט בנוגע לתופים..

Axcelius

New member
והנה אני

שם: דורי גיל: 20 מקום בארץ: בריסל ההופעה הראשונה שלך: בצפר השיר המיידני השבועי: The Clairvoyant (אין מה לעשות, הכל אהוב עלי) השיר השבועי: SYSTEM OF A DOWN- SAD STATUE שיר הראשון ששמעת אי פעם של מיידן: או THE TROOPER או FEAR OF THE DARK איך הכרתי את מיידן: בכיתה ח'. חברי הטוב אהב אותם ובמיוחד אח שלו. הם הציגו לי אותם.

DCIMM

New member
טוב אז...

שם: דניאל גיל: 15.5 מקום בארץ: מרכז ההופעה הראשונה שלך- של מי? - יום העצמאות 2006 בית הבובות, מוניקה סקס ואינפקציה מה השיר האיירון השבועי שלך? - Dance Of Death השיר לא של איירון, השבועי שלך ? - Bullet For My Valentine- All The Thigs I Hate השיר הראשון ששמעת אי פעם של איירון? - לפני בערך 10 שנים!!! Aces High איך הכרת את איירון מיידן? - חברים של אח שלי הכירו לאח שלי אותם והוא הכיר לי אותם.

ELECTRIC EYE

New member
אוקיי

שם:רפי גיל:24 מקום בארץ:נתיבות(חור ליד ב"ש) ההופעה הראשונה:מטאליקה 93 פארק הירקון ת"א השיר השבועי של איירון:אין ספציפי השיר הלא שבועי של איירון:set the world afire-megadeth השיר הראשון של איירון ששמעתי:fear of the dark live ברשת ג' הלועזית ז"ל איך הכרתי את איירון:דרך הרדיו

AsafGur

New member
כן...

שם:אסף. גיל: 15. מקום בארץ: פתח תקוה. ההופעה הראשונה: רוק עצמאות ראשל"צ 2006. שיר מיידן שבועי:Rime Of The Ancient Mariner. שיר לא של מיידן: Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You. השיר הראשון של איירון ששמעתי: Fear Of The Dark. הכרתי אותם דרך חבר שלי...השמיע לי כמה שירים...אהבתי..:)

אסף Day

New member

שם: אסף. מקום בארץ: מחצור הגלילית. ההופעה הראשונה: בנהריה לא משנה של מי... שיר השבוע של מיידן: The Breeding House. לא של מיידן: METALLICA- The Call Of Ktulu. השיר הראשון של מיידן ששמעתי:RUN TO THE HILLS. איך הכרת את מיידן: דרך דוד שלי.

barlevy

New member
BREEDING HOUSE

זה לא שיר של מיידן זה שיר B-SIDE של ברוס דיקינסון

hkatsman

New member
גם אני רוצה

שם:שדג גיל:לא אומר מקום בארץ:איפה שאסף גור ההופעה הראשונה שלך- של מי?אינפקציה מה השיר האיירון השבועי שלך?דת' השיר לא של איירון, השבועי שלך?מטאליקה השיר הראשון ששמעת אי פעם של איירון?אוי זה היה רגע קשה... דנס איך הכרת את איירון מיידן? בקלות

Scott Evil

New member
GO

שם: יותם. גיל: 23. מקום בארץ: ראשון לציון. ההופעה הראשונה שלך- של מי? ליל האהבה בצמח שנת 97
מה השיר האיירון השבועי שלך? the evil that men do השיר לא של איירון, השבועי שלך ? אריק אינשטיין - השיר על התוכי יוסי השיר הראשון ששמעת אי פעם של איירון? ההממ אולי be quick or be dead איך הכרת את איירון מיידן? בכתה יא חבר שלי התבאס שקנו לו דיסק של מיידן בהופעה (ריל לייב וואן) במקום את נוורמיינד של נירוונה. הציור מצא חן בעיני, הוא רצה להיפטר מהדיסק. והתאהבבבבתתייי !!

למעלה