שאלון קצרצר..

שאלון קצרצר..../images/Emo9.gif

*לקוח מפורום דיימנדז* הפעם שאלון על מטרופלין!!! כן,כן מה שקראתם
לגמרי... אז...?!?
איך הכרת את מטרופולין?
מה השיר הראשון ששמעת שלהם?
מה מייחד אותם כל כך?
הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא __(?)__.
איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך? Have Fun...

pishkashit

New member
../images/Emo181.gif אני עונה ../images/Emo9.gif

איך הכרת את מטרופולין? מהקליפ של "לא אומרת כלום" בערוץ 24
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? לא אומרת כלום
מה מייחד אותם כל כך? דיברנו על זה כמה הודעות קודמות אבל הסגנון והלחנים המיוחדים
הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא- זה לא כמו בשאלה הקודמת
?..
איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך? כולם מיוחדים וכל שיר הוא באופי הפרוייקט.. "תוך דקה" לדעתי הוא מופתי.

charlazona

New member
לחץ כאן

איך הכרת את מטרופולין? הקליפ "לא אומרת כלום" בערוץ 24 מה השיר הראשון ששמעת שלהם? "לא אומרת כלום" בערוץ 24 מה מייחד אותם כל כך? הקליפ "לא אומרת כלום" בערוץ 24 הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא? הקליפ "לא אומרת כלום" בערוץ 24 איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך? "לא אומרת כלום" בערוץ 24

osher v

New member
ממממממ

איך הכרת את מטרופולין? מערוץ 24, בקליפ היא לא אומרת כלום:) מה השיר הראשון ששמעת שלהם? לא אומרת כלום:) מה מייחד אותם כל כך? צליל שונה, לא ממוסחר, לא מתיימר להיות משו שכולם כבר עשו. פשוט, נדיר:) הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא - ההפקה המוזיקלית, השילוב של הקולות השונים לעיבוד מוזיקלי אחד מדהים. איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך? תוך דקה. לישון בלי לחלום.

jekey

New member
תשובות שלי :]

איך הכרת את מטרופולין? מהשיר "חזירים" שגלגלצ השמיעו כל שעה עגולה. מה השיר הראשון ששמעת שלהם? חזירים. מה מייחד אותם כל כך? הלחנים, המילים, המחאה.. הדבר הכי מדהים במטרופולין? שאלה אידיוטית....הלחנים. איזה שיר הוא פשוט מטרופולין בשבילך? כולם. דרך אגב, אני ג'קי, בת 15 מהמכרז-קצת דרום. :] אני בטח אסתובב כאן קצת. ו..זהו.

hila3000

New member
עונה :)

איך הכרת את מטרופולין? אחי השמיע לי את "לא אומרת כלום" במחשב. מה השיר הראשון ששמעת שלהם? "לא אומרת כלום" מה מייחד אותם כל כך? הלחנים שמשלבים מוזיקה אלקטרונית אבל לא ריקנית :) הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא: הלחנים...
ושכל שיר מבוצע על ידי אמן אחר, דבר שנותן לכל שיר את הגוון שלו ואת הייחוד שלו. איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך? "תוך דקה". :)

chen010189

New member
תשובות

איך הכרת את מטרופולין?ממ.לא יודעת חחחח שמעתי ת'שם שלהם..התחלתי לקרוא עליהם ואח"כ שמעתי את "לא אומרת כלום" אז התחלתי לאהוב אותם :] מה השיר הראשון ששמעת שלהם?"לא אומרת כלום" מה מייחד אותם כל כך?המוזיקה.. יש להם מוזיקה מיוחדת כזאת.. לא יודעת כלכך איך להסביר הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא __(?)__.המוזיקה איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך?"לישון בלי לחלום"

עונה../images/Emo9.gif

איך הכרת את מטרופולין? חברה שלי שלחה שיר שלהם והייתי חורשת עליו ואז אחרי כמה זמן הייתי אצלה וראיתי את הקיפ של לישון בלי לחלום והוא שודר פול פעמים באותו יום ואז אמרתי לה עליו והיא אמרה לי נו את לא זוכרת את השיר ששלחתי לך ואז נזכרתי מה השיר הראשון ששמעת שלהם?היא לא אומרת כלום מה מייחד אותם כל כך?הסגנון שלהם הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא אממ הכל איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך?לישון בלי לחלום

JALULA2

New member
עונה:)

איך הכרת את מטרופולין? הכרתי את מטרופולין בזכות השיר חזירים (24 =}) מה השיר הראשון ששמעת שלהם?חזירים מה מייחד אותם כל כך?יש להם שירים שכל כך נכנסים ללב ואפשר לשמוע וישר להזדהות! הדבר הכי מדהים במטרופולין הוא-השירים שלהם איזה שיר הוא פשוט כל כך מטרופולין בשבילך?היא לא אומרת כלום! =}

למעלה