שאלון קצרצר.

Rose131

New member
שאלון קצרצר.

כי התמלא פה אנשים ואני לא עוקבת. שם: כינויים קודמים: גיל: כיתה: מקום מגורים: כמה זמן שומעות דה יוזד? מאיפה הכרתן? שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: מסנג'ר? DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה? D:

Rose131

New member
D:

שם:נועה כינויים קודמים: noa131 אבל זה היסטורי גיל: 16 וחצי כיתה:י"א מקום מגורים:מבשרת\ירושלים כמה זמן שומעות דה יוזד?עוד מעט 3 שנים מאיפה הכרתן?קומונת MCR או משהו כזה שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]:פואטיק, בריד מייסלף, דה טייסט אוף אינק, איי קאט פייר. מסנג'ר[email protected] DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה? http://cutuprose.deviantart.com

רק חזרתי מבי"ס.

שם: נועה כינויים קודמים: NoaNBA. היה וטוב שהיה. גיל: 14 וקצת כיתה: ח' מקום מגורים: שוהם כמה זמן שומעות דה יוזד? מאז דה בירד אנד דה וורם, והתחלתי ממש לשמוע אותם בחופש הגדול. מאיפה הכרתן? MTV שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: TTOI, בוקס, פרלייזד, L.. מסנג'ר? [email protected] DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה?
למרות שאיכשהו יש לי מייספייס, אבל אני לא עושה בו כלום.

../images/Emo13.gif

שם: נוי כינויים קודמים: הממ, אין גיל: עוד מעט 17 כיתה: י"א מקום מגורים: עפולה כמה זמן שומעות דה יוזד? כיתה ח' או ט'.. מאיפה הכרתן? מהחולצה של בילי, הגיטריסט של ג"ש XD שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: בוקס, מייבי ממוריז, און מיי און, וכל שיר שבא לכם מהדיסק הראשון:) מסנג'ר? [email protected] DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה? אין

dashaYO

New member
ךםך

שם: דאשה3> [?] כינויים קודמים: אין פפט אני NOOBית רצח גיל: 15 כיתה: ט' מקום מגורים: ראשל"צ כמה זמן שומעות דה יוזד? מתחילת כיתה ז' |: מאיפה הכרתן? מממ לא זוכרת, פרובבלי מבלוגים שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: לא יכולה לבחור זאת דיי בעיה אצלי XD מסנג'ר? [email protected] DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה? אין כלום X:

נמ../images/Emo55.gif

שם: הדר כינויים קודמים: פיסס מנדד לפני 100 שנה בערך. גיל: 16 ו3 חודשים כיתה: י' מקום מגורים: ליד נהריה כמה זמן שומעות דה יוזד? שנה פלוס מינוס מאיפה הכרתן? חברה שלחה לי את בריד מייסלף אלייב והתאהבתי
שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: TIA, MM, ABFOSO כאילו שמישהו יבין את הקיצורים
אבל אין לי כוח >.>
מסנג'ר? [email protected]

דווקא הבנתי את הקיצורים ^^

~מרגישהחכמה~ Take it away Maybe memories A Box full of sharp objects ~ממשממשמרגישהחכמה~

עונה. ../images/Emo9.gif

שם: שיר.
כינויים קודמים: סוויט שיר,איימנוטאוקיי1.
כיתה: י"א.
מקום מגורים: אשדוד.
כמה זמן שומעת דה יוזד? אממ,לא הרבה. אולי חודש.
לא זוכרת.
מאיפה הכרתן? קארין ועדי שלחו לי שירים שלהם וכשבאמת שמעתי-התאהבתי.
שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: 1.A Box Full Of Sharp Objects 2.Buried Myself Alive 3.Pretty Handsome Awkward 4.Hospital וכל השירים באלבום השני. X:
מסנג'ר? [email protected].
DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה? נואופ.

../images/Emo152.gif

שם: דניאלה כינויים קודמים: spring92 גיל: 16 כיתה: י מקום מגורים: נתניה כמה זמן שומעות דה יוזד? הרבה
מאיפה הכרתן? אהה...וואו אין לי מושג
שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: אממ, I'm A Fake Noise And Kisses מסנג'ר? [email protected] DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה? מייספייס- http://www.myspace.com/danaabraham

HandsStainedRed

New member
OMG נתניה!!!!!!|לין-זי|../images/Emo198.gif

כמה נתנייתים יש כאן?
אולי נעשה מפגש מצומצם של נתנייתים בקניון השרון המאגניב שלנוXDDDDDDD גאד לא חשבתי שיש נתנייתים ששומעים מוזיקה XDD אמג.נתנייתים זאת מילה מגניבה לאללה. נסו להגיד נתנייתים. נתנייתים נתנייתים נתנייתים....נתנייייייייייתים. עברי לידר ביום העצמעות אצלכם ;;; לנו מביעים את מיקי גבריאלוב
שיו תראו איזה חופרת אני
ביי..... לא, ביי...... צ'או... אדיוס.... סיונרה...... פקהפקה צ'ינגצ'אנגצ'ונג...... סייא.... ~ביבעודשפותמשונות~

../images/Emo6.gif

רק אתמול גיליתי שמביאים את עברי לידר
ואיך גיליתי? היה שלט של זה בבצפר!
והתחלתי להתחרפן שם
איפה נתנייתים? יש פה עוד?
יווו, ס'מגניב D: נתניה נתניה נתניה
נתנייתים נתנייתים נתנייתים

אני נתנייתית. ../images/Emo152.gif ../images/Emo223.gif

עזבו עברי לידר, הפיג'מות פה!
[שקט
]

חחחחחחחחחחחחחחחחח

גם אני נתנייתית ^^ נתניה לשלטון XD סתם, אני לא כלכך אוהבת את נתניה האמת D: אני גם שונאת את קניון השרון D:

Because Of May

New member
D: ../images/Emo109.gif

שם: מאי D: כינויים קודמים: עדיף שלא תדעו =.= גיל: 16 עוד מעט
כיתה: י' מקום מגורים: רמתגן
כמה זמן שומעות דה יוזד? חצי שנה בערך, אולי קצת יותר P: מאיפה הכרתן? פורום MCR שיר אהוב שלהם[נו, עד איזה 4]: פרלייזד, מייבי ממוריז, PHA, OMO. מסנג'ר? [email protected] DA או כל דף אחר שמתחשק לכן לשים פה? לאסט אף, אם: http://www.last.fm/user/XBlackBulletsX/

למעלה