הייתי שמח לדעת מה הייתם רוצים לראות בפורום? מה היה מעניין אתכם? על מה הייתם רוצים לדבר? האם ארוח בפורום עניין?הייתם רוצים נוספים? בעיות ילדים? התפתחות? הייתי רוצה קצת להפיח את השממה
נושאים הקשורים לגידול ילדים .... נושאים הקשורים לאבהותועל זוויות הראייה עליהן ומהן מתכונים לילדים סרטים לילדים ספרים לילדים ,צעצועים לילדים פעילויות לילדים ושוב ...עם דגש על ההקשר ההורי אבהי ....
כל מה שקשור בהורות, במיוחד אבהית, פחות בקטעים הטכניים ("איזה מוצץ לקנות?" - שאלה לגיטימית כמובן, אבל אם אתה שואל אותי, הרמה הטכנית הזאת פחות מעניינת אותי) יותר ברמת העומק: החוויה ההורית/אבהית, התמודדות עם שלל מצבים שהיא מזמנת, סוגיות בהתפתחות הילד וכו'. אבהות בעבר ובהווה- בעתיד? תפקיד האבהות בזהות הגברית. גם הקשר הרגשי שבהורות, כולל עם האבות שלנו. ארוח יכול להיות רעיון טוב כדי לתת תנופה חדשה. בעבר הזכרתי את חן נרדי כמתארח שעשוי להיות מעניין http://www.dialog-nardi.co.il/SitePages/index.asp?MMID=93&DocID=182
שגורר תגובות מהמשתתפים. הגם שאני לא תמיד מגיב (והלוואי שהייתי עושה יותר זמן לכך), אני נהנה לקרוא את השירשורים. אני אתן לעצמי להתפרע, ואציע מפגש אקסטרה פורומי, למשל, קמפינג אבות ילדים באביב?
דבר משמח, מעלה חיוך או מנגד דווקא כואב (מחלה?) שקשור לילד ולקרוא איך כולם מזדהים או תורמים מניסיונם. גם קישורים לכתבות ולסרטונים שקשורים באבות ובחינוך בהחלט עשויים לתרום לפורום ולהחלפת דעות. אירוחים של אנשי מקצוע אפשריים, לדעתי, במקרה שאכן יהיה ביקוש ובעקבות נושאים שכבר עלו ושנוכחנו להבין שהעסיקו אותנו במיוחד.
לא תמיד יש לי זמן לכתוב ולהיות מעורב, אבל תמיד נכנס להציץ ולהתעדכן, השאלות והנושאים שאתה מעלה תמיד מעוררים עניין ותגובות. לא ממש יכול לחשוב על "רעיונות לשיפור". אשמח לאירוחים נוספים. ככה בשליף נושאים שאשמח לשאול ולשמוע דעת מומחים בהם - ענייני התמודדויות ואלימות בבי"ס. הפרעות קשב ולקויות למידה. עזרה ומעורבות בשיעורי בית. ועוד דברים שלא מצליח לחשוב עליהם עכשיו. וכן - וגם אשמח שסופסוף נצליח לארגן איזשהו מפגש! אולי בפסח הבא עלינו לטובה! וחוצמיזה - keep up the good work!
ולמרות שהשאלה הזו והנושא הזה חוזר על עצמו - בישולים! כן! זה הפך כבר לסיוט! כל ערב! "אז מה נכין להם למחר לצהריים??!!!"
זה אוהב ככה, וזה אוהב ככה. מה שהוא אוהב, ההוא לא אוהב. עד שסופסוף מגלים מש'ו שהם אוהבים, אחרי התלהבות של פעמיים, שלוש - פיתאומי נמאס להם! הגדול כבר התלונן על ארוחות הערב - שהוא רוצה חידוש! (אבא תרגש אותי!) האמת - שבסך הכול יש פה בפורום לא מעט חומר בנושא! אז אולי כדאי איכשהו לרכז ולארגן את זה, באחת הקטגוריות של המאמרים של הפורום! בישולים ורעיונות לארוחות! בעיקר דברים פשוטים יותר - ויומיומיים.