שאלון קצרצר

tamar112

New member
שאלון קצרצר

איזה 3 פרקים ב"פרשת השבוע" הכי אהבתם? איזה דמות אתם הכי אוהבים? איזה שחקן אתם הכי אוהבים(מי משחק הכי טוב לדעתכם)? כמה פרקים של "פרשת השבוע" לא ראיתם-בערך? אם זה היה תלוי בכם איך אתם הייתם מסדרים את הדמויות בזוגות? אני כבר עונה...

tamar112

New member
עונה...

איזה 3 פרקים ב"פרשת השבוע" הכי אהבתם?הראשון, השלישי והאחרון איזה דמות אתם הכי אוהבים?זה ממש ממש קשה עכי לכל דמות יש "פאק" רציני...אני מאוד אוהבת את אלישע...אני חושבת. הוא הכי מתקרב לדעתי לדמות האהובה... איזה שחקן אתם הכי אוהבים(מי משחק הכי טוב לדעתכם)? קרן! קרן! קרן! קרן! קרן! קרן! קרן! קרן! קרן! קרן! עוד מילה?! כמה פרקים של "פרשת השבוע" לא ראיתם-בערך? א-י-ן-!!! אם זה היה תלוי בכם איך אתם הייתם מסדרים את הדמויות בזוגות? הגר עם אמיר שאול עם אליה (לא יודעת למה...הם לא מתאימים אבל הם קפצו לי לראש ביחד...) אלישע עם מנאר (למרות שהוא "מתחבר" לאלוהים והיא ערבייה, בואו נתעלם מזה.... ועכשיו, נתקעו לי גליה ויונתןואני לא יטודעת מה לעשות איתם...אני אחשוב אולי על סידור אחד.... שיהיה לכולנו שבוע נפלא!

I מ י ר ב I

New member
עונה...

איזה 3 פרקים ב"פרשת השבוע" הכי אהבתם? לא זוכרת מספרים אבל,פרק התאונה,פרק שנעמה ברחה מהיער,פרק שאנה ויונתן התקלחו יחד. איזה דמות אתם הכי אוהבים?מנאר איזה שחקן אתם הכי אוהבים(מי משחק הכי טוב לדעתכם)?יובל סגל
כמה פרקים של "פרשת השבוע" לא ראיתם-בערך?ראיתי את כולם... אם זה היה תלוי בכם איך אתם הייתם מסדרים את הדמויות בזוגות? הגר ויונתן מעניינים... תודה רבה תמרי...

tamar112

New member
ואוו...הגר וינותן באמת

יכולים להיות זוג מעניין.... בבקשה רבה מירב(י)

galgaluna

New member
אוקיי......

אין לי 3 שהכי אהבתי..., אני רק זוכרת שמ-4 עד 8 היה מעולה... וגם פרק 11היה טוב... האמת שכל הפרקים מצויינים...חוץ מאיזה אחד שהיה קצת מוזר.. דמות שהכי אהבתי... למרות שהתאכזתי ממנו בפרק האחרון..אני עדיין חושבת שהכי אהבתי את הדמות של שאול.. הוא אומר דברים נכונים, לפעמים קצת חופר... אבל עדיין,הוא בסדר...הכי התחברתי אליו... מממ התלבטתי בין קרן מור למנשה נוי.. אחרי צפייה בשניהם בסצנה מסויימת יצאו לי מילים כמו "פששש" או ווואוו" הם פשוט שחקנים אדירים!... קרן מור מעולהה אבל אני חושבת שבסדרה "פרשת השבוע"... מנשה נוי משחק הכי טוב ואמיתי... הייתי מסדרת נראה לי בין הגר ואלישע וגם שאול ואליה, חילופי זוגות (סתם.. אין לי מושג..זה מה שעלה לי...) אה, וראיתי את כולם ! אפילו היו פרקים שראיתי פעמיים ! זה דורש צפיה חוזרת !

tamar112

New member
אני כל פרק ראיתי

פעמיים לפחות. פעם אחת ביום שבת. פעם שנייה סתם לכיף (לפעמים. ופעם שלישית כל יום חמישי עם אבא שלי כי הוא בדרך כלל הפסיד את הפרק הקודם...יאי לי

למעלה