שאלון קצר, אנא ענו בבקשה

assaf87

New member
שאלון קצר, אנא ענו בבקשה

שלום לכולם. אנחנו תלמידי תיכון שקיבלנו עבודה. אנא תקדישו לנו דקה מזמנכם ותענו על השאלון הקצר הבא: לפניכם ששה מקצועות ספורטיביים: טניס רכיבה על סוסים התעמלות אומנותית שחייה כדורעף טניס שולחן (פינג פונג) אלו מקצועות, לדעתכם, מתאימים יותר עבור גברים? ולעומת זאת אילו מקצועות מתאימים יותר עבור נשים? בתודה מראש

שייירן

New member
אין כזה דבר בידיוק לבנים ולבנות

יש את מה שהחברה הכניסה כסטיגמה כ "ספורט של בנים" ו" ספורט של בנות". בד"כ מה שדורש הרבה שרירים וסיבולת מחשיבים לספורט שמיועד יותר לגברים וספורט של יותר גמישות ועדינות לבנות. אני אישית חושבת שהכל מתאים לכולם ( אם יש נתוני התחלה טובים) אבל בעיקרון: גברים- טניס סוסים שחייה כדורעף פיגפונג נשים- רכיבה טניס התע. אומנותית

STA1

New member
אני איתך!!זה סטיגמה אחת גדולה אבל

אם חושבים אז בנים - טניס שולחן, שחייה,סוסים,כדורעף. בנות - טניס שולחן, סוסים,התעמלות אומנותית כדורעף ושחייה. כמעט אותו דבר רק שגברים להתעמלות אומנותית זה יהיה מוזר ולא מתאים אלא מוזר!!

מה שאתם חושבים!זה דפוק! תקראו

זה דפוק מה אתם חושבים שרק בנים משחקים כדורגל כדורעף? אז אני נותנת לכם מבזק חדשות זה לא נכון! אני משחקת ותאמת זה ממש כיף! אתם מדביקים סטיגמות לכול דבר וזה טיפשי! אני שוחה רוכבת כדורגל פינג פונג כדורעף ! אז יללה תנו תגובות...

kamila19

New member
אין פה ממש הבדל

כל המקצועות למעט התעמלות אמנותית שלדעתי מתאים כמעט ורק לבנות מתאימים באופן שווה לשני המינים

למעלה